7 Najboljše joga predstavlja za povečavo prsi

Home » Review » Beauty » 7 Najboljše joga predstavlja za povečavo prsi

7 Najboljše joga predstavlja za povečavo prsi

Bi verjemite mi, če sem ti povedal, da je joga lahko povečavo prsi? Moraš, ker to počne! Prepričan sem, da niso imeli sanja, da lahko joga poveča svojo velikost prsi.

Obstaja veliko izdelkov na trgu, kot so olja, mazila, priseski, kirurgije, itd, ki vam pomagajo pridobiti popolnejše prsi ampak kaj joga lahko storimo, da ne more.

Joga izstopa med vse kot edino sredstvo za povečanje prsi naravno in brez stranskih učinkov. No, to je kombinacija moraš poskusiti.

In bomo vam povem točno kako. Ostani in berite naprej.

Kako joga povečavo prsi?

Ali ste vedeli, da skoraj vse ženske so po raziskavah zaveda svoje velikosti dojke? Ne zveni dobro, kajne? No, hvala bogu za jogo vam ni treba zateči k-kemijskih povzroča metod povečanje prsi, ki povzročajo škodljive stranske učinke.

Nekatere joga poze pomaga povečati svojo velikost prsi s povečanjem maščobe in žleznega tkiva v dojkah. Nekaj ​​drugega joga predstavlja tonus mišic, ki podpirajo prsi in jih močnejši.

Skratka, prakticiranje joge naredi vaše prsi bolj čvrsta, močnejši in bolj lepe. Torej, z redno vadbo asane, lahko poveča velikost prsi obdobju.

Poglejmo, katere asane vam to storijo.

Prsi Povečanje joga predstavlja

1. Gomukhasana (krava pozo)

O Pose- Gomukhasana ali krava Pose je asana, v katerih telo spominja na obraz neke kravje. To je raven začetnik Vinyasa joga asane a. Vaditi zjutraj ali zvečer na prazen želodec in čistih črevesje. Držite pozo za 30 do 60 sekund.

Benefits- Gomukhasana razteza prsi dobro. Gradi mišice prsi in izboljšuje splošno prilagodljivost vašega trupa. Prav tako poveča elastičnost prsi.

2. Bhujangasana (Cobra pozo)

O Pose- Bhujangasana ali Cobra Pose je asana, ki spominja na dvignjen pokrov kače. To je spodbuden backbend. Poza je stopnja začetnik Ashtanga joga asane a. Vaditi zjutraj ali zvečer na prazen želodec in čistih črevesje. Držite pozo za 15 do 30 sekund.

Benefits- Bhujangasana razteza svoje prsi območje in krepi mišice na dojkah. Prav tako tone želodec in podjetja svoje zadnjice.

3. Dhanurasana (lok pozo)

O Pose- Dhanurasana ali Bow predstavljajo je asana, ki spominja strunsko lok. To je velik nazaj raztezanje vaja. Poza je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. Vaditi zjutraj ali zvečer na prazen želodec in čistih črevesje. Držite pozo za 15 do 30 sekund.

Benefits- Dhanurasana poveča dotok krvi v vašem območju dojke. Prav tako krepi prsi. Poza Masaže svoje ščitnico in krepi ramena.

4. Ustrasana (Profilirani pozo)

O Pose- Ustrasana ali Camel predstavljajo se imenuje tako kot poza spominja naravnanosti kameli. Poza je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. Vaditi zjutraj ali zvečer na prazen želodec in čiščenje črevesja in držite pozo za 30 do 60 sekund.

Benefits- Ustrasana razteza mišična tkiva okoli prsi. Poza pomaga pri povečanju pretoka krvi v prsi. Deluje na spodnjem delu prsi večje njihovo okroglost.

5. Vrikshasana (drevo pozo)

O Pose- Vrikshasana ali Tree predstavljajo je asana, ki spominja na nežno naravnanosti drevo. Morate imeti odprt v tej pozi oči. To je raven začetnik Hatha joga asane a. Vaditi zjutraj ali zvečer na prazen želodec in čistih črevesje. Držite pozo za minuto na vsaki nogi.

Benefits- Vrikshasana razteza tkiva na strani prsi pripomorejo pri povečanju njihove velikosti. Poza povečuje prožnost vaših mišic dojk. To poveča vašo samozavest in zaupanje.

Zdaj pa odgovori na nekatera pogosta vprašanja o jogi za povečanje prsi.

Odgovori strokovnjaka za vprašanja bralcev

Kako pogosto prakso joge za povečanje prsi?

Praksa joge vsak dan vsaj enkrat na dan in za približno pol ure. Počasi, povečanje prakso, da dvakrat na dan, in poskušajo preživeti več kot pol ure na vsaki seji.

Bo vidim drastične spremembe v mojem velikost prsi s prakso joge?

Rezultati vadil prsi širi joga poze razlikuje od osebe do osebe, in boste morali sproti preverja od časa do časa. Bodi potrpežljiv. Včasih, rezultati niso takojšnji, vendar so prepričani, da pridejo.

Tako boste videti je eden od vaših čim bolj skrbi. Ali ne? Prsi za ženske so znak ženskosti in spolnosti. Priljubljene lepotne standarde prikazati lepo žensko kot nekdo s polnimi zaokrožene prsi. In majhne prsi so tudi lepa na svoj način. Toda za tiste, ki želi velike prsi, vam ni treba poskusiti nekaj škodljivega za dosego tiste, ko lahko varna metoda, kot joga pomaga povečati vaše prsi. Torej, poskusite in se udobno v svoji koži.