7 Joga Vaje za raztegovanje svoje telo

Home » Review » Fitness » 7 Joga Vaje za raztegovanje svoje telo

7 Joga Vaje za raztegovanje svoje telo

Vsi vemo, raztezanje je dobra. Ampak, kaj točno počne?

To lajša svoje otrdele mišice, sprošča napetost v vašem telesu, in vam pomaga, da izvaja brez povzročanja škode na telesu.

Sliši se kot najboljša stvar, kajne? Potem, vse, kar morate storiti je, da poskusite s temi 7 najboljših jogijskih vaj za raztezanje vaše telo. Ti so prepričani, da bo vaše življenje lažje.

Pred tem, kaj je ugotoviti pomen joge za raztezanje.

Joga za raztegovanje

Togost je slabo, ali v telesu ali uma. In zakaj je joga je najboljši način, da se raztezajo? To je zato, ker lajša togost tako v umu in telesu.

Raztezanje joge vključuje premikanjem telesa, kot tudi globoko dihanje. Dihanje vam pomaga priti globlje v mišicah, s čimer se zavedate, kaj potrebuje vaše telo.

Da, z ustrezno raztezanje, bo le svoje treninge bolje ne povzroča nobene škode. Skupaj z izdelavo mišice prilagodljiv, joga ohranja njihovo aktivno in zdravo.

Torej, za celovit raztezanje, joga je prava izbira. Obstaja nekaj joga razteza spodaj navedeni. Poskusi jih razumeti dobroto se razteza prek joge.

joga raztegne

1. baddha Konasana (metuljev pozo)

O pozo: baddha Konasana ali Butterfly Pose je obsedel asana, ki izgleda kot metulj zložljive krila, ko je v gibanju. Statični baddha Konasana spominja čevljar pri delu. Ta asana je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. Vaditi na prazen želodec zjutraj. Držite pozo za 1 do 5 minut.

Kaj baddha Konasana Stretch?

Baddha Konasana razteza svoj notranji stegna, groins in kolena.

Prednosti Of The Stretch

Poza spodbuja svoje jajčnike in ledvica. To zmanjšuje menstrualne nelagodje in terapevtski za neplodnost. Poza lajša porod in znebil utrujenosti.

2. Bharadvajasana (SEER pozo)

O pozo: Bharadvajasana ali videc poza je dobil ime po Bharadvaj, eden izmed legendarnih sedem vidcev. To je preprosta sedi zasuk in vmesno raven Hatha joga asane. Vadi Asana zjutraj na prazen želodec in čiščenje črevesja za najboljše rezultate. Ga držite za 30 do 60 sekund.

Kaj Bharadvajasana Stretch?

Bharadvajasana razteza svoje rame, boki in nazaj.

Prednosti Of The Stretch

Bharadvajasana izboljša prebavo in izločanje. Stabilizira živčni sistem in lajša bolečine v hrbtu in vratu bolečine. Twist pomirja vaš um in je terapevtski za sindrom karpalnega kanala.

3. Janu Sirsasana (Head do kolen Pose)

O pozo: Janu Sirsasana ali vodja do kolen poza je sedi asana, ki zahteva vašo glavo na dotik koleno. To je raven začetnik Ashtanga joga asane a. Vadi Asana zjutraj na tešče ali zvečer po presledku 4 do 6 ur, od zadnjega obroka. Ga držite za 30 do 60 sekund.

Kaj Janu Sirsasana Stretch?

Janu Sirsasana razteza svoje hrbtenice, pregibači noge in trebuh.

Prednosti Of The Stretch

Janu Sirsasana spodbuja ledvice in jetra. Poza zmanjšuje glavobol in tesnobo in terapevtski za nespečnost. Prav tako vam pomaga izgubiti trebuh maščobe.

4. Vasisthasana (Side Plank pozo)

Kako narediti Vasisthasana in kakšne so njegove prednosti

O pozo: Vasisthasana ali Side Plank poza je poimenovana po slavnem jasnovidcev Vasistha, ki je v lasti Kamadhenu, kravo, ki je podelil vsako željo. To je raven začetnik Hatha joga asane a. Vadi Asana zjutraj na prazen želodec. Držite pozo za 30 do 60 sekund.

Kaj Vasisthasana Stretch?

Vasisthasana razteza svoje roke, zapestja in noge.

Prednosti Of The Stretch

Vasisthasana izboljšuje ravnotežje in koordinacijo ter pomaga pri izgradnji močno jedro. To je odličen način, da bi izboljšali svoje koncentracije in ostati osredotočen.

5. Chakrasana (Kolo pozo)

3. Chakrasana (Kolo pozo)

O pozo: Chakrasana ali kolo Pose je globoko nazaj odsek. Izgleda, da je kolo, ko predpostavlja, in zato dobil ime. To je raven začetnik Ashtanga joga asane a. Vadite Chakrasana zjutraj na tešče ali zvečer po presledku od 4 do 6 ur, od zadnjega obroka. Drži 1 do 5 minut.

Kaj Chakrasana Stretch?

Chakrasana razteza svoje roke, prsi in zadnjico.

Prednosti Of The Stretch

Chakrasana je dober za srce in astmo. Spodbuja svoje ščitnico in hipofizo. Poza poveča vašo raven energije in zmanjša depresijo.

6. Anjaneyasana (polmeseca pozo)

O pozo: Anjaneyasana ali polmeseca Pose izgleda kot polmesec, ko domneva in je tudi stališče, v katerem je Lord Hanuman indijske mitologije navadno predstavljena v je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a.. Vadi Asana na prazen želodec. Držite pozo za 15 do 30 sekund.

Kaj Anjaneyasana Stretch?

Anjaneyasana razteza svoje kvadriceps, fleksorjev kolka in gluteus maximus.

Prednosti Of The Stretch

Anjaneyasana spodbuja svoje spodnji del telesa. Je terapevtski za tiste, ki trpijo zaradi išias. Sprošča napetost v bokih, odpira ramena, in tone svoje telo.

7. Prasarita Padottanasana (široke noge Forward Bend pozo)

O pozo: Prasarita Padottanasana ali Wide-gamaše Forward Bend Pose je naprej bend, ki je dobra praksa za naprednejše inverzije. Poza je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. Vadite Prasarita Padottanasana zjutraj na tešče. Ga držite za 30 do 60 sekund.

Kaj Prasarita Padottanasana Stretch?

Prasarita Padottanasana razteza vaša teleta, boke in spodnji del hrbta.

Prednosti Of The Stretch

Prasarita Padottanasana lajša tesnobo in napetost v vratu in ramenih. To tonizira trebušne organe in lajša blage bolečine v križu. Poza odpre boke in sprošča vaše telo.

Odgovori strokovnjaka za bralce vprašanja

Kako pogosto jogo raztezne vaje?

Vadite vsak dan opazovati izjemno spremembo mobilnosti vašega telesa.

Ali joga asan dovolj, da mi ustreza?

Ne, skupaj z asan, praksa meditacije bo vas popolnoma fit in na prste.

Kaj je življenje brez dobre odsek? Ohranja vas pripravljeni in pripravljeni sprejeti karkoli. Get hitro v vaš korak in postal odločen s prakticiranje joge razteza zgoraj navedenih. So vas bo ustrezal telo in duha. Torej, začeti in postane super Prevarant prilagodljiv.