8 Αμφισβήτηση γιόγκα θέτει που θα σας βοηθήσουν Απεξάρτηση το μυαλό και το σώμα σας

Home » Review » Health » 8 Αμφισβήτηση γιόγκα θέτει που θα σας βοηθήσουν Απεξάρτηση το μυαλό και το σώμα σας

8 Αμφισβήτηση γιόγκα θέτει που θα σας βοηθήσουν Απεξάρτηση το μυαλό και το σώμα σας

Δεδομένου αγχωτικό, ανθυγιεινό τρόπο ζωής μας, είναι τόσο εύκολο να πωληθεί για κάτι που έχει επισημανθεί αποτοξίνωσης. Και σίγουρα, το μυαλό και το σώμα μας χρειάζεται την απεξάρτηση, δεδομένου του τραύματος και των ζημιών που τους βάλει μέσα. Υπάρχει μια βαθιά ριζωμένη σχέση μεταξύ της γιόγκα και αποτοξίνωσης. Ας μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς Αποτοξίνωση εργασίας;

Οι οργανισμοί μας έχουν τρία βασικά συστήματα που είναι ζωτικής σημασίας για την εξάλειψη των αποβλήτων. Πρόκειται για το κυκλοφορικό σύστημα, το λεμφικό σύστημα και το πεπτικό σύστημα. Το κυκλοφορικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την άντληση και διήθηση αίματος σε όλο το σώμα, και με αυτό τον τρόπο, να παρέχει οξυγόνο στα όργανα και συλλέγει τα απόβλητα από τα κύτταρα. Το πεπτικό σύστημα και το σύστημα του ηπατικού πύλης είναι γνωστό για την επεξεργασία της τροφής που τρώμε, και ενώ το κάνουμε αυτό, θα διαχωρίζουν τα απόβλητα από τα θρεπτικά συστατικά που παίρνουν κυκλοφορούν μέσω του αίματος και στο ήπαρ, εξαλείφοντας έτσι αυτό που το σώμα δεν χρειάζεται αμέσως . Το λεμφικό σύστημα συλλέγει ενδοκυτταρικά υγρά από το σώμα και να τους μεταφέρει στους λεμφαδένες, αφαιρώντας οτιδήποτε είναι επιβλαβής πριν από τις λεμφικό υγρό επιστρέφει στην κυκλοφορία του αίματος.

Τα συστήματα είναι σίγουρα ισχυρή και να κάνει θαύματα από μόνα τους. Αλλά για να βοηθήσει το σώμα να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις και να βοηθήσει την υγεία υποστήριξη στην αγχωτική τρόπο ζωής, το φυσικό μας σύστημα αποτοξίνωσης χρειάζεται έναν βοηθό. Η γιόγκα είναι η τέλεια βοηθός.

Γιόγκα για Detox –  Πώς λειτουργεί;

Οι περισσότερες ενεργές μορφές άσκησης διεγείρει τα τρία συστήματα αποβολής, βοηθώντας detox το σώμα σας και να καθαρίσει. Αλλά η γιόγκα εστιάζει μεθοδικά στο τέντωμα και τη συμπίεση σε κάθε μέρος του σώματος, και είναι, ως εκ τούτου, πιο κατάλληλο. Βοηθά στην καλύτερη αφαίρεση των απορριμμάτων.

Όταν μια ρουτίνα γιόγκα γίνεται καλά, σε κάθε μέρος του σώματος έχει τραβηχτεί, έσπρωξε, και στριμμένα, και αυτό εξαλείφει το διοξείδιο του άνθρακα, το γαλακτικό οξύ και λεμφικό υγρό από το βαθύ εσωτερικό, όπου άλλες μορφές προπονήσεις αδυνατούν να καταλήξουν.

Yogic αναπνοή παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην τόνωση της αποτοξίνωσης. Λόγω της κακής στάσης του σώματος συνεδρίασης και υπερβολικό άγχος, τους πνεύμονες μας δεν λειτουργούν σε πλήρη δυναμικότητα τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν λαμβάνουν σε όσο το οξυγόνο όπως θα έπρεπε στην ιδανική περίπτωση, ή αφαιρέστε όσο το διοξείδιο του άνθρακα που μπορούμε.

Η αναπνοή που κάνουμε, μαζί με τις ασκήσεις γιόγκα, βοηθά στην απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα και διεγείρει τα όργανα, ειδικά αυτά που εμπλέκονται στην πέψη. Με το χρόνο και την πρακτική, η αναπνοή θα βοηθήσει επίσης στο να αφήσει ελεύθερα την κίνηση του διαφράγματος.

Γιόγκα διευκολύνει όχι μόνο τη σωματική απεξάρτηση, αλλά βοηθά στην ψυχική απεξάρτηση, καθώς και. Είμαστε όλοι θύματα του φόβου, άγχους και κατάθλιψης. Γιόγκα καθαρίζει αυτές τις τοξικές σκέψεις. Το μυαλό σας μαθαίνει να κατευθύνει την ευαισθητοποίηση μακριά από το χάος. Θα είναι εκπαιδευμένοι να είναι στην παρούσα στιγμή.

Με την τακτική πρακτική της γιόγκα, θα είστε σε θέση να εξαλείψει τα δύο υλικά και άυλα τις τοξίνες που σας κρατούν από την αίσθηση και να είναι στην καλύτερη περίπτωση σας.

8 Οι asanas να σας βοηθήσει απεξάρτηση και να χαλαρώσετε

1. Garudasana (Eagle θέτουν)

Η Garudasana ή η Eagle Pose είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό asana. Δίνει τα μοσχάρια, τους αστραγάλους, τα γόνατα, τα ισχία, τους μηρούς, πάνω μέρος της πλάτης και τους ώμους ένα καλό τέντωμα. Όταν πιέζετε τους μηρούς σας σταθερά μαζί, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, και αυτό βοηθά να καθαρίσουμε τις τοξίνες στο λέμφου και του αίματος.

2. Adho Mukha Svanasana (προς τα κάτω στραμμένο Dog Pose)

Η Adho Mukha Svanasana ή η Πτωτική Dog Stretch είναι ένα asana όπου η καρδιά σας τοποθετείται υψηλότερα από το κεφάλι σας. Υπάρχει μια αντίστροφη έλξη της βαρύτητας που συμβαίνει όταν το κάνεις αυτό, και αυτό βοηθά στην σωστή κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος. Η κοιλία είναι επίσης ήπια και διεγείρεται, και ως εκ τούτου, η πέψη βελτιώνεται.

3. Ardha Matsyendrasana (Half Σπονδυλικής Στήλης Twist Pose)

Twist είναι καταπληκτικά μέσα απεξάρτηση και η Ardha Matsyendrasana είναι ένα τέλειο στρίψιμο. Διεγείρει την πέψη και βοηθά στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών από το σώμα. Οι νεφροί, το ήπαρ, και την κοιλιά συμπιέζονται και διεγείρονται. Όπως μπορείτε να απελευθερώσετε το στρίψιμο, το αίμα εισέρχεται αυτά τα όργανα.

4. Viparita Karani (πόδια επάνω στον τοίχο Pose)

Αυτό asana είναι επίσης ονομάζεται πόδια επάνω στον τοίχο. Ενισχύει την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος στα πόδια και τα πόδια. Η κοιλιακή χώρα λαμβάνει ένα φρέσκο ​​ανεφοδιασμό του αίματος επίσης, το οποίο βελτιώνει την πέψη. Το νευρικό σύστημα είναι επίσης ηρεμήσει, οπότε η πίεση μειώνεται και ψυχική απεξάρτηση επάγεται.

5. pincha Mayurasana (Peacock Feather Pose)

Αυτό asana είναι μια πρόκληση, και αν καταφέρει να μπει σε αυτή την asana, τα αναπαραγωγικά όργανα και τη σεξουαλική λειτουργία ενισχύεται και έτσι είναι το πεπτικό λειτουργία σας. Αυτό asana βοηθά με έντονα σωματική όσο και ψυχική απεξάρτηση.

6. Salamba Sarvangasana (shoulderstand)

4. Salamba Sarvangasana (ώμου Stand)

Αυτό asana είναι μια αντιστροφή, όπου ο ώμος φέρει το βάρος του σώματος. Βοηθά να στραγγίξει από τη συσσώρευση λεμφικού υγρών στο πάνω μέρος του σώματος και τα πόδια. Είναι ένα καταπληκτικό asana να εξασκηθείτε στο τέλος της ένα μάθημα γιόγκα, έτσι ώστε όλες οι τοξίνες που απελευθερώνονται ξεπλυθεί στην καρδιά, έτσι ώστε να μπορεί να καθαρίζεται και οξυγονώνεται.

7. Salamba Sirsasana (Υποστηριζόμενα Headstand)

5. Salamba Sirsasana (Head Stand)

Headstands είναι απίστευτο για την ενίσχυση και τη βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος. Μειώνουν την πίεση για την καρδιά. Αυτό asana βοηθά όσους πάσχουν από κατάθλιψη και επίσης βοηθά να απαλλαγούμε από αλλεργίες. Αυξάνει τη φωτιά του πεπτικού και τη θερμότητα του σώματος, καθώς και. Αυτό asana ενισχύει επίσης τη λειτουργία των επίφυσης και υπόφυσης αδένες. Μοιάζει πολύ με την Sarvangasana, αυτό το asana επίσης βοηθά στην εξαγωγή των τοξινών από όλο το σώμα, με αποτέλεσμα την επιτυχή εξάλειψη των αποβλήτων.

8. Chakrasana (Urdva Dhanurasana)

Η Chakrasana είναι ένα από τα καλύτερα γιόγκα θέτει για αποτοξίνωση και ασκείται στο τέλος της συνεδρίασης γιόγκα. Πρόκειται για ένα στήθος ανοιχτήρι και βοηθά συμφόρηση απελευθέρωση και στασιμότητα στο σώμα. Αυτό asana βοηθά επίσης την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Ανοίγει τους πνεύμονες και βοηθά στη βελτίωση της αναπνοής. Ενισχύει επίσης τα κοιλιακά όργανα, με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνοντας την πέψη.

Αυτό έχει να κάνει με  τη γιόγκα για αποτοξίνωση! Αποτοξίνωση του συστήματός σας είναι απαραίτητη, και η γιόγκα κάνει μόνο με τον τρόπο. Μπορείτε να επιδοθούν σε αυτό το υπέροχο πράξη με την ελπίδα να επεξεργαστεί και να τονωθείτε. Αλλά χωρίς συνείδηση, το μυαλό και το σώμα σας καθαρίζονται σχολαστικά.