7 Skupna začetnik joge ne uspe (in kako se jim izogniti)

Home » Review » Fitness » 7 Skupna začetnik joge ne uspe (in kako se jim izogniti)

Bistveno vodilo, kako ravnati, kot da sem bil v razred pred

Bistveno vodilo, kako ravnati, kot da sem bil v razred pred
Sem vadil jogo za let, vendar tudi vem, da lahko joga še posebej zastrašujoče za neizkušene. Ker je nova v razredu joga je kot vstop v novo dimenzijo, naj pogumno gredo, kjer je ni brez jogi kdaj šla prej. Ampak tukaj je, če imaš srečo: sem prišel gor z vodnikom, kako ravnati jogo razred kot certificirano jogi. Ali pa ne, kako NE-napake, ki veliko novince bi, da bi morali odločno izogniti. Razmislite o tem mishmash seznam hišnih peeves in tudi splošnih življenjskih nasvetov. In za tiste, ki ste jogo redno, vsekakor povej mi, če sem zamudil kaj v komentarje!

Napaka: Vodenje si čevlje
sem self-izpovedujejo čevelj odvisnik, tako da sem popolnoma zaslužiti, da lahko popoln par prikrade vleči cel fitnes videti skupaj … ampak, da se ustavi pred vrati svojega joge. Tam je strogo pravilo “no čevlji” v vseh razredih joga. Imeli boste svoje roke, noge in celotno telo in izklop mat na neki točki v celotnem razredu, in ne želite, da povlečete na ulico v studiu in povaljaj v njej. Če vas skrbi za varnost svojih ljubljenih čevljev, ki jih robo v telovadnici vrečko in jih spravite v cubby (skoraj vse joga studii ponujajo ta prostor).

Napaka: Vodenje vaš mobilni telefon Na
sliki to: ste globoko v savasana, ko se začne poznati zvonjenje blaring. Hej, to se je zgodilo, da je najboljši od nas … ampak tudi tako, shuffle sramu, da torbo kot zen mehurček poči vsakogar okoli vas je precej boleč. Prihranite si agonijo in vklopite telefon popolnoma izklopi. Ali, še bolje, ne da bi jo v razred na vse!

Napaka: dovoliti vse družim
A jogo razred je poln preobratov, ki stoji naprej gube, posluje, inverzije, govorim tono gibanja. To se sliši protislovno, vendar strožji oblačila dejansko zapusti več domišljije kot vrečko podjetja. To je zato, ker z vrečko oblačil, stojiš boljše možnosti za njihovo zdrsa ali padca ali nastanek vrzeli, v bistvu, povabilo za vsakogar, da si svoje hlače ali navzdol srajco kadarkoli greš v navzdol psa ali vesel Baby. In medtem ko smo o tej temi, ne pozabite na odklon preverjanje, bodisi. Nekateri joga hlače lahko malo, ah, prosojni, ko bend preveč, tako da sem priporočam “ukrivijo” preverite, preden boste lupini po svoj denar za nove hlače.

Napaka: Yourself V primerjavi z vsemi ostalimi
boš vedno samo začetnik enkrat, zato uživajte v potovanju mladi Jedi! To je enostavno, da hodi v jogo sobi preobremenjeni s sposobnostmi drugih okoli vas. Ti si boš samo v težavah na podlagi primerjave, čeprav, ker to pogosto vodi do ljubosumja, in da bi se jih, saj pomeni, da niste pripravljeni za. Poskusite flip kovanec, ki ga namesto videnje navdih. Lahko se učijo toliko z opazovanjem talente drugih ljudi. Zaupanje, da če pride sebe in prikazali redno bo praksa uspevajo.

Napaka: Biti Pozor Trgovec
Easy z dramo! Pomembno je, da se osredotočite na svoje dihanje in povezavo do trenutka, ampak to, kar si lahko, da bi se izognili predstavo “poglej me”. Dramatična vzdihi, glasno izdihne za dihanje in dihanje, ki se razlega 2 mestnih ulic stran je v morje. Moj učitelj je vedno učil, da mora biti vaše dihanje le dovolj glasno, da jo slišite na vašem mat. Ne pozabite, joga je osebna praksa in samo zato, ker imate slab dan in čutijo potrebo, da ga vzdih ven ne pomeni, preostali del prostora želi deliti te izkušnje.

Napaka: Izguba tir od vaš osebni prostor
številnih priljubljenih joga razredov bo paket svoje učence, kot so sardele, kar lahko pomeni, da bi lahko bili mat na motno z drugimi študenti. To pomeni, da morate svoj prostorski zavest, ko teče skozi vaše pozah. Obstaja velika verjetnost, da boste zadah ali dobiti lopnil, vendar lahko zmanjša tiste priložnosti, ki jih držimo svoje gibanje znotraj otoka vašega mat. Sem velik oboževalec za izpodbijanje sebe in odskočna izven vašega območja udobja, ampak ko gre za brca gor v pozah, če ste v tesnih prostorih nekomu drugemu, je zamišljen! Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je prevrnil na nekoga drugega mat (ali telo) in povzroči učinek domin. Verjemi mi, sem ga videl in to ni tako lepa pogled!

Napaka: Pakiranje zgodaj
Savasana je zadnja poza iz prakse joge, in vključuje leži na hrbtu za približno 5 minut, da se odpravi prakse in umiriti um. To je ključni del prakse, ki jo je meditacijo ali zapiranje besede od učitelja, da vas na pravi miselnosti iz preostanek dneva. Razumem, da ljudje ne morejo vedno ostanejo za čas trajanja svojega razreda, vendar prosim, prosim, ne odloči, da zapustijo sredi počitka vsakogar. To je noro, kar gledati študent nosily zvijemo svojo mat, zbira svoje stvari (ki običajno namiguje vrečko ruffling in tipke jiggling) samo do-čakati na to, slam zaprta vrata na poti ven. So ti 5 minut res dogaja, da naredijo ali pa uničijo vaš urnik ?! Upam si reči, da ste zamudili lepo sporočilo joge na tej točki. Da je vse točno tako, kot bi moralo biti, da se ne mudi in si tam, kjer moraš biti. Če morate zapustiti razred zgodaj, povej učitelj na začetku razreda, da časa za svoj savasana ustanovi blizu vrat in pusti pred savasana, da ne moti razred.