7 Yoga Poses som kan beskytte håret

Home » Review » Beauty » 7 Yoga Poses som kan beskytte håret

7 Yoga Poses som kan beskytte håret

Hva ser du når du ser i speilet? Hvis matt og livløst hår stirrer tilbake på deg, er det på tide å ta affære. Mange studier viser at håret ditt er en refleksjon av generelle helse – og gir deg flere grunner til å holde den i god form. For å hjelpe deg med det, her er 7 yoga asanas som er sikker skutt hår helse Forsterker. Les videre for å vite mer.

Men først, la oss lære om yoga effekt på håret ditt.

Hvordan Yoga Beskytt håret?

Som vi alle vet, yoga gjør underverker på kroppen vår. Du vil bli overrasket over å vite at det kan endre håret fra trist til nydelig på en måte som selv high-end salonger ikke kan gjøre. I tillegg til at det forbedrer fordøyelsen og reduserer angst, noe som er viktige faktorer som bidrar til hår degenerasjon.

Noen yoga asanas, spesielt, gjør underverker for håret ditt som leder posisjon forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen, forfriskende hårsekkene. La oss se på dem nå.

7 beste stiller i Yoga For Hair Protection

1. Adho Mukha Svanasana (nedadrettet Dog Pose)

Adho Mukha Svanasana – høres litt tung, er det ikke? Vel, gjør positur er ikke så vanskelig som å uttale navnet. Asana kalles Nedadgående Facing Dog Pose som den ligner en hund bøyd fremover. Dette nybegynner nivå Ashtanga yoga asana må praktiseres i morgen på tom mage. Hold posere i ca 1-3 minutter.

Fordeler: Adho Mukha Svanasana forbedrer blodsirkulasjonen, slik at friskt blod kan strømme inn i hodet ditt. Det komprimerer magemusklene og forbedrer fordøyelsen. Den strekker nakken og ryggen, og dermed slippe stress. Asana slapper også sinnet og beroliger den.

2. Uttanasana (Standing Forward Bend Pose)

Uttanasana, også kalt Den faste Forward Bend Pose, forynger kroppen og løfter humøret. Denne mellomliggende nivå Hatha Yoga utgjøre behov for å bli holdt i minst 15-30 sekunder. Øv det i morgen når magen er tom, eller hvis det ikke er mulig, skift til kvelden, men bare etter et mellomrom på 4-6 timer siden siste måltid.

Fordeler: Uttanasana legger et rush av energi til cellene i hodet. Det hjelper roe din summende sinn og holder splitting hodepine og søvnløse netter i sjakk. Fordøyelsesorganene blir massert godt, som løser forstoppelse problemer.

3. Ustrasana (Camel Pose)

Ustrasana, også kalt Camel Pose, er en bakover bøye positur som åpner opp ditt hjerte chakra. Hold denne grunnleggende nivå Vinyasa posere i 30-60 sekunder. Øv på asana om morgenen på tom mage for de beste resultatene som kroppen bærer energi fra fordøyd maten, slik at du kan prestere bedre.

Fordeler: Ustrasana forbedrer fordøyelsen og utskillelse. Det åpner opp brystet, lindre fanget stress. Den helbreder og balanserer chakraene dine, forbedrer din holdning, og styrker kroppen din. Den regulerer menstruasjonssyklusen og hjelper slippe spenningen i eggstokkene.

4. Vajrasana (Bolt Pose)

Vajrasana, også kalt Thunderbolt Pose, har et annet navn, – Diamond Pose – som kommer fra troen på at Pranayama gjøres i Vajrasana posisjon gjør kroppen så sterk som en diamant. Vajrasana er en av de få positurer som er gunstig når du er ferdig etter et måltid. Dette nybegynner nivå Vinyasa stil yoga asana må gjøres i 5-10 minutter minst.

Fordeler: Med vanlig praksis, Vajrasana eliminerer forstoppelse. Det bringer stabilitet til tankene, reduserer fedme, og lindrer stress i ryggen. Positur herder også mageforstyrrelser, forbedrer blodsirkulasjonen, og styrker musklene.

5. Sarvangasana (Alle Limb Pose)

Sarvangasana, også kalt All Limb Pose, er dronningen av alle asanas. Det er en kraftig asana som vil hjelpe deg enkelt inn flere flere varianter. Denne skulder stå fungerer best når det gjøres i morgen på tom mage. Hold denne avansert nivå Hatha Yoga positur i minst 30-60 sekunder.

Fordeler: Sarvangasana botemidler mild depresjon. Det beroliger ditt sinn og lindrer stress og strekker seg også i nakke og skuldre. Det regularizes stoffskiftet og holder tretthet i sjakk. Dette asana vil holde deg aktiv og smertefri.

6. Pawanmuktasana (Wind lindrende Pose)

Pawanmuktasana, også kalt Wind lindrende Pose, er en av de positurer som lett kan gjøres av nybegynnere. Dette asana gjør underverker når det er gjort i morgen, fordi det fjerner alle fordøyelses gasser fra magen og danner et godt utgangspunkt for videre trening. Denne grunnleggende nivået Vinyasa Yoga positur behov for å bli holdt i 30-60 sekunder.

Fordeler: Pawanmuktasana forbedrer fordøyelsen og styrker magemusklene. Det også massasje dine indre organer og tarmene. Positur letter spenning i nedre del av ryggen, forbedrer blodsirkulasjonen til organer, og reduserer magefett.

7. Sirsasana (Head Pose)

Sirasana, også kalt Headstand Pose, er kongen av alle asanas. Prøv det først når kroppen din er klar til å ta den. Dette asana trenger minst 10-12 timer gap mellom siste måltid og trening. Så, er morgenen den ideelle tiden å gjøre asana. Denne avanserte nivået Vinyasa Yoga positur kan holdes hvor som helst mellom 1-5 minutter eller enda mindre pr enkelhets skyld.

Fordeler: Sirasana umiddelbart roer sinnet og lindrer stress. Det øker fokus og blodtilførselen til hodebunnen, utvikler styrke i kjernemuskulaturen, og gir næring til hjernen. Asana behandler skjoldbruskkjertelen og fjerner apati.

Prøv disse utgjør i yoga for håret beskyttelse og holde seg frisk. Nå, la oss svare på noen vanlige spørsmål om hårpleie og yoga.

Experts svar For Readers’ spørsmål

Hvor ofte må jeg sjampo håret mitt?

Shampoo håret en gang i hver to dager eller avhengig oppsamling av olje på hodebunnen din. Unngå å vaske håret hver dag.

Hvor mye håravfall er vanlig?

På et gitt tidspunkt, kaster du 10 prosent av håret ditt. Å miste noen få tråder hver dag er normalt, men når den øker, må du betale oppmerksomhet.

Hvor ofte øver jeg yoga?

Øv yoga hver dag, hvis det er mulig, i 20 minutter til en time. Ellers vil selv 2-3 ganger i uken gjør.

Sunt hår og tillit går hånd i hånd. Og hvis det tar noen yoga for å komme dit, bør du definitivt prøve dem. Bekjempe de syke effektene av stress, hårprodukter, og helseproblemer på håret med litt bøying og strekking. Fornøyd trener!