7 legjobb Jóga ászanák, hogy segítsen megtörni rossz szokások

Home » Review » Health » 7 legjobb Jóga ászanák, hogy segítsen megtörni rossz szokások

7 legjobb Jóga ászanák, hogy segítsen megtörni rossz szokások

Nem jóga szól leküzdésében rossz szokásokat? Biztos vagyok benne, hogy van egy lista a rossz szokások, hogy meg kell megszabadulni. Ha tornázni, akkor mindig dolgozik elkerülésére.

Hadd mondjam el, hogyan. Jóga egy holisztikus megközelítés szembesülésben rossz szokások, mint a dohányzás, ivás, letargia, egészségtelen ételek, stb Ez egy kiváló módja annak, hogy lassítson, és fontossági sorrendbe.

Míg a jóga, általában segít távol tartani a rossz szokások, vannak bizonyos pózok bizonyos, hogy újraéleszteni motiváló adottságok erősítése és támogatása, hogy harcolni ki a rossz szokások.

Jóga Megáll Bad Habits

Tudjuk, hogy a jóga húzódik, erősíti és hangokat. Azt is tudjuk, hogy ez nyugtató és erősítő hatású. De hogyan segít leküzdeni a rossz szokások, amelyek már megszokott?

Nos, az első lépés felszámolása bármi szörnyű az, hogy lassítson, és vegye figyelembe a hatását a lényed. Jóga elősegíti, hogy szünet, és ésszerű döntések meghozatalához helyett bután megy a nap.

Amint elkezd tanulni a jóga póz, akkor nem feltétlenül mester az első menetben. Ez időt vesz igénybe, és a következetes gyakorlata a jelent, akkor kap jó vele. Ez a folyamat vonatok, hogy ugyanezt a ki a lé- próbál évig leküzdeni a függőség.

Jóga feszültségek hosszabb boldogság helyett azonnali kielégülés. Ez segít megvalósítani a rossz hatásait mindennapi rossz szokások, amelyek egyébként úgy tűnik, hogy végig a napot. A jóga, akkor lesz őszinte magaddal, és ne mi rossz neked.

Jóga tükrözi a valódi képességeit. Az az érzés, képessé törekszik, hogy jobban magad, és a folyamat megszabadulni minden felesleges negativitás.

Vessünk egy pillantást a jóga jelent, hogy segítsen leküzdeni a rossz szokások, jó?

Jóga ászanák elleni küzdelemre Rossz szokások

A jóga pózok alább aktiválja az energia központ a köldök tartása van földelve, és egyre nagyobb körét az átalakulás. Gyakorolni minden nap reggel legalább 40 napig megfigyelni változások a gondolkodás és viselkedés.

1. Balasana (Child Pose)

Mintegy A Pose- Balasana vagy a gyermek Pose egy ászana, amely hasonlít a magzati helyzetben a baba. Ez egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Gyakorlojatok reggel vagy este éhgyomorra és tiszta belek. Tartsa a póz a 1-5 percig.

 Benefits- Balasana oldja fel a feszültséget a mellkasban, a váll és a hát. Csökkenti a stresszt és a szorongást. Harcol szédülés és normalizálja a vér áramlását az egész testben.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Mintegy A Pose- Bhujangasana vagy a Cobra Pose egy ászana, amely hasonlít a felvetett motorháztető egy kígyó. Ez egy energetizáló backbend. Ez egy kezdő szinten Astanga jóga ászana. Gyakorlojatok reggel vagy este éhgyomorra és tiszta belek. Tartsa a pózt 15 és 30 másodperc.

Benefits- Bhujangasana javítja a hangulatot, és élénkíti a szívet. Felszabadítja stressz és a fáradtság. A póz javítja a rugalmasságot és csökkenti a merevség a hát alsó részén.

3. Dhanurasana (Bow póz)

Mintegy A Pose- Dhanurasana vagy a Bow Pose egy ászana, amely hasonlít egy húros íj. Ez egy tökéletes hátsó nyújtás exercise.The jelent egy kezdő szintű Vinyasa jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra és tartsa a pózt legalább 15-30 másodpercig.

Benefits- Dhanurasana segít leküzdeni a letargia. A póz tart kiegyensúlyozott, ha fáradt, vagy hiperaktív. Ez megnyitja a mellkas, a nyak és a váll.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Mintegy A Pose- Ustrasana vagy a teve póz egy ászana, amely hasonlít a teve. Ez egy backbend. A póz alapfokú Vinyasa jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra és tiszta belek. Tartsa a pózt 30 és 60 másodperc.

Benefits- Ustrasana gyógyítja és kiegyensúlyozza a csakrákat. Javítja az általános egészség és jó közérzet. A póz nyit az előtt a test és javítja a testtartást.

5. Adho Mukha Svanasana (lefelé kutya póz)

Mintegy A Pose- Adho Mukha Svanasana vagy lefelé kutya póz egy ászana amely hasonlít egy kutya előrehajolva. A póz alapfokú Astanga jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra. Tartsa a póz a 1-5 percig.

Benefits- Adho Mukha Svanasana fiatalít és energetizálja Önnek. Ez megnyugtatja az agy és enyhíti a depressziót. Gyógyít, álmatlanság és fáradtság. A póz terápiás magas vérnyomás.

6. Vrikshasana (fa póz)

Mintegy A Pose- Vrikshasana vagy a fa póz egy ászana, amely hasonlít a gyengéd és erőteljes álláspontot egy fa. Ez egy kezdő szinten Hatha jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra. Tartsa a pózt 1 percig mindkét lábát.

 Benefits- Vrikshasana javítja a kitartást és a koncentrációt. Ez egy csendes hatással van a szervezetben. A póz ellazítja a központi idegrendszert, és elősegíti az önbizalom.

7. Natarajasana (Dancer Pose)

Mintegy A Pose- Natarajasana vagy a Táncos póz egy ászana elnevezett Nataraja, a Lord of the Dance. Ez hasonlít az egyik táncos mozog. A póz középfokú Vinyasa jóga ászana. Gyakoroljuk reggel éhgyomorra és tartsa lenyomva a pózt 15 és 30 másodperc.

Benefits- Natarajasana egy stresszoldó. Ez növeli a rugalmasságot, a tested. Segít központ a test és a lélek. A póz javítja a testtartást, a koncentráció, és az egyensúly.

Most pedig válaszoljon néhány gyakori kérdések a jóga és a rossz szokások.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Milyen gyakran jógázni leküzdeni a rossz szokásokat?

Tornázni minden nap reggel folyamatosan 40 napig, hogy megfigyelje a változás.

Do I távol marad a rossz szokások egyszer elkezdem a jóga?

Igen, meg kell tudatosan elkerülni a rossz gyakorlatot, amely kárt okozhat a test és a lélek egyszer elkezdi a jóga gyakorlat. Ahogy megy tovább az edzést, akkor lassan elveszíti a késztetés, hogy megadja magát a rossz szokások.

Mindannyiunknak van rossz szokások. Nem helyes, hogy velük együtt élni. Meg kell bizonyosodni arról, felismerik, hogy mit csinálnak veled, és megtalálja a módját, hogy megszabaduljon tőlük. Jóga ad tökéletes tolja és a bizalom leküzdésére a rögzült rossz szokások, és meg kell kezdeni.