7 legjobb Jóga ászanák enyhíti a mellkasi fájdalom

Home » Review » Health » 7 legjobb Jóga ászanák enyhíti a mellkasi fájdalom

7 legjobb Jóga ászanák enyhíti a mellkasi fájdalom

Gyakran érzi úgy, a mellkasi szorítás területen? Ha igen, akkor ez lehet az oka annak, hogy az egyszerű lehet rögzíteni könnyen, néhány jóga húzódik.

De tudnia kell, hogy a jobb is. És ez az, amiért össze a legjobb jóga jelent, hogy itt tud nyúlni, és nyissa fel a mellkas izmait nyújtó vigaszt nekik.

Mellkasi fájdalom nem feltétlenül jelenti a szív betegség. Ez történik az egyszerű okból, mint ül görnyedt egy székre hosszú órákon át.

Ha nem rögzített, a megfelelő időben, a probléma növekedni fog egy jelentős ami szükségtelen nehézségeket. Mielőtt, ami történhet, állítsa a következő 7 jelent a jóga mellkasi fájdalom.

Előtte nézzük meg az okokat a mellkasi fájdalom.

Mi okozza a mellkasi fájdalom?

Mellkasi fájdalom okozta különböző okok miatt. Akkor érzi, hogy bárhol a nyakáról a has felső. Mellkasi szorítás gyakran előfordul miatt rossz testtartás, de azt is lehet a jele, hogy valami komolyabb, mint a pánik, vagy a szívroham.

Ha úgy érzi, fáj a mellkas területén, akkor lehet, hogy nem feltétlenül a szív- és érrendszeri betegség. Vagy lehet. Amikor a szív izmait nem kap elég oxigént, ez ad okot, hogy egy súlyos formája a mellkasi fájdalom úgynevezett angina.

Más szívvel kapcsolatos mellkasi fájdalmak szívroham, pericarditis, szívizomgyulladás, cardiomyopathia és az aorta boncolás.

Mellkasi fájdalom miatt előfordul, hogy a gyomor-bél problémákat is. Ha nyelési problémák, epekő, epehólyag-gyulladás vagy a hasnyálmirigy, akkor úgy fogja érezni a mellkasi fájdalom.

Még ha tüdőgyulladás, asztma vagy vérrögök, ez vezet a mellkasi fájdalom. Mellkasi fájdalom is jelentkezik, ha szenvednek törést okozó nyomást gyakorol az idegekre. Sérült bordák és fájó izmok extrém megterhelés is fő tényező okozza mellkasi fájdalom.

Jóga a mellkast

Meg kell kap egy orvos, hogy értékelje a hirtelen mellkasi fájdalmat érzel, és hogy ellenőrizni szívproblémák. Ha nem ez a helyzet, akkor lehet nyugtatni a mellizmok jóga.

Jóga segít csökkenteni a mellkasi szorítás megnyitásával, bővülő és nyújtás a mellkas. Ez kompenzálja a rossz testtartás, a túlzott használat, és a törzs izmainak, rögzítésével a probléma okát.

Jóga javítja a mozgások, megmozgatja a mellizom, javítja a rugalmasságot, amely minden olyan támogatás felszámolása a mellkasi fájdalom.

Néha még a stressz, a szorongás és a feszültség is okozhat mellkasi fájdalmat, és jól tudják, hogy a jóga a legjobb megoldást rá.

Gyakorold a mellkasi fájdalom enyhítésére pózok alább megérteni, hogy mit beszélek.

7 legjobb pózok A jóga mellkasi fájdalom enyhítésére

1. Matsyasana (Fish Pose)

Mintegy A Pose- Matsyasana vagy a hal póz névadója Matsya avatar az Úr Visnu. Ez egy kezdő szinten Hatha jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra a legjobb eredményeket, és tartsa a pózt legalább 30-60 másodpercig érezni a póz hatását.

Előnyök az Chest- Matsyasana megmozgatja a borda izmokat. Azt is húzódik az első és a hátsó nyak és javítja a testtartást. Ez terápiás számára lekerekített váll, és enyhíti az irritációt.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Hogyan kell csinálni a Bhujangasana és mik az előnyei

Mintegy A Pose- Bhujangasana vagy a Cobra Pose egy ászana, amely hasonlít a felvetett csuklyát egy kobra. Ez egy backbend. A póz alapfokú Astanga jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra és tartsa lenyomva a pózt 15 és 30 másodperc.

Előnyök az Chest- Bhujangasana nyúlik az izmok a mellkas és a váll. Ez növeli a hajlékonyságot, és javítja a hangulatot. A póz javítja a vér és az oxigén forgalomba.

3. Dhanurasana (Bow póz)

Mintegy A Pose- Dhanurasana vagy a Bow Asana egy pózt, ami hasonlít egy húros íj lövésre készen. Ez egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra a legjobb eredményeket, és tartsa a pózt 15 és 30 másodperc alatt a gyakorlatban.

Előnyök az Chest- Dhanurasana masszázs a szívet és gyógyítja az asztmát. Ez tökéletes a stressz enyhítésében és a fáradtság. A póz nyit a mellkas, a nyak és a váll.

4. Bitilasana (Cow Pose)

Mintegy A Pose- Bitilasana vagy a tehén Pose egy ászana, amely hasonlít az álláspontot egy tehén. A szanszkrit szó „Bitila” olyan tehén. Bitilasana egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Gyakorlojatok reggel vagy este éhgyomorra és tartsa lenyomva a pózt 10 és 15 másodperc.

Előnyök az Chest- Bitilasana javítja a testtartás és az egyensúly. Ez erősíti a nyak és nyúlik a hátát. A póz megnyugtatja az elméd, és oldja a stresszt. Ez is növeli a vérkeringést a szervezetben.

5. Ustrasana (Camel Pose)

Mintegy A Pose- Ustrasana vagy a teve póz backbend, amely hasonlít az irányvonal egy teve. A szanszkrit szó „Ustra” azt jelenti, teve. Ez egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra és tartsa lenyomva a pózt 30 és 60 másodperc.

Előnyök az Chest- Ustrasana nyújtja és erősíti a váll és a hát. Ez megnyitja a mellkas, és javítja a légzést. A póz tonizálja a nyak és a torok húzódik.

6. Chakrasana (Wheel Pose)

Mintegy A Pose- Chakrasana vagy a kerék póz egy ászana, hogy néz ki, mint egy kerék. Ez is egy fontos lépés a akrobatika. Chakrasana egy kezdő szinten Astanga jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra és tartsa lenyomva a pózt a 1-5 percig.

Előnyök az Chest- A póz jó a szívnek, és meggyógyítja az asztma. Ez húzódik a tüdő és serkenti a pajzsmirigy. Gyógyít, depresszió és enyhíti a stresszt és a feszültséget a szervezetben.

7. Natarajasana (Dance póz)

Mintegy A Pose- Natarajasana vagy a Dance Pose egy ászana, amely hasonlít a tánc jelent az Úr Shiva. Ez egy közepes szintű Vinyasa jóga ászana. Gyakorlojatok reggel vagy este éhgyomorra és tartsa lenyomva a pózt 15 és 30 másodperc alatt a gyakorlatban.

Előnyök az Chest- Natarajasana húzódik a nyak izmai és erősíti a mellkasát. Ez javítja a rugalmasságot a test és javítja a szervezet egyensúlyát.

Most, hogy mindent tud a jóga jelent enyhíti a mellkasi szorítás, nézzük válaszoljon néhány gyakori lekérdezések jóga és mellkasi fájdalom.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Mellkasi fájdalom életveszélyes?

Mellkasi fájdalom végzetes lehet, ha ez súlyos és kapcsolódik a szív.

Muszáj, hogy konzultáljon az orvosom tornázni jelent a mellkasi fájdalom?

Teljesen! Csak az orvos jóváhagyásával, azt javasoljuk, hogy próbálja ki a jógát jelent, hogy enyhíti a mellkasi fájdalom.

Mellkasi fájdalom különböző mértékű. Ez lehet éles vagy tompa fájdalmat. Lehet, hogy egy kisebb probléma, hogy könnyen lehet rögzíteni, vagy egy nagyobb bajra, hogy szüksége van szakmai segítséget. Kitalálni, hogy milyen az, és megteszi a megfelelő intézkedéseket. Ha az oka a mellkasi fájdalom nem életveszélyes, akkor a jóga jelent a fent említett munka legjobb. Adj nekik egy esélyt.