7 Parhaat Yoga aiheuttaa auttaa murtamaan Bad Habits

Home » Review » Health » 7 Parhaat Yoga aiheuttaa auttaa murtamaan Bad Habits

7 Parhaat Yoga aiheuttaa auttaa murtamaan Bad Habits

Eikö jooga kyse voittaa pahat tavat? Olen varma olet listan huonoja tapoja, että sinun täytyy päästä eroon. Kun joogaa, olet aina pyrkivät välttämään niitä.

Minäpä kerron teille miten. Jooga on kokonaisvaltainen lähestymistapa puuttumalla huonoja tapoja, kuten tupakointi, alkoholi, uneliaisuus, syöminen epäterveellistä ruokaa, jne Se on erinomainen tapa hidastaa ja priorisoida.

Vaikka jooga yleensä auttaa pitämään poissa huonoja tapoja, on olemassa tiettyjä aiheuttaa tietyissä että elvyttää motivoiva ominaisuuksia vahvistaa ja tukea teitä taistella huonoja tapoja.

Jooga Stop Bad Habits

Tiedämme, että jooga venyy, vahvistaa ja ääniä. Tiedämme myös se on rauhoittava ja korjaavat. Mutta miten se auttaa voittamaan huonoja tapoja, jotka tätä nykyä?

No, ensimmäinen askel kohti hävittämään jotakin kauheaa on hidastaa ja huomioimaan sen vaikutukset olemuksesi. Jooga apuvälineet keskeyttää ja tehdä järkeviä päätöksiä eikä järjettömästi menee noin päivä.

Kun alkaa oppia jooga aiheuttaa, et välttämättä mestariksi ensimmäisellä mennä. Se vie aikaa ja vakiintuneen käytännön asennon, saat hyvä sen kanssa. Tämä prosessi kouluttaa teitä soveltaa samoja pois asiassa päätöksen yrittää kunnes voittaa riippuvuus.

Jooga rasitukset pitkäaikainen onnellisuus sijaan välitöntä tyydytystä. Se auttaa ymmärtämään haittavaikutuksia jokapäiväisen huonoja tapoja, jotka muuten näyttävät saada sinut läpi päivän. Jooga, tulet rehellinen itsellesi ja välttämään sen, mikä on haitallista sinulle.

Jooga kuvastaa todellista ominaisuuksia. Tunne on valtuuttamisesta puskevat paremmin itseäsi ja prosessi päästä eroon kaikki tarpeettomat negatiivisuus.

Katsotaanpa katsomaan jooga aiheuttaa joka auttaa poistamaan huonoja tapoja, sopiiko?

Yoga aiheuttaa torjumiseksi Bad Habits

Jooga aiheuttaa alla mainittuja aktivoida energia keskus napa pitää sinut maadoitettu ja lisätä mahdollisuuksia muutoksen. Käytännössä niitä päivittäin aamulla vähintään 40 päivää tarkkailla muutoksia ajatteluun ja käyttäytymiseen.

1. Balasana (Child Pose)

Tietoja Pose- Balasana tai lapsen Pose on asana joka muistuttaa sikiöasennossa vauva. Se on aloittelijan taso Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tai illalla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä poseeraamaan 1-5 minuuttia.

 Benefits- Balasana vapauttaa jännitteitä rinnassa, olkapäät ja takaisin. Se vähentää stressiä ja ahdistusta. Se taistelee huimaus ja normalisoi verenkiertoa koko kehossa.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Tietoja Pose- Bhujangasana tai kobra aiheuttaa on asana joka muistuttaa nosti hupun käärme. Se on energisoiva backbend. Se on aloittelijan taso astangajoogan asana. Käytännössä se aamulla tai illalla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä poseeraamaan 15-30 sekuntia.

Benefits- Bhujangasana parantaa mielialaa ja piristää sydäntä. Se vapauttaa stressiä ja väsymystä. Asento parantaa joustavuutta ja vähentää jäykkyyttä alaselässä.

3. Dhanurasana (keula Pose)

Tietoja Pose- Dhanurasana tai Bow Pose on asanaa muistuttava kielisoitin jousi. Se on täydellinen takaisin venytys exercise.The aiheuttavat on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja pidä aiheuttaa vähintään 15 30 sekuntia.

Benefits- Dhanurasana auttaa voittamaan väsymys. Asennon pitää sinut tasapainossa, kun olet väsynyt tai hyperaktiivinen. Se avaa rintaa, niska ja hartiat.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Tietoja Pose- Ustrasana tai Camel Pose on asanaa muistuttava kameli. Se on backbend. Asennon on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Benefits- Ustrasana paranee ja tasapainottaa chakrojenne. Se parantaa yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Asennon avautuu edessä kehon ja parantaa ryhtiä.

5. Adho Mukha Svanasana (alaspäin Dog Pose)

Tietoja Pose- Adho Mukha Svanasana tai Alaspäin Dog Pose on asanaa joka muistuttaa koiraa taivutus eteenpäin. Asennon on aloittelija tasolla astangajoogan asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 1-5 minuuttia.

Benefits- Adho Mukha Svanasana rejuvenates ja energisoi teitä. Se rauhoittaa aivot ja lievittää masennusta. Se kovettuu unettomuus ja väsymys. Asento on terapeuttinen korkea verenpaine.

6. Vrikshasana (Puu Pose)

Tietoja Pose- Vrikshasana tai Tree Pose on asanaa muistuttava lempeä ja voimakkaammin puun. Se on aloittelijan taso Hathajooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan. Pidä aiheuttaa 1 minuutin kummallekin jalalle.

 Benefits- Vrikshasana parantaa kuntoa ja keskittymistä. Se on rauhallinen vaikutus elimistössä. Asento rentouttaa keskushermostoon ja edistää itseluottamusta.

7. Natarajasana (Dancer Pose)

Tietoja Pose- Natarajasana tai Dancer Pose on asanaa nimetty Nataraja, herra tanssin. Se muistuttaa jotakin hänen tanssiliikkeitä. Asento on keskitason Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja pidä aiheuttaa 15 30 sekuntia.

Benefits- Natarajasana on stressinpoistaja. Se lisää joustavuutta kehosta. Se auttaa keskittämään mielen ja kehon. Asento parantaa ryhtiä, keskittymistä ja tasapainoa.

Nyt, vastata joihinkin tavallisimpiin kysymyksiin jooga ja huonoja tapoja.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Kuinka usein joogaa voittaa huonoja tapoja?

Käytännössä jooga päivittäin aamulla yhtäjaksoisesti 40 päivää tarkkailla muutoksen.

Voin pysyä poissa huonoja tapoja, kun aloitan joogan harjoittaminen?

Kyllä, sinun on tietoisesti välttää huonoja käytäntöjä, jotka vahingoittavat kehon ja mielen kun aloittaa joogan harjoittaminen. Kuten mennä syvemmälle oman koulutuksen, kun hitaasti menettää halu periksi huonoja tapoja.

Kaikilla meillä on huonoja tapoja. Ei ole oikeutta elää niiden kanssa. Sinun täytyy varmistaa ymmärrätte, mitä he tekevät sinulle ja löytää tapa päästä eroon niistä. Jooga saat täydellisen push ja luottamusta taistele syöpynyt huonoja tapoja, ja sieltä on alettava nyt.