8 Η αποτελεσματική γιόγκα θέτει για να χτίσει τη δύναμή σας

Home » Review » Fitness » 8 Η αποτελεσματική γιόγκα θέτει για να χτίσει τη δύναμή σας

8 Η αποτελεσματική γιόγκα θέτει για να χτίσει τη δύναμή σας

Ένα αδύναμο σώμα δεν κάνει τίποτα καλό εκτός από αποθαρρύνω το πνεύμα σας. Κάτω αντοχή, νευρική αστάθεια, και αδύναμο ανοσοποιητικό εξαντλήσει το σώμα σας. Ως εκ τούτου, κάθε σωματική εργασία που κάνετε παίρνει αγχωτική και κουραστική. Αν ψάχνετε κάτι φυσικό και πρακτικό για την πρόληψη της αδυναμίας του σώματος, η γιόγκα είναι σωστικές λέμβους σας. Οι 8 αντοχή asanas κτίριο της γιόγκα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Πριν προχωρήσουμε στις asanas, ας πρώτη απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση.

Τι είναι η δύναμη του σώματος;

τη δύναμη του σώματός σας προέρχεται από την ικανότητά της να ασκεί μια δύναμη σε ένα εξωτερικό αντικείμενο. Το μεγαλύτερο βάρος θα σηκώσει, η περισσότερη δύναμη που έχετε. Η ένταση με την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε την ισχύ μετράει επίσης. Εκτός από την άσκηση, την αντιμετώπιση και αντιστέκονται μια εξωτερική δύναμη απαιτεί επίσης δύναμη του σώματος. Η επαρκής δύναμη του σώματος είναι καλό για τη γενική υγεία, και κάνει τη ζωή πιο εύκολη σε γενικές γραμμές.

Γιόγκα για δύναμη του σώματος

Είναι απίθανο ότι θα σκεφτείτε γιόγκα, όταν θέλετε να χτίσει τη δύναμη του σώματος. Άρση βαρών στο γυμναστήριο είναι πιο σύνηθες φαινόμενο, ενώ η γιόγκα συνδέεται με την ευελιξία και το τέντωμα. Αυτό που δεν ξέρω είναι, γιόγκα ενσωματώνει το σωματικό σας βάρος για την ενίσχυση του κινήματος αντί για εξωτερικά αντικείμενα, όπως αλτήρες. Εκπληκτικό, έτσι δεν είναι; Αυτή η κορύφωση της επιστήμης του σώματος και την κινητικότητα για να ενισχύσει το σώμα σας είναι μαγικό. Η προπόνηση δύναμης μέσω της γιόγκα έχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της βελτίωσης της ελαστικότητας των μυών, η οποία σας βοηθά να αποφύγετε τους τραυματισμούς. Οι σύνθετες κινήσεις φέρνουν ισορροπία και την κίνηση που είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση του σώματός σας.

Οι asanas Body Ενίσχυση

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των asanas ενίσχυση του σώματος για να επιλέξετε από, και εδώ είναι μια λίστα από τα καλύτερα οκτώ.

Γιόγκα θέτει για Άνω δύναμη του σώματος

Η πρακτική της Navasana απαιτεί επαρκή αντοχή πυρήνα. Θα πρέπει να καθίσει στο γλουτό σας με τα πόδια απλωμένα μπροστά. Να αυξήσουν τους σε γωνία 45 μοιρών ως προς το έδαφος, την ανύψωση των χεριών προς τα εμπρός και παράλληλα με το έδαφος. Αυτή η στάση ενισχύει την κοιλιά και τη σπονδυλική στήλη. Οι μύες του κορμού της κοιλιάς πάρει πιο ήπια και πιο αυστηροί. Τα χαμηλότερα ραχιαίους μυς ενισχυθεί επίσης στη διαδικασία.

2. Salabhasana (Locust Pose)

Αυτό το πίσω κάμψη γιόγκα asana ενισχύει τη σπονδυλική στήλη και τα χέρια. Ξαπλώστε στο πάτωμα με τον κορμό σας προς τα κάτω. Σηκώστε το κεφάλι σας προς τα πίσω και σηκώστε τα πόδια σας προς τα πάνω, ενώ σηκώνοντας τα χέρια σας παράλληλα πάνω από το έδαφος. Οι ώμοι και τα ισχία είναι επίσης ενισχυθεί. Salabhasana λειτουργεί ως ένα γενικό σώμα ενίσχυση asana που ανακουφίζει από την κούραση και την ένταση στην πλάτη.

3. Bakasana (Crane Pose)

Πώς να κάνει το κοράκι Pose / Bakasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Αυτή η στάση είναι μια εξισορρόπηση asana βραχίονα που ενισχύει τα κοιλιακά όργανα και τους καρπούς. Μπορείτε σηκώστε τα πόδια σας από τη θέση οκλαδόν λυγίζοντας τον κορμό σας προς τα εμπρός και κρατώντας το έθεσε σώμα με τους καρπούς τοποθετούνται ανάμεσα στα εσωτερικό των μηρών. Αυτή η εξισορρόπηση προσθέτει άγχος στους βραχίονες και τα ενισχύει.

4. Astavakrasana (Οκτώ-Angle Pose)

Αυτό το βήμα εξισορρόπησης βήμα πράξη Astavakrasana ενισχύει το σώμα σας και σας βοηθά να επιτευχθεί ισορροπία, ενισχύοντας παράλληλα άνω και κάτω πλάτη. Όπως θα αυξήσει τα πόδια σας προς την πλευρά από την Dandasana κρατώντας το σώμα σας από τους καρπούς, οι κοιλιακοί μύες, τα χέρια και τους καρπούς τόνισε μετά και να ενισχυθεί.

Γιόγκα θέτει για Κάτω δύναμη του σώματος

5. Utkatasana (πρόεδρος Pose)

Ο πρόεδρος Pose μπορεί να φαίνεται σαν παιχνίδι ενός παιδιού, αλλά δεν είναι. Θα πρέπει να θέσει σε τεράστια προσπάθεια να διατηρηθεί στην asana. Ενώ κάθεστε σε μια φανταστική καρέκλα, η πόζα εργάζεται για τη σταθεροποίηση γόνατά σας και την ενίσχυση των μηρών σας. Utkatasana είναι ιδανικό για να κάνετε τα πόδια και τους αστραγάλους σας άκρων και ανθεκτικό.

6. Padangusthasana (Big Toe Pose)

Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού Pose είναι ειδικός για την ενίσχυση και το τέντωμα άκαμπτο μπλοκάρει. Όπως θα λυγίσει τον κορμό σας προς τα πόδια σας και να κάνετε τις παλάμες σας να αγγίξει, τα οστά σας, τη σπονδυλική στήλη και τα πόδια να ενισχυθεί. Η τακτική πρακτική της Padangusthasana θα ενισχύσει τα γόνατά σας, τα δάχτυλα των ποδιών και των αστραγάλων.

7. Trikonasana (Triangle Pose)

Το Τρίγωνο Pose είναι ένα στερεό κάτω μέρος του σώματος ενίσχυση asana που λειτουργεί στα πόδια, τα γόνατα, τους μηρούς και τους αστραγάλους. Σε αυτή την στάση, τα πόδια τεντωμένα χώρια με απόσταση το ένα-βραχίονα. Το δεξί πόδι στρέφεται έξω στους 90 βαθμούς, και τα οριζόντια τεντωμένο όπλα κάνει μια κάθετη γραμμή όταν πέφτουν στα δεξιά στο ισχίο με το πρόσωπό σας να δείχνει προς τα πάνω. Αυτή η στάση ενισχύει επίσης τα ισχία, μοσχάρια, και τους γλουτούς.

8. Kapotasana (περιστέρι Pose)

Πώς να κάνει το Kapotasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Αυτή η στάση ενισχύει τους μυς των ποδιών και τις αρθρώσεις. Καθίστε σε γονατιστή θέση με τα πόδια σας ελαφρώς χώρια. Κρατήστε τον κορμό σας ίσια. Στροφή προς τα πίσω, κλίση το κεφάλι σας προς το έδαφος και τοποθετήστε τις παλάμες στα δάχτυλα. Kapotasana είναι ευεργετική για την ενίσχυση των μηρών, στη βουβωνική χώρα, και μυς της γάμπας, μαζί με τις αρθρώσεις και τους μυς των ποδιών και των αστραγάλων.

Κάθε στάση γιόγκα εξυπηρετεί το σκοπό της συνολικής ευημερίας, ενώ διαφέρουν ως προς τους τομείς που επικεντρώνεται στην. Διαλέξτε και επιλέξτε τις asanas που εξυπηρετούν το σκοπό σας και να επωφεληθούν από τα αποτελέσματα.

Εδώ είναι μερικές συχνές ερωτήσεις.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για απορίες των αναγνωστών

Μπορώ να κάνω το σώμα ενίσχυση της γιόγκα θέτει κατά την εγκυμοσύνη;

Μερικά ενίσχυση της γιόγκα θέτει, όπως Trikonasana και Utkatasana προτείνεται για τις έγκυες γυναίκες, και κάποιες άλλες δεν είναι. Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, καθώς και έναν εκπαιδευτή γιόγκα πριν πάτε μπροστά με κάθε γιόγκα θέτουν.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνει ασκήσεις γιόγκα ενίσχυση;

Συνήθως, είναι ιδανικό για να κάνετε τις ασκήσεις νωρίς το πρωί, όταν υπάρχει ένα κενό τουλάχιστον έξι ώρες από το τελευταίο γεύμα σας.

Ποιες αλλαγές θα παρατηρήσετε στο σώμα λόγω ενίσχυση γιόγκα;

Τα ενίσχυση της γιόγκα θέτει θα βελτιώσουν την αντοχή σας το σώμα, την ευελιξία, την ισορροπία, καθώς και την αναπνοή.

Ποιες προφυλάξεις που πρέπει να θυμάστε, ενώ κάνει το σώμα ενισχύοντας τη γιόγκα;

Μην γιόγκα υπό την επήρεια ναρκωτικών (ες) ή το αλκοόλ. Όσοι έχουν κάποια αναπηρία ή οποιαδήποτε ιατρική πάθηση πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για το πώς να πάνε για τις ασκήσεις.

Μπορεί ενίσχυση γιόγκα θέτει πάει στραβά;

Ναι, αν τονίσει το σώμα σας από την υπερέκταση και overstrengthening, οι εστιασμένη μέρη του σώματος μπορεί να τραυματιστεί και να οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη. Έτσι, ακούστε το σώμα σας και να σταματήσει όταν δεν αισθάνεται δεξιά.

Οι asanas της γιόγκα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο εργασία σε μεμονωμένα μέρη του σώματος και να συμβάλει στη συνολική δύναμη του σώματος με έναν τρόπο που είναι υγιή και μακροχρόνια.