7 tapoja käyttää jooga Wheel

Home » Review » Yoga Basic » 7 tapoja käyttää jooga Wheel

Jos olet joskus koristi sisällä joogastudio, olet todennäköisesti tuttu jooga rekvisiitta, kuten matot, hihnat, ja lohkot. Mitä et ehkä ole kuullut, mutta, on jooga pyörä. Tämä suhteellisen uusi maailmaan jooga käytäntöjä on kapea, mutta laaja, sylinteri on valmistettu muovista, puusta, tai materiaalien yhdistelmästä, joka on suunnilleen 12 tuumaa halkaisijaltaan. Set pystyasennossa, sitä käytetään syventää venyy parantaa joustavuutta, tarjoavat haastavampaa tasapaino käytäntöä tai tukea vaikeaksi aiheuttaa. Ja tietenkin, kun olet oppinut sen käytön, se voi tehdä joitakin melko uskomatonta Instagram kuvia, too.

Temppu on ymmärtää, miten sisällyttää jooga pyörän omalle käytännössä turvallisesti ja tehokkaasti. Asemesta king tanssija poseerata seisten toinen jalka Top Huojuva sylinteri, sinun tulisi aloittaa aiheuttaa joka pitää sinut maadoitettu testatessasi rajoja oman henkilökohtaisen joogan harjoittaminen. Tekijöille Yoga Design Lab jooga pyörän tarjoavat seuraavat asennot, jotka soveltuvat parhaiten beginner- ja keskiaktiivisen joogeja.

Wheel-avusteinen Lapsen Pose


Lapsen aiheuttaa on klassinen, rauhallinen aiheuttaa joka auttaa venyttää lantion, reisien ja alaselän lempeä, helposti tavalla. Kun käytät jooga pyörän aikana aiheuttaa, saavuttaen käsiä edestakaisin päälle pyörän kohotetun pinnan, voit myös kokea mukava venyttää kautta hartiat ja rintaan.

Polvillaan lattialla iso varpaat koskettaa, ja huilata kantapäät. Erota polvia niin he ainakin hip-etäisyydellä toisistaan ​​ja aseta jooga pyörän polvien väliin. Aseta kädet päällekkäin pyörän. Hengittää, niin kun hengität ulos, nojata vartalo eteenpäin, käyttäen kädet roll pyörän pois kehosta samalla pidentämällä selkärankaa. Jatka nojaa eteenpäin kunnes vatsasi lepää mukavasti väliin reisien kanssa kädet venytetty suoraan edessä. Anna pään ja kaulan rentoutua, jonka tavoitteena on lepuuttaa otsa oman maton rintaan ja olkapäät kokea syvempi venyttää. Painiketta vähintään kolme hengitystä.

Makuuasentoon Easy Pose


Helppoa aiheuttaa on klassinen, ristissä istuvaan asentoon, joka kannustaa vahva mieli ja tasaista hengitystä. Kallistetussa versio suoritetaan avustuksella jooga pyörän sisältää kontrolloidusti rinta-aukko backbend joka auttaa lievittämään jännitteitä välillä hartiat.

Sit pitkä, suoraan edessä jooga pyörän, jotta se samansuuntainen selkärankaa. Cross jalat mukavassa asennossa, niin jalat ja lantio tunne maadoitettu lattiaan. Aseta kädet polvillaan kämmenet ylöspäin ja sulje silmäsi. Hengitä syvään sisään ja kun hengität ulos, laajentaa selkärangan hitaasti päälle pyörän, käyttävät sitä tukemaan backbend. Mahdollistavat takaisin oman pään levätä huipulle jooga pyörän. Istua tässä asennossa hengittää syvään vähintään viisi hengitystä, mutta voit pysyä aiheuttaa niin kauan kuin tunnet olosi mukavaksi.

Wheel-Assisted Fish Pose


Kala aiheuttaa on erinomainen rinta-aukko backbend aiheuttaa joka ulottuu rintalihasten ja olkapään lihakset. Se sanoi, jotkut ihmiset eivät pysty ylläpitämään standardin asettavat omat, kun taas toiset mieluummin syvempää venyttää. Jooga pyörä tarjoaa ratkaisun molemmissa ryhmissä.

Istua lattialla, vartalo pitkä, jalat laajennettu edessä. Osoita varpaat ja sisäisesti kiertää lantion, puristamalla sisä reidet yhdessä. Sijoita jooga pyörän suoraan selän taakse, linjassa ja yhdensuuntaisesti selkärangan, kädet pitämällä sitä kevyesti paikallaan. Vetää henkeä sisään ja kun hengität ulos, nojata taaksepäin, ulottuvat selkärangan päälle pyörän vapauttaen kädet, jotta pyörän liikkua kehon kuin teet backbend.

Nosta lantiota syventää aiheuttaa, jolloin pyörän tukea ja hieronta selkärangan välissä lapaluiden. Rentouttaa pään ja niskan, nojaten ne pyörää vasten. Avaa kädet levällään, laittaminen asemaan, joka tuntuu mukavalta ja kannustaa tasapainoa. Painiketta vähintään kolme hengitystä ennen kääntämällä liikkeen tulla istuessa teidän matto.

Jos aiheuttaa liian vaikea tasapainottaa, muuttaa harjoituksen taivuttamalla polvet ja asettamalla jalat lattialla, hip-etäisyys toisistaan.

Wheel-Assisted ylöspäin osoittavan Kahden Jalka Henkilökunta Pose


Sillä yogis työskentelevät kohti kehittyneempiä backbends, kuten pyörän aiheuttaa, kuningas kyyhkynen aiheuttaa, tai jopa ilman apua ylös päin kahden jalka henkilökuntaa aiheuttaa, jooga pyörä tarjoaa merkittävän auttamaan. Käyttämällä pyörän tukemaan backbend, pystyt siirtyä asemiin et ehkä viihtyvät yritä ilman lisättyä tukea selkärankaa pitkin tai välillä lapaluiden. Näin voit lisätä luottamusta ja voimaa työskennellä lihasryhmiä, lopulta auttaa sinua tuuman lähemmäksi tavoitteita.

Sit pitkä, polvet koukussa, jalat lattialla, suoraan edessä jooga pyörää niin, että se on yhdensuuntainen ja samassa linjassa selkärangan. Aseta kädet kevyesti sisäpuolella pyörän pitää sen paikallaan. Koskevasta hengittää, nojata taaksepäin rengasta vasten ja vapauttaa kädet, sitten kun hengität ulos, paina kautta kantapäät ja nosta lantio saavuttaen kädet ylös ja pään päällä kyynärpäät taivutettu, osoittaa suoraan takanasi.

Jatka ulottuu selkärangan päälle pyörää niin, se vierii väliin lapaluiden. Kuten kädet päästä maahan, yrittää sijoittaa kyynärvarret tasainen matolla ja tarttua pyörän molemmin käsin pitää sitä paikallaan. Rentouttaa pään ja kaulan pyörän.

Engage sisäinen reidet pitää polvet linjassa varpaita. Pidä asento täällä, tai jos olet mukava, ulottuvat yksi jalka kerrallaan suurempaa venyttää kautta neloset ja hip flexors, joka varmasti pitää sisäinen reidet ja jalat kihloissa estää lantion ja polvien ulkoapäin kiertämällä. Pidä kolmesta viiteen Hengitä, sitten hitaasti kääntää liikkeen vapauttamiseksi aiheuttaa.

Wheel-avusteinen Half Pyramid Pose


Jos taistelemaan tiukka takareisien, et ole yksin. Poses kuten istuma eteenpäin kertaiseksi, pyramidi aiheuttaa, ja pysyvän eteenpäin taita ovat kaikki hienoja tapoja venyttää hamstrings parantaa liikkuvuutta, mutta pyörä-avusteinen puoli pyramidin aiheuta tarjoaa toisen käytettävissä vaihtoehto.

Polvistu toisen polven päällä muiden polvi taivutettu 90 asteen kulmassa jalka litteänä maahan, ikään kuin tehdä kosintaa. Pidä vartalo pitkä ja aseta jooga pyörän kupeen alle oman etujalan niin etu- pyörän koskettaa vasikka. Nosta etujalka ja loput taakse vasikka pyörää vasten ennen kuin heittää pyörää eteenpäin kädet joten etujalka jatkuu kokonaan ja pyörän tukee vasikka lähellä nilkka.

Koukistettava edessä jalka ja syvään hengittää kun pidentää selkärangan, niin uloshengittäessänne laiha eteenpäin lantion ja oli kädet kohti pyörän tai säärissä kun pitää selkä suorana. Kestää kolmesta viisi syvään henkeä täällä ennen toistamalla kaksi-kolme kertaa. Toista vastakkaiselle puolelle.

Wheel-Assisted Lizard Lunge


Syöksy aiheuttaa ovat erinomaisia ​​venyttämiseksi neloset ja lonkan flexors kun rakennuksen voimaa alavartalon, ja lisko syöksy tarjoaa lisäetuna avata lantion. Pyörä-tukialueilla lisko syöksy ei eroa, mutta se lisää tasapainoa haaste ja syvempää venyttää kun laajentaa takajalka sopusoinnussa oman vartalon.

Polvistu toisen polven kanssa muiden polvi vääntynyt, teidän jalka litteänä maahan, kuin olisit aikeissa kosia. Nosta takaisin jalka pois matto ja aseta jooga pyörän alla jalka on nilkan tukea. Hengitä ja harjoittaa ydin. Kun hengität ulos, laiha eteenpäin, Aseta kätesi maapohjan olkapäiden sisäpuolelle edessä jalka. Hengitä ja paina tukevasti pyörän selkä jalka, ja kun hengität ulos, nostaa takaisin polvi maasta, liikkuvan pyörän pois laajentaa takajalka.

Täältä paina lujasti kautta kämmenten, osoita varpaat ja yrittää pidentää selkärankaa niin paljon kuin mahdollista. Haluttaessa anna edessä polven laskevan ulospäin syvempää hip-avaaja. Pidä asento kolmesta viiteen Hengitä ennen vapauttamista ja siirtymistä puolin.

Jooga Wheel Crow Pose


Jos olet perehtynyt varis aiheuttaa, tiedät jo se vaatii paljon tasapainoa ja kehon tietoisuutta. Hyvä uutinen on, mekaniikka varis asettavat jooga pyörän ovat identtinen alkuperäisen aiheuttaa, mutta huono uutinen on, että tämä versio vaatii vieläkin enemmän tasapainoa ja valvontaa.

Aseta jooga pyörän litteänä maahan. Kyykistyä rattiin jalat lähellä toisiaan, jolloin kantapäät tulla kangerrellen. Avaa polvet leveä ulos huoneen seiniä. Kallista vartalo eteenpäin polvien väliin ja tartu molemmin puolin jooga pyörän kanssa kädet. Vihje edemmäksi yli kädet ja taivuta kyynärpäitä hieman joten säärissä levätä takana olkavarren.

Sieltä, Nestle sisäinen reidet vasten vartalo ja yrittää kiinnittää polvet kainalot, tai ainakin tiukasti olkavarren. Nojata eteenpäin enemmän, siirtämällä painoa kunnes pystyt hitaasti ottaa painoa pois jalat, nostamalla ne ilmaan takanasi. Jos mahdollista, laajentaa kyynärpäät.

Hengitä tasaisesti, pitää ydin kytkettynä ja niskan luonnollisessa asennossa. Pidä vähintään viisi hengitystä tai ylläpitää aiheuttaa niin kauan kuin halutaan.