8 Easy Yoga Poses som vil kurere Fibromyalgi raskt

Home » Review » Health » 8 Easy Yoga Poses som vil kurere Fibromyalgi raskt

8 Easy Yoga Poses som vil kurere Fibromyalgi raskt

Det er så mange nye og uante av syndromer i verden. Og hva er utrolig er at yoga har en løsning for de fleste problemer. Det var bare den andre dagen jeg kom over begrepet fibromyalgi. Det var ikke noe jeg hadde hørt om før. Med mer forskning, fant jeg ut hva det er, og hvordan yoga kan hjelpe med det. Håndteringen av smerte, dag inn og dag ut, kan være svært anstrengende. Mens det er ingen kur, det er definitivt håp for smertelindring. Men først, la oss forstå problemet.

Hva er Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en kronisk lidelse som medfører en uforklarlig smerte i ledd og muskler. Det er ikke en sykdom. Det er et syndrom og har en samling av symptomer som er tilstede sammen. Mange feil fibromyalgi for leddgikt, med tanke på at symptomene er de samme. Men det er ikke en type leddgikt.

Det er mange ømme punkter i kroppen når man lider av dette syndromet. Disse punktene er kalt “triggerpunkter”. Selv lett trykk tendens til å forårsake en hel masse smerte på disse punktene. Det er 18 triggerpunkter totalt, og selv om man opplever ømhet i 11 av de 18 poeng, de er diagnostisert med fibromyalgi. Noen felles punkter omfatter knær, albuer, ytre toppen av skuldre, hofter, på baksiden av hodet, og den øvre hals.

Noen ganger, selv en konsekvent kjedelig verke i hele kroppen er et symptom på dette syndromet. Andre symptomer inkluderer problemer med søvn, hodepine, angst, depresjon og tretthet.

Den virkelige årsaken til fibromyalgi er ukjent. Det er imidlertid sannsynlig at fysiske traumer, stress, eller influensa kan blusse opp angrepet. Symptomene skje fordi nerver og hjerne feiltolke eller overreagere normale smertesignalene. Det kan også være på grunn av en ubalanse i de kjemikalier i hjernen.

Hvordan Yoga bidra til å lindre Fibromyalgi?

Er yoga bra for fibromyalgi? Yoga er en utmerket behandling, selv om ikke en kur for fibromyalgi. Denne praksisen er kjent for å roe sinnet og redusere stress, som er en viktig årsak til dette syndromet. Yoga løsner også stramme muskler og frigjør strekket fanget innenfor dem. Med praksis, musklene er sikker på å åpne opp litt. Yoga er også ideelt også fordi det kan tilpasses hver enkelt persons behov.

8 Effektive Asanas I Y oga for FM Relief

1. Tadasana

Selv om Tadasana virker enkelt, tar det mye å perfeksjonere dette grunnleggende holdning. Du må slå all din oppmerksomhet til bakken selv i jorden. Din skuldre, rygg, og pusten må justeres. Når alt dette er gjort, vil du føle din kropp og sinn, roe ned og de-stress. Organer og muskler vil slappe av også.

2. Uttanasana

Hvordan gjøre Uttanasana og hva er dens fordeler

Dette står frem bøye har en utrolig beroligende effekt på kroppen. Det åpner opp hele baksiden området, avhengig av graden av smerte og fleksibiliteten i kroppen din. Endre positur avhengig av hvor mye kroppen din kan presse. Hvis dette positur virker for utfordrende, gitt tilstanden din, kan du plassere hendene på veggen, bruker den som støtte.

3. Virabhadrasana jeg

The Warrior Jeg Pose styrker musklene som det roer sinnet. Det er akkurat hva Fibromyalgi pasienter trenger. Dette utgjør styrker musklene i bena, ryggen og armene, noe som gjør det til et ypperlig positur å takle et syndrom av denne typen.

4. Viparita Karani

Dette asana er en forsiktig vending. Det er det motsatte av vår vanlige oppreist stilling, noe som gir musklene i bena muligheten til å strekke og slappe av.

Det motsatte blodstrømmen reduserer svelling og tretthet i benene. Hvis positur synes utfordrende, kan du bruke en rekvisitt for støtte. Dette utgjør vil definitivt bidra til å lindre ubehag og smerte.

5. Balasana

Den Balasana eller barnets Pose er en restorative positur. Den lar deg se på innsiden og stille hjernen din. Naturen av positur er slik at den stimulus utenfor elimineres. Du, dermed fokusere på pusten alene. Du kan også aktivere en mild strekning ved å arbeide med avrunding ryggen eller strekke skuldrene ut. Dette er en av de beste yoga for fibromyalgi som det er sikker på å lindre smerte.

6. Bhujangasana

Bhujangasana

The Cobra Pose åpner opp foran kroppen og brystet som det gjør sterkt tilbake. Begge disse områdene er svært følsomme for de som lider av fibromyalgi. Selv om dette utgjør er svært gunstig for årsaken, må du enkelt inn i det. Plasser håndflatene ved siden av brystet. Deretter puste med pannen på bakken. Gradvis løfte opp, og skyv bare så mye som kroppen din gjør at du kan.

7. Baddha Konasana

Den Baddha Konasana er en utrolig hip åpner. Det er også kjent å forsterke knær og lysken. Men sørg for å lette gradvis inn i positur hvis du lider av fibromyalgi. Med praksis, vil du være i stand til å bøye og åpne opp musklene som har en hel masse stress fanget innenfor.

8. shavasana

Dette asana kan gjøres ved slutten av hver yoga-økt. Det kan også være din go-to holdning hver gang du trenger å stille sinn eller slappe kroppen din. Dette asana innebærer ikke bare liggende. Den lærer deg hvordan å utjevne stimulans utenfor, og godta din nåværende og leve i øyeblikket. Det bringer om fullstendig restaurering i kroppen, slik at både organer og muskler til å slappe helt av.

Det er best du rådføre deg med lege før du tar på yoga hvis du har fibromyalgi. Yoga er mild, men du må bekrefte at du kan praktisere det. Sørg også for å gjøre det under veiledning av en utdannet lærer. Viktigst, mens du øver, må du lytte til kroppen din, og stoppe når den ber deg om å stoppe. Også, ikke glem å puste. Målet ditt er å de-stress og finne lindring fra smertene.