7 joogaharjoitusten venyttelyyn Your Body

Home » Review » Fitness » 7 joogaharjoitusten venyttelyyn Your Body

7 joogaharjoitusten venyttelyyn Your Body

Me kaikki tiedämme, venyttely on hyvä. Mutta, mitä se tekee?

Se helpottaa sinun jäykkiä lihaksia, lievittää jännitystä koko kehon, ja auttaa käyttämään aiheuttamatta vahinkoa keholle.

Kuulostaa parasta, eikö? Sitten sinun täytyy vain kokeilla näitä 7 parhaiten jooga harjoituksia venyttely kehosta. Ne ovat varmasti helpottaa elämääsi.

Sitä ennen, otetaan selvää, kuinka tärkeää on jooga venyttely.

Jooga venyttely

Jäykkyys on huono, onko kehossa tai mielen. Ja miksi jooga paras tapa venyttää? Se johtuu siitä, se helpottaa jäykkyyttä sekä mielen ja ruumiin.

Venyttely jooga liittyy liikkuvat kehon sekä hengittää syvään. Hengitys avulla saat syvemmälle lihakset, jolloin tiedättekö mitä elimistö tarvitsee.

Että asianmukaiset venyttely, vain tehdä liikuntaa paremmin aiheuttamatta vahinkoa. Yhdessä tehden lihakset joustava, jooga pitää niitä aktiivisia ja terveitä.

Joten, kokonaisvaltaiselle venyttely, jooga on oikea valinta. On joitakin jooga venyy mainittu alla. Yritä heitä ymmärtämään hyvyyden ulottuvana jooga.

jooga Venyy

1. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Tietoja asennon: Baddha Konasana tai Butterfly Pose on istuvan asanaa joka näyttää perhonen pätkii siipiään ollessa liikkeessä. Staattinen Baddha Konasana muistuttaa suutarin työssään. Tämä asana on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Käytännössä se tyhjään vatsaan aamulla. Pidä poseeraamaan 1-5 minuuttia.

Mitä Baddha Konasana Stretch?

Baddha Konasana ulottuu sisempi reidet, groins, ja polvet.

Edut Stretch

Asento stimuloi munasarjoja ja munuaiset. Se vähentää kuukautiskierron epämukavuus ja on terapeuttinen lapsettomuuteen. Asennon helpottaa synnytystä ja pääsee eroon väsymyksestä.

2. Bharadvajasana (näkee Pose)

Tietoja asennon: Bharadvajasana tai näkijä Pose on nimetty Bharadvaj, yksi niistä legendaarinen seitsemän näkijöitä. Se on yksinkertainen istuvan kierre ja keskitason Hathajooga asana. Harjoittele asana aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston parhaan tuloksen. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Mitä Bharadvajasana Stretch?

Bharadvajasana ulottuu hartiat, lonkat, ja takaisin.

Edut Stretch

Bharadvajasana parantaa ruoansulatusta ja erittyminen. Se vakauttaa hermoston ja lievittää selkäkipu ja niskakipu. Kierre rauhoittaa mieltäsi ja on terapeuttinen rannekanavaoireyhtymä.

3. Janu sirsasana (Head polven Pose)

Tietoja asennon: Janu sirsasana tai pää Polvi Pose on istuvan asanaa joka vaatii oman pään koskettaa polvi. Se on aloittelijan taso astangajoogan asana. Harjoittele asana aamulla tyhjään vatsaan tai illalla tauon jälkeen 4-6 tuntia viimeinen ateria. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Mitä Janu sirsasana Stretch?

Janu sirsasana ulottuu selkärankaan, takareisien, ja vatsa.

Edut Stretch

Janu sirsasana stimuloi munuaisia ​​ja maksassa. Asennon vähentää päänsärky ja ahdistusta ja on terapeuttinen unettomuus. Se myös auttaa menettää vatsa rasvaa.

4. Vasisthasana (Side Plank Pose)

Miten tehdä Vasisthasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tietoja asennon: Vasisthasana tai Side Plank Pose on nimetty kuuluisan näkijä Vasistha, joka omisti Kamadhenu, lehmä, joka on myöntänyt toiveita. Se on aloittelijan taso Hathajooga asana. Harjoittele asana aamulla tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Mitä Vasisthasana Stretch?

Vasisthasana venyy kädet, ranteet ja jalat.

Edut Stretch

Vasisthasana parantaa tasapainoa ja koordinaatiota ja auttaa rakentamaan vahvan ytimen. Se on erinomainen tapa parantaa keskittymistä ja pysyä keskittynyt.

5. Chakrasana (Wheel Pose)

3. Chakrasana (Wheel Pose)

Tietoja asennon: Chakrasana tai Wheel Pose on syvä taaksepäin venytys. Se näyttää pyörän oletetaan, ja siten on saanut nimensä. Se on aloittelijan taso astangajoogan asana. Käytännössä Chakrasana aamulla tyhjään vatsaan tai illalla tauon jälkeen 4-6 tuntia viimeinen ateria. Pidä sitä 1-5 minuuttia.

Mitä Chakrasana Stretch?

Chakrasana venyy kädet, rinta ja pakaraan.

Edut Stretch

Chakrasana on hyvä sydän ja astma. Se stimuloi kilpirauhasen ja aivolisäke. Asento nostaa energian tasoilla ja vähentää masennusta.

6. Anjaneyasana (Crescent Pose)

Tietoja asennon: Anjaneyasana tai Puolikuun Pose näyttää kuin puolikuu, kun oletetaan, ja on myös kanta, jonka Herra Hanuman Intian mytologiasta yleensä esiteltynä. Se on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Käytännössä asanasta tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 15-30 sekuntia.

Mitä Anjaneyasana Stretch?

Anjaneyasana venyy nelipäisiä, lonkan flexors ja ison pakaralihaksen.

Edut Stretch

Anjaneyasana stimuloi alavartalon. On terapeuttinen kärsiville iskias. Se vapauttaa jännitteitä lantion, avaa hartiat ja ääniä kehosta.

7. Prasarita Padottanasana (Wide-Legged Välitä Bend Pose)

Tietoja asennon: Prasarita Padottanasana tai laaja-Legged Välitä Bend Pose on eteenpäin mutka, joka on hyvä käytäntö kokeneille käännellen. Asennon on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Harjoitella Prasarita Padottanasana aamulla tyhjään vatsaan. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Mitä Prasarita Padottanasana Stretch?

Prasarita Padottanasana venyy pohkeet, lantion ja alaselän.

Edut Stretch

Prasarita Padottanasana lievittää ahdistusta ja jännitystä niskan ja hartiat. Se vahvistaa vatsan elinten ja lievittää mieto backaches. Asento avaa lantion ja rentouttaa kehoa.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Kuinka usein joogaa venyttelyn?

Käytännössä joka päivä tarkkailla merkittävä muutos liikkuvuutta kehosta.

Ovat jooga asanat riitä pitämään minulle sopii?

Ei yhdessä asanoita meditaation harjoittamisen pitää sinut täysin kunnossa ja varpaille.

Mikä elämä ilman hyvää venyttää? Se pitää sinut valmis ja valmis ottamaan mitään. Hanki nopeasti oman askel ja tulla energinen harjoittelemalla jooga venyy edellä. He pysymään kunnossa mielessä ja ruumiin. Joten pääset alkuun ja tulla Super duper joustava.