7 Ways, da uporabite Joga Wheel

Home » Review » Yoga Basic » 7 Ways, da uporabite Joga Wheel

Če ste kdaj krasile notranjost joge studiu, ste verjetno seznanjeni z jogo rekviziti, kot so preproge, trakovi in ​​bloki. Kaj še niste slišali za, čeprav je joga kolo. Ta relativna novinec v svetu joge praks je ozka, vendar široka, valj izdelan iz plastike, lesa ali kombinacije materialov, to je približno 12 centimetrov v premeru. Set pokonci, pa je v rabi za poglobitev odsekih za povečanje prožnosti, ponujajo bolj zahtevno bilanco prakso, ali zagotavljajo podporo za težke pozah. In seveda, ko ste osvojili njegovo uporabo, je lahko za nekatere precej neverjetno Instagram fotografij, preveč.

Trik je razumevanje, kako vključiti jogo kolo v svojo prakso na varen in učinkovit način. Namesto poskus francosko plesalko predstavljajo medtem ko stoji z eno nogo na vrhu pa Negotov valja, bi morali začeti z pozah, ki vas utemeljena, medtem ko testiranja meje svojega osebnega prakso joge. Ustvarjalci Joga oblikovanje Lab jogo kolo ponujajo naslednje poze, ki so primerne za večino beginner- do jogijev vmesni ravni.

Kolesa s pomožnimi Otroška predstavljajo


poza otroka je klasična, prijeten pozo, ki pomaga raztezajo boki, stegna in križu v rahlem, dostopen način. Ko uporabljate jogo kolo v poze, dosegla svoje roke naprej na vrhu postavljeno površine platisca, tudi vi doživeli lepo raztezajo prek ramena in prsni koš.

Poklekniti na tla z velikimi prsti dotika, in se vsede na petah. Ločite kolena, tako da bo vsaj s hip-odmiku in postaviti jogo kolo med koleni. Nastavite svoje roke na vrhu kolesa. Inhale, potem ko izdihnete, nagnite trup naprej, z rokami, da zavrtite kolesce stran od telesa, ko je podaljšal svojo hrbtenico. Naprej nagibala naprej, dokler vaš trebuh počiva udobno med stegen z rokami raztegne naravnost pred vami. Naj vaša glava in vrat se sprostite, s ciljem, da počitek čelo na vašem mat kot vaše prsi in ramena izkušnje globlje odsek. Držite vsaj tri vdihov.

Pokončen Easy Pose


Enostavno poza je klasična, s prekrižanimi nogami sedi položaj, ki spodbuja močan um in stalno dih. Ležečem različica izvedli s pomočjo joge kolesa vključuje nadzorovano prsih odpiranje backbend ki pomaga razbremeniti napetost med rameni.

Sedi visok, neposredno pred joge kolesa, tako da je to poravnana vzporedno s hrbtenico. Držite noge v udoben položaj, tako da vaše noge in medenico čutijo utemeljena v tla. Položite roke na kolenih v položaju z dlanmi navzgor in zaprite oči. Globoko vdihnite v, in ko izdihnete, razširi svojo hrbtenico počasi vrhu kolesa, da jo uporabljajo za podporo vaše backbend. Pustite, da se zadnji strani glave do počitka na vrhu joge kolesa. Sedi v tem položaju dihanje globoko, za najmanj pet vdihov, čeprav lahko ostanejo v pozi, dokler se počutite udobno.

-Kolesni Assisted Ribe Pose


Ribe predstavljajo je odličen prsih odprtje backbend pomenijo, ki se razteza prsnih in ramenske mišice. To je dejal, nekateri ljudje ne morejo ohraniti standard predstavljajo sami, drugi pa bi raje globlje odsek. Joga kolo ponuja rešitev za obe skupini.

Sedi na tla, vaš trup visok, noge razširila pred vami. Točka prste in notranje zavrtite boke, stiskali svoje notranje stegna skupaj. Postavite jogo kolo neposredno na hrbet, usklajena in vzporedno s hrbtenico, roke ga držite rahlo v mestu. Vzemite sapo v, in ko izdihnete, pusto nazaj, se razteza hrbtenico v vrhu kolesa, sproščajo svoje roke, da bi kolo za vožnjo s telesu, ko opravlja backbend.

Dvignite boke, da se poglobi v pozo, ki omogoča, da kolo za podporo in masažo hrbtenice med ramo rezili. Sprostite svojo glavo in vrat, ki jih naslonil na kolo. Odprite roke širok, kar jih postavlja v položaj, da se počuti udobno in spodbuja ravnotežje. Držite vsaj tri vdihov pred vzvratno gibanje, da pridejo v sedečem položaju na vašem mat.

Če je poza je preveč težko uskladiti, spremeniti vajo z upogibanjem kolena in položite stopala plosko na tleh, kolk razdalje narazen.

Wheel-Assisted navzgor obrnjeno Two-Foot Osebje Pose


Za jogijev, ki delajo v smeri bolj naprednih backbends, kot so kolo pomenile, kralj golob predstavlja, ali pa celo brez pomoči navzgor obrnjen dva-foot osebje predstavljajo, joga kolo nudi pomembno pomoč. Z uporabo kolesa za podporo svoje backbend, ste lahko, da se premaknete na položaje morda ne boste počutili udobno poskuša brez dodanega podpore vzdolž hrbtenice ali med ramo lopaticami. To vam omogoča, da graditi zaupanje in moč v mišičnih skupin, ki delajo, na koncu vam pomaga palčni bližje svojim ciljem.

Sedi visok, kolena upognjena, stopala plosko na tleh, neposredno pred joge kolesa, tako da je vzporedno in usklajena s hrbtenico. Postavite svoje roke rahlo na notranji strani kolesa, da ga drži na mestu. Na Vdihnite, pusto nazaj proti kolesu in izdati svoje roke, potem ko izdihnete, pritisnite s petami in dvignite boke, ko je dosegel svoje roke gor in nad glavo s svojim komolcih upognjene, usmerjena naravnost za vas.

Naprej se razteza hrbtenico v vrhu kolesa, da se kotali med ramo rezili. Kot svoje roke dosežejo tla, poskusite položaj podlakti ravno na mat in primite kolo z obema rokama, da ga drži na mestu. Sprostite svojo glavo in vrat na kolesu.

Opravljati svoje notranje stegna, da kolen, usklajene s svojimi prsti. Držite položaj tukaj, ali če ste zadovoljni, iztegnite eno nogo naenkrat za večji odsek skozi vaše štirikolesniki in fleksorjev kolka, pri čemer pazite, da boste svoj notranji stegna in noge, ki se ukvarjajo, da se prepreči boke in kolena od zunaj vrti. Drži tri do pet vdihov, nato počasi obrne gibanje za sprostitev pozo.

Kolesa s pomožnimi pol piramida Pose


Če ste boj s tesen stegenskih, niste edini. Predstavlja kot sedeča naprej krat, piramida predstavljajo, in stoji naprej krat so vsi veliko načinov, da se raztezajo svoje pregibači noge za izboljšanje mobilnosti, vendar kolesa pomaga pol piramida predstavljajo ponuja še eno dostopno možnost.

Poklekniti na eno koleno na terenu z drugimi ukrivljen kolena na 90 stopinj s stopala plosko na tleh, kot če ste bili, da bi predlagala poroko. Naj bo vaš trup visok in postavite joge kolo pod ledje svoje prednje noge, da je prednji del kolesa se dotika vaše tele. Dvignite sprednjo nogo, in počitek na zadnji strani meč proti kolesu pred valjanjem kolesce naprej, z rokami, tako da bo sprednja noga povsem razširja in kolo podpira vaš tele blizu gležnja.

Flex svoje sprednje noge in globoko vdihniti, ko podaljšalo vaše hrbtenice, potem ko izdihnete pusto naprej od bokov, dosegel svoje roke proti kolesu ali svoje golenic, ko bo vaš hrbet naravnost. Vzemite tri do pet globokih vdihov tukaj pred ponovitvijo dva do trikrat. Ponovite na drugi strani.

-Kolesni Assisted Lizard Udarci


Udarci poze so odlični za raztezanje štirikolesniki in fleksorjev kolka pa gradijo moč skozi spodnji del telesa, in kuščar Udarci ponuja dodatne koristi odpiranja boke. lizard Udarci the-kolesni pomaga ni nič drugačen, vendar pa dodaja bilanco izziv in globlje raztezajo, ko se razširi svojo zadnjo nogo v skladu s svojim trupa.

Poklekniti na eno koleno z ostalimi ukrivljen kolena, vaša stopala plosko na tleh, kot če bi bili na tem, da predlaga zakon. Dvignite svojo zadnjo nogo iz mat in postavite joge kolo pod nogo ob gležnja za podporo. Vdihnite in opravljati svoje jedro. Kot ste izdihom, pusto naprej, postavite roke na tleh pod ramenih na notranji strani sprednje noge. Vdihnite in trdno pritisnite v kolo s svojo zadnjo nogo, in ko izdihnete, dvignite nazaj kolena od tal, valjanje kolo stran razširiti svojo zadnjo nogo.

Od tod trdno pritisnite skozi vaše dlani, kažejo prste in poskusite, da bi podaljšale vaše hrbtenice, kolikor je to mogoče. Če želite, dovolite spredaj koleno navzven padec za globlje hip-odpirač. pred sprostitvijo in preklapljanje strani zadržite položaj za tri do pet vdihov.

Joga Wheel Crow Pose


Če ste seznanjeni z vrana predstavljajo, že veste, da zahteva veliko ravnotežja in zavedanja telesa. Dobra novica je, mehanika zračne predstavljajo na jogo kolo so enaka prvotni poze, vendar je slaba novica je, da je ta različica zahteva še več ravnotežje in nadzor.

Postavite jogo kolo ravno na tleh. Čepenje navzdol za volanom z nogami tesno skupaj, tako da petami, da pridejo od tal. Odprite kolena širok ven na straneh sobi. Nagnite trup naprej, med koleni in razumeti obe strani jogo kolesa z rokami. Nasvet dlje naprej preko svojih rokah in rahlo upognite kolena, tako vaše golenico počiva na hrbtni strani vaše nadlakti.

Od tod, Nestle svoje notranje stegna proti vaš trup in poskušajo pritrditi kolena do pazduhe, ali vsaj trdno na nadlakti. Nagniti bolj, premikajo svojo težo, dokler niste sposobni počasi sprejeti težo off noge, jih dvignete v zrak za tabo. Če je mogoče, razširiti svoje komolce.

Dihajte enakomerno, da so vaše jedro, ki se ukvarjajo in vrat v nevtralnem položaju. Držite vsaj pet vdihov, ali ohraniti pozo za tako dolgo, kot želite.