7 Tehokas Asanat Kohtele suonikohjut

Home » Review » Health » 7 Tehokas Asanat Kohtele suonikohjut

Saattaa tulla aika, jolloin huomaat turvoksissa, heiveröinen, ruma suonet oman alaraajoissa. Ne voivat lakata kadota, ja jotka voivat aiheuttaa huolta, koska saatat olla kärsivät suonikohjuja. Suonikohjut voivat aiheuttaa pitkäaikaisia ​​terveydellisiä komplikaatioita johtuen Epäsäännöllinen veren saanti sydämeen. Mutta älä pelkää! Jooga voi lievittää tämän ehdon.

Mitä suonikohjut?

Jos istut pitkiä päiviä tai usein kävellä korkokengät, tai jos olet lihava tai kokevat hormonaalisia vaihteluita, niin olet altis suonikohjuja. Kyseisen suonet ovat suuria, turvonnut, ja selvästi alle värjäytynyttä ihoa. Ne yleensä näyttävät sinertävän mustelmia ja voi olla tuskallista myös. Suonikohjut rehottavat naisten ja ovat yhteinen esiintyminen raskauden aikana.

Yleensä seinät meidän verisuonten käsittävät sileän lihaksen ja sidekudokset. Verisuonten pumppaa verta ja ravinteita jokainen osa elin, kuten raajojen. Meidän jalat, vahvat suonet työtä painovoimaa vastaan ​​työntää veren takaisin sydäntämme. Tätä kutsutaan laskimoiden pumppu. Kun suonet ovat epäpätevä, ne eivät pysty lähettämään veren takaisin. Ylimääräinen veripooleissa taskuissa sisällä suonet ja aiheuttaa turvotusta, joka johtaa suonikohjuja. Veren hyytyminen, se aiheuttaa merkittävän riskin. Hyytymä voi matkustaa alukset sydämeen tai aivoihin aiheuttaen hetkessä aivohalvauksen.

Jooga suonikohjuja – Miten se voi auttaa

Voiko jooga hoito suonikohjuja? Ensinnäkin, jooga voi lievittää kipua aiheuttamaa painetta. Kun sinulla on suonikohjuja, suositellut asennot ovat yleensä jalan korkeudessa aiheuttaa. Tämä auttaa kertynyt imusolmukkeiden ja veren valua sydämeen. Myös paine on helpottunut. Rentoutumista, että jooga luojana estää tilansa pahenee. Kaiken vointisi paranee, ja raajan liike on parannettu.

7 Yoga aiheuttaa, jotka auttavat suonikohjut

1. Tadasana

Miten tehdä Tadasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Mountain Pose

Hyödyt – Tämä on yksi perus jooga asanat, ja se auttaa saavuttamaan oikean kehon linjaus. Kuten olet käytännössä se, se pitää jalat pehmentänyt. Se myös vahvistaa polvet, reidet ja nilkat. Kun kaikki lihakset toimivat tiukasti säilyttää ryhti, stressiä raajoissa vapautuu ja lievittää painetta.

Miten se tehdään – seistä suorana, asettamalla jalat hieman erillään. Salli kädet roikkua rinnalla kehosta. Vahvistua oman reisilihakset, mutta eivät kovetu alaosassa vatsan. Vahvistaa sisempi kaaria nilkkojen, ja tuntea energian syötön jalat, tulossa aina päätäsi. Katso ylös ja hengittää. Tunne venytys elimistössä pidät aiheuttaa muutaman sekunnin ja sitten vapauta.

2. Uttanasana

Tunnetaan myös nimellä – Padahastasana, Hasta Padasana, Pysyvä Välitä Bend

Hyödyt – Tämä Asana parantaa verenkiertoa koko kehossa. Se antaa jalat Venyvyytensä, etenkin reidet ja vasikoita, jotka ovat todennäköisesti täplät suonikohjuja. Säännöllinen harjoittaminen asana vähentää kipua jaloissa.

Miten se tehdään – Seiso suorassa ja aseta kädet lantiolla. Hengitä. Sitten taivuta hip kun hengität ulos. Kätesi on sijoitettava lattialle viereen jalat. Jalkojen on yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden. Työnnä vartalo eteenpäin kun laajennetaan venyttää ja nosta tailbone. Pidä muutaman sekunnin ja vapautumista.

Miten tehdä Paripurna Navasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Naukasana, Vene Pose

Hyödyt – Kun Käytännössä tämä asana, jalat ovat koholla. Siten altaissa veren ja imusolmukkeiden virrata ylöspäin. Painetta suonet on välittömästi pienenee. Ne muutamat sekunnit jousitus rakentaa voimaa ja voit taistella kipua.

Miten se tehdään – Istukaa Dandasana. Sitten nosta jalat irti maasta. Kun hallitset tasapainoa, nosta kädet irti lattiasta, ja venyttää ne edessäsi. Tutkimusalueen edistämiseksi V-kirjaimen kanssa ylä- ja alavartalon. Hengitä pitkä ja syvä. Julkaisu.

4. Viparitha Karani

Viparitha Karani

Tunnetaan myös nimellä – jalat ylös The Wall

Hyöty – Tämä asanaa erittäin rentouttavaa jalkojasi. Väsynyt jalat hyötyä paljon siitä. Se parantaa verenkiertoa ja huuhtoo pois myrkkyjä ja muita tuotteita. Stressi jaloissa vapautuu, ja paine alenee. Tämä suuresti auttaa syy suonikohjuja.

Miten se tehdään – Istu poikki seinään ja varovasti nostaa jalat ylös seinälle. Makuulle ja ojenna kädet sivuille, varmista kämmenet ovat oikeinpäin. Kun olet tottunut, sulje silmäsi ja hengitä. Vapauta muutaman minuutin kuluttua.

5. Sarvangasana

Sarvangasana

Tunnetaan myös nimellä – Tuetut Shoulder jalusta

Hyödyt – pientareella Stand on koko kehon inversio, jossa elimistö toimii painovoimaa vastaan. Verenkiertoa kehossa on parannettu, ja altaat imusolmukkeiden ja veren valua ytimeen. Tämä asana on myös erittäin rentouttava jaloille. Kaiken kaikkiaan, se toimii erittäin hyvin suojaa suonikohjuja.

Miten se tehdään – makaamaan Shavasana. Nosta jalat ylös, kun tukea lantion kanssa kämmenten. Shift painon hartioiden ja nosta ylävartalo liian kuin pään ja yläselän jää lattialle. Pidä muutaman sekunnin ja vapautumista.

6. Matsyasana

Miten tehdä Matsyasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Fish Pose

Hyödyt – Matsyasana on yksi parhaista jooga aiheuttaa suonikohjuja hoitoa. Se toimii monissa järjestelmissä kollektiivisesti. Se ulottuu jalat ja jalat ja lievittää stressiä ja kramppeja. Jalat ovat rento, ja verenkiertoa koko kehossa säädellään.

Miten se tehdään – Makaa selälläsi, ja rajat teidän jalat Padmasana. Voisit myös pitää jalat ojensi harjoitellessaan tämä aiheuttaa. Varovasti käyrä selkää niin, että pään lepää teidän kruunu. Tuntea käyrä yläselän ja niska. Pidä muutaman sekunnin ja vapautumista.

7. Pawanmuktasana

Tunnetaan myös nimellä – Wind lievittävä Pose

Hyödyt – Tämä asana liikkuu ympäri pysähtynyt imusolmukkeiden ja laskimotukos. Se vähentää myös kouristuksia ja väsymys jaloista. Se auttaa löysää lihaksia ja niveliä lantion ja polvet. Tämä asana sanotaan estää laskimotukos niillä, joilla on istumista elämäntavat.

Miten se tehdään – makuulla lattialla selkä maahan. Taita polvet ja halata heitä. Nosta pää irti lattiasta ja tuo nenä polvien väliin. Pidä aiheuttaa muutaman sekunnin, kun hengittää syvään, ja vapauta sitten.

Kun olet tehokas käytäntö käsillä taistelemaan ongelmaa kuten suonikohjuja, sinun ei koskaan tarvitse harkita jotain niin vakava kuin surgery.Practice jooga kärsivällisyyttä ja sitoutumista, ja näet hämmästyttäviä tuloksia. Kokeilla sitä uskoa sitä.