8 Easy Yoga aiheuttaa joka parantaa Fibromyalgia nopeasti

Home » Review » Health » 8 Easy Yoga aiheuttaa joka parantaa Fibromyalgia nopeasti

8 Easy Yoga aiheuttaa joka parantaa Fibromyalgia nopeasti

On niin monia uusia ja tuntemattomia oireyhtymiä maailmassa. Ja mikä on hämmästyttävää on, että jooga on ratkaisu useimpiin ongelmiin. Vasta toinen päivä, että törmäsin termin fibromyalgia. Se ei ollut mitä en ollut ennen kuullutkaan. Enemmän tutkimusta, sain selville, mitä se on, ja miten jooga voi auttaa sen kanssa. Käsittelevät kipua, päivä ja päivä, voi olla erittäin raskasta. Vaikka ei ole parannuskeinoa, on varmasti toivoa kivun lievitykseen. Mutta ensin meidän ymmärtää ongelman.

Mikä on Fibromyalgia?

Fibromyalgia on krooninen sairaus, joka aiheuttaa selittämätön kipu nivelissä ja lihaksissa. Se ei ole sairaus. Se on oireyhtymä, ja on kokoelma esiintyviä oireita yhdessä. Monet ihmiset virhe fibromyalgia, niveltulehdus, kun otetaan huomioon, että oireet ovat samat. Kuitenkin, se ei ole niveltulehdus.

On monia arkoja paikkoja elimistössä, kun yksi kärsii tästä oireyhtymästä. Nämä kohdat kutsutaan ”alkusysäyksiä.” Jopa kevyt paine pyrkii aiheuttamaan paljon kipua näissä kohdissa. On 18 alkusysäyksiä yhteensä, ja vaikka ihminen kokee arkuutta 11 18 pistettä, ne diagnosoitu fibromyalgia. Joitakin yhteisiä kohtia kuuluvat polvissa, ulompi kyynärpäät, yläosassa hartioiden, lantion, takana pään ja ylempi kaulan.

Joskus jopa johdonmukainen särkyä koko kehossa on oire tämän oireyhtymän. Muita oireita ovat ongelmia nukkua, päänsärky, ahdistuneisuus, masennus ja väsymys.

Todellinen syy fibromyalgia on tuntematon. On kuitenkin todennäköistä, että fyysinen vamma, stressi, tai flunssa voi syttyä hyökkäyksen. Oireet tapahtua, koska hermoja ja aivojen tulkita väärin tai ylireagoimaan normaali kivun signaaleja. Tämä voi myös olla vuoksi epätasapainon kemikaalien aivot.

Miten Jooga auttaa lievittämään Fibromyalgia?

Jooga hyvä fibromyalgia? Jooga on erinomainen hoitoa, mutta ei paranna fibromyalgia. Tämä käytäntö tunnetaan rauhoittaa mielen ja vähentää stressiä, joka on keskeinen laukaista tämän oireyhtymän. Jooga myös rentouttaa ahdas lihaksia ja vapauttaa jännitteitä loukussa niitä. Käytäntöä, lihakset ovat varmasti avata hieman. Jooga on myös erinomainen myös siksi, että voidaan mukauttaa kunkin henkilön tarpeisiin.

8 Tehokas Asanat Vuonna Y oga fibromyalgian helpotus

1. Tadasana

Vaikka Tadasana vaikuttaa yksinkertaiselta, se vie paljon täydellinen tähän perustavanlaatuinen asento. Sinun täytyy kääntää kaikki huomiota maadoittua maahan. Hartiat, selkä, ja hengitys on kohdistettava. Kun kaikki tämä on tehty, tunnet kehon ja mielen, rauhoittua ja de-stressiä. Elimiänne ja lihakset rentoutumaan liikaa.

2. Uttanasana

Miten tehdä Uttanasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tämä seisoo eteenpäin mutka on uskomattoman rauhoittava vaikutuksia elimistöön. Se avaa koko selässä alueella, riippuen siitä, kuinka paljon kipua ja joustavuutta kehosta. Muokkaa aiheuttaa riippuen siitä kuinka paljon elimistö voi työntää. Jos tämä aiheuttaa tuntuu liian haastava, sillä tilasi, voit aseta kädet seinälle, käyttäen sitä tukea.

3. Virabhadrasana I

Soturi esitän vahvistaa lihaksia, koska se rauhoittaa mielen. Se on vain mitä fibromyalgia potilaat tarvitsevat. Tämä aiheuttaa vahvistaa lihaksia jaloissa, selässä, ja käsivarsien, tehden siitä erinomaisen aiheuttaa puuttua oireyhtymästä tällaista.

4. Viparitha Karani

Asana on varovasti ylösalaisin. Se on vastakohta tavallisia pystyasentoon, joka antaa lihakset jaloissa mahdollisuuden venyttää ja rentoutua.

Päinvastainen verenkiertoa vähentää turvotusta ja väsymystä jaloissa. Jos aiheuttaa näyttää haasteellinen, voit käyttää lähellä tukea. Tämä aiheuttaa varmasti lievittää kipua ja tuskaa.

5. Balasana

Balasana tai Lapsen Pose on korjaavat aiheuttaa. Sen avulla voit katsoa sisälle ja hiljennä mielesi. Luonne aiheuttaa on sellainen, että ärsyke ulkopuolella on eliminoitu. Te, jolloin keskitytään hengitystä yksin. Voit myös aktivoida lievä venytys työskentelemällä pyöristämällä selkää tai venyttely hartiat pois. Tämä on yksi parhaista jooga aiheuttaa fibromyalgia, koska se on varmasti lievittää kipua.

6. Bhujangasana

Bhujangasana

Cobra Pose aukeaa linkistä edessä kehon ja rintaan, koska se tekee takaisin vahva. Molemmat alueet ovat erittäin herkkiä kärsiville fibromyalgia. Vaikka tämä aiheuttaa on erittäin hyödyllistä syyn, sinun on helposti osaksi sitä. Aseta kämmenet viereen rintaan. Sitten hengittää teidän otsa maassa. Vähitellen nosta ja työnnä vain niin paljon kuin kehon avulla.

7. Baddha Konasana

Baddha Konasana on uskomaton hip avaaja. On myös tunnettua vahvistaa polvissa ja nivusiin. Mutta varmasti helpottaa vähitellen aiheuttaa jos kärsit fibromyalgia. Käytäntöä, voit taivuttaa ja avata lihaksia, jotka ovat paljon stressiä loukussa.

8. Shavasana

Tämä asana voitaisiin toteuttaa lopussa jokaisen joogaten. Se voisi myös olla go-asento aina tarvitse hiljentää mielesi tai rentoutua kehon. Tämä asana ei liity pelkästään makuulla. Se opettaa, miten kumoavat ärsyke ulkopuolella, ja hyväksyä nykyinen ja elää hetkessä. Se luo täydelliset palauttaminen kehossa, jolloin molemmat elimet ja lihakset rentoutumaan täysin.

Se on parasta mitä lääkärisi kanssa ennen kuin otat jooga jos olet fibromyalgia. Jooga on lempeä, mutta sinun on vahvistettava, jos voit harjoitella sitä. Varmista myös, tehdä se ohjauksessa koulutettu opettaja. Tärkeintä on, kun käytännössä, sinun täytyy kuunnella kehoasi ja lopeta kun se pyytää sinua lopettamaan. Älä myöskään unohda hengitys. Oma tavoite on de-stressiä ja löytää helpotusta kipua.