7 Yoga aiheuttaa joka voi suojella hiukset

Home » Review » Beauty » 7 Yoga aiheuttaa joka voi suojella hiukset

7 Yoga aiheuttaa joka voi suojella hiukset

Mitä näet, kun katsot peiliin? Jos tylsä ​​ja eloton hiukset tuijottaa takaisin sinulle, on aika ryhtyä toimiin. Monet tutkimukset osoittavat, että hiukset on osoitus yleistä terveydentilaa – antaa sinulle enemmän syytä pitää se hyvässä kunnossa. Auttaa sinua siinä, tässä on 7 jooga asanat, jotka ovat varmasti laukaus hiusten terveydelle parantajia. Lue tietää enemmän.

Mutta ensin on oppia jooga vaikutuksesta hiukset.

Miten Jooga suojaavat hiuksia?

Kuten me kaikki tiedämme, jooga tekee ihmeitä kehomme. Yllätyt tietää, että se voi muuttaa karvat ikävä upea tavalla, joka jopa high-end salongit voi tehdä. Tämän lisäksi se parantaa ruoansulatusta ja vähentää ahdistusta, jotka ovat merkittäviä tekijöitä hiukset rappeuma.

Jotkut jooga asanat erityistapauksissa, ihmeitä hiukset päänä asemaa parantaa verenkiertoa päänahan, virkistävä teidän karvatupet. Katsotaanpa niitä nyt.

7 Parhaat aiheutuu siltä Jooga hiuksille Protection

1. Adho Mukha Svanasana (Alaspäin-vastapäätä Dog Pose)

Adho Mukha Svanasana – kuulostaa hieman raskas, eikö? No, tekee aiheuttaa ei ole niin vaikeaa kuin lausua nimensä. Asana kutsutaan Alaspäin suunnattu Dog aiheuttaa kuin se muistuttaa koira taivutus eteenpäin. Tämä Alkeistason Astangajoogan asanoista täytyy harjoiteltu aamulla tyhjään vatsaan. Pidä aiheuttaa noin 1-3 minuuttia.

Edut: Adho Mukha Svanasana parantaa verenkiertoa, jolloin tuoreen veren virtauksen pään. Se pakkaa vatsalihaksista ja parantaa ruoansulatusta. Se ulottuu kaulaan ja selkärankaa, jolloin vapautuu stressiä. Asanasta myös rentouttaa mielen ja rauhoittaa sitä.

2. Uttanasana (Pysyvä Välitä Bend Pose)

Uttanasana, jota kutsutaan myös pysyvä Välitä Bend Pose, nuorentaa kehoa ja nostaa mielialaa. Tämä keskitason Hathajooga aiheuttaa tarpeita pidetään vähintään 15-30 sekuntia. Käytännössä se aamulla kun vatsa on tyhjä, tai jos se ei ole mahdollista, vaihda illalla, mutta vasta tauon jälkeen 4-6 tuntia edellisestä aterian.

Hyödyt: Uttanasana lisää kiire energiaa solujen pään. Se auttaa rauhoittaa oman surina mielen ja pitää halkaisu päänsärkyä ja unettomia öitä loitolla. Ruuansulatuselimille hierotaan hyvin, joka ratkaisee ummetus kysymyksiä.

3. Ustrasana (Camel Pose)

Ustrasana, jota kutsutaan myös Camel aiheuttaa, on taaksepäin mutka aiheuttaa joka avaa sydänchakraanne. Pidä tämä perustason Vinyasa aiheuttaa 30-60 sekuntia. Harjoittele asana aamuisin tyhjään vatsaan parhaat tulokset kuin kehon kuljettaa energiaa sulavaa ruokaa, joten voit tehdä paremmin.

Edut: Ustrasana parantaa ruoansulatusta ja erittyminen. Se avaa rintaa, lievittää loukkuun stressiä. Se paranee ja tasapainottaa chakranne, parantaa ryhtiä ja vahvistaa kehoa. Se säätelee kuukautiskiertoa ja auttaa vapauttamaan jännitystä munasarjat.

4. Vajrasana (Thunderbolt Pose)

Vajrasana, jota kutsutaan myös Thunderbolt aiheuttaa, on toinen nimi, – Diamond Pose – joka tulee siinä uskossa, että pranayama tehdään Vajrasana sijainti tekee ihmiskehossa yhtä vahva kuin timantti. Vajrasana on yksi harvoista aiheuttaa joka on hyödyllinen, kun tehdään postitse aterian. Tämä Alkeistason Vinyasa tyyli jooga asana on tehtävä 5-10 minuuttia ainakin.

Edut: Säännöllisesti Käytännössä Vajrasana poistaa ummetus. Se tuo vakautta mieleen, vähentää lihavuuden ja lievittää stressiä takana. Asennon myös parannuskeinoja vatsavaivoja, parantaa verenkiertoa ja vahvistaa lihaksia.

5. Sarvangasana (Kaikki Limb Pose)

Sarvangasana, jota kutsutaan myös All Limb aiheuttaa, on kuningatar kaikkien asanas. Se on tehokas asanaa joka auttaa helposti osaksi enää useita muunnelmia. Tämä olkapää seistä toimii parhaiten, kun tehdään aamulla tyhjään vatsaan. Pidä tämä ylempi Hathajooga aiheuttaa vähintään 30-60 sekuntia.

Edut: Sarvangasana parannuskeinoja lievä masennus. Se rauhoittaa mielen ja lievittää stressiä ja myös ulottuu niskaa ja hartioita. Se regularizes aineenvaihduntaa ja pitää väsymys loitolla. Tämä asana pitää sinut aktiivinen ja kivuttomasti.

6. Pawanmuktasana (Wind lievittää Pose)

Pawanmuktasana, jota kutsutaan myös Wind lievittää aiheuttaa, on yksi niistä aiheuttaa joka voidaan helposti tehdä aloittelijoille. Tämä asana tekee ihmeitä, kun se tehdään aamulla, koska se poistaa kaikki ruoansulatuskanavan kaasujen vatsassa ja luo erinomaisen pohjan tulevalle liikuntaa. Tämä perustason Vinyasa jooga aiheuttaa tarpeita pidetään 30-60 sekuntia.

Edut: Pawanmuktasana parantaa ruoansulatusta ja vahvistaa vatsalihaksia. Se myös hierontaa sisäelimiä ja suolistoa. Asento helpottaa jännitystä alaselässä, parantaa verenkiertoa elinten ja vähentää vatsa rasvaa.

7. sirsasana (Headstand Pose)

Sirasana, jota kutsutaan myös Headstand aiheuttaa, on kuningas kaikki asanat. Kokeile vain, kun elimistö on valmis ottamaan sen. Tämä asana tarvitsee vähintään 10-12 tuntia kuilu viimeinen ateria ja harjoitus. Joten, aamulla on erinomainen aika tehdä asana. Tämä ylempi Vinyasa jooga aiheuttaa voi olla mikä tahansa välillä 1-5 minuuttia tai jopa vähemmän kohti sinulle sopii.

Edut: Sirasana heti rauhoittaa mielen ja lievittää stressiä. Se lisää keskittyä ja verenkierron päänahan, kehittää voimaa oman ydin lihaksia, ja ravitsee aivoihin. Asanasta kohtelee kilpirauhasen ja poistaa uneliaisuus.

Kokeile näitä aiheuttaa jooga hiusten suojaa ja pysyä terveenä. Nyt, vastata joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin hiustenhoitotuotteita ja joogaa.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Kuinka usein shampoo hiukseni?

Shampoo hiukset kerran kahden päivän välein tai riippuen öljyn keräämiseksi teidän päänahan. Vältä Hiusten pesu päivittäin.

Kuinka paljon hiustenlähtö pidetään normaalina?

Milloin tahansa tiettynä ajankohtana, menetät 10 prosenttia hiukset. Menettää muutama osa joka päivä on normaalia, mutta kun se kasvaa, sinun täytyy kiinnittää huomiota.

Kuinka usein joogaa?

Joogaa joka päivä, jos mahdollista, 20 minuuttia tunnissa. Muuten, jopa 2-3 kertaa viikossa tekee.

Terveet hiukset ja luottamus kulkevat käsi kädessä. Ja jos se kestää muutaman jooga aiheuttaa sinne, kannattaa ehdottomasti kokeilla niitä. Fight haittavaikutuksia stressin, hiustuotteita, ja terveyskysymykset hiuksiin hieman taivutus ja venyttely. Hyvää käyttäessään!