8 eenvoudige yoga houdingen die zal genezen fibromyalgie Snel

Home » Review » Health » 8 eenvoudige yoga houdingen die zal genezen fibromyalgie Snel

8 eenvoudige yoga houdingen die zal genezen fibromyalgie Snel

Er zijn zo veel nieuwe en ongehoord syndromen in de wereld. En wat is verbazingwekkend is dat yoga heeft een oplossing voor de meeste problemen. Het was pas de andere dag dat ik over de term fibromyalgie kwam. Het was niet iets wat ik had gehoord van vóór. Met meer onderzoek, kwam ik erachter wat het is, en hoe yoga kan helpen. Omgaan met pijn, dag in dag uit, kan erg vermoeiend zijn. Hoewel er geen genezing, er is zeker hoop voor pijnbestrijding. Maar laten we eerst het probleem te begrijpen.

Wat is Fibromyalgie?

Fibromyalgie is een chronische aandoening die een onverklaarbare pijn in gewrichten en spieren meebrengt. Het is geen ziekte. Het is een syndroom en heeft een verzameling van symptomen samen optreden. Veel mensen verwarren fibromyalgie voor artritis, gezien het feit dat de symptomen zijn hetzelfde. Het is echter niet een vorm van artritis.

Er zijn veel gevoelige punten in het lichaam wanneer iemand lijdt aan dit syndroom. Deze punten worden genoemd “trigger points.” Zelfs lichte druk heeft de neiging om een ​​heleboel pijn veroorzaken op deze punten. Er zijn 18 triggerpoints in totaal, en zelfs als men ervaart tederheid in 11 van de 18 punten, ze zijn gediagnosticeerd met fibromyalgie. Aantal gemeenschappelijke punten onder de knieën, de buitenste ellebogen, de bovenkant van de schouders, de heupen, de achterkant van het hoofd en de bovenste hals.

Soms zelfs een constante doffe pijn door het hele lichaam is een symptoom van dit syndroom. Andere symptomen zijn onder meer moeite met slapen, hoofdpijn, angst, depressie en vermoeidheid.

De echte reden voor fibromyalgie is onbekend. Het is echter waarschijnlijk dat fysieke trauma’s, stress, of griep kan oplaaien de aanval. De symptomen gebeuren omdat de zenuwen en de hersenen interpreteren of overreageren op normale pijnsignalen. Dit kan ook worden als gevolg van een onbalans in de chemische stoffen in de hersenen.

Hoe werkt Yoga Help fibromyalgie verlichten?

Is yoga goed voor fibromyalgie? Yoga is een uitstekende behandeling, hoewel niet een remedie voor fibromyalgie. Deze praktijk is bekend om de geest te kalmeren en stress te verminderen, dat is een belangrijke oorzaak van dit syndroom. Yoga lost ook verkrampte spieren en brengt de spanning gevangen in hen. Met de praktijk, je spieren zijn er zeker van te openen een beetje. Yoga is ook ideaal ook omdat het kan worden aangepast aan de behoeften van elke persoon.

8 effectieve Asanas In Y oga voor fibromyalgie Relief

1. Tadasana

Hoewel de Tadasana lijkt eenvoudig, het kost veel om deze fundamentele houding te perfectioneren. U moet al uw aandacht richten op uzelf te aarden in de aarde. Je schouders, rug, en de adem moet worden uitgelijnd. Als dit alles is gedaan, zal je je lichaam en geest te voelen, kalmeren en de-stress. Je organen en spieren te ontspannen.

2. Uttanasana

How To Do The Uttanasana en wat zijn de voordelen

Deze staande voorwaartse buiging heeft ongelooflijke kalmerende effecten op het lichaam. Het opent de gehele rug gebied, afhankelijk van de mate van pijn en de flexibiliteit van uw lichaam. Wijzig de pose afhankelijk van hoeveel je lichaam kan duwen. Als deze pose lijkt te uitdagend, gezien uw conditie, kunt u uw handen op de muur, te gebruiken als ondersteuning.

3. Virabhadrasana I

The Warrior I Pose versterkt de spieren als het de geest kalmeert. Het is precies wat fibromyalgie patiënten nodig hebben. Deze houding versterkt de spieren van de benen, rug en armen, waardoor het een prachtige pose aan een syndroom van deze soort aan te pakken.

4. Viparita Karani

Deze asana is een voorzichtig omkeren. Het is het tegenovergestelde van onze gebruikelijke verticale positie, waarbij de spieren in de benen in de gelegenheid om te strekken en te ontspannen geeft.

Het omgekeerde bloedstroom vermindert de zwelling en vermoeidheid in de benen. Als de pose lijkt uitdagend, kon je een prop gebruiken voor ondersteuning. Deze houding zal zeker helpen verlichten het ongemak en pijn.

5. Balasana

De Balasana of Child’s Pose is een herstellende pose. Het laat je naar binnen kijken en rustig je geest. De aard van de houding zodanig dat de stimulus buiten geëlimineerd. U daardoor concentreren op je ademhaling alleen. U kunt ook activeren een milde stuk door te werken aan de afronding je rug of stretching je schouders uit. Dit is een van de beste yoga houdingen voor fibromyalgie als het is zeker om uw pijn te verlichten.

6. Bhujangasana

Bhujangasana

De Cobra Pose opent je voorkant van de behuizing en de borst omdat het de sterk terug. Beide gebieden zijn uiterst gevoelig voor mensen die lijden aan fibromyalgie. Hoewel deze pose is zeer gunstig voor de oorzaak, moet je gemak in het. Plaats je handpalmen naast je borst. Vervolgens ademen met je voorhoofd op de grond. Geleidelijk opheffen, en duw slechts zoveel als uw lichaam kunt u.

7. Baddha Konasana

De Baddha Konasana is een ongelooflijk hip opener. Het is ook bekend om de knieën en de lies te versterken. Maar zorg ervoor dat geleidelijk gemak in de pose als u lijdt aan fibromyalgie. Met de praktijk, zult u in staat om te buigen en open uw spieren die hebben een hele hoop stress binnen opgesloten.

8. Shavasana

Deze asana kan worden gedaan aan het einde van elke yoga-sessie. Het kan ook uw go-to elke keer dat je nodig hebt om je geest tot rust of ontspan je lichaamshouding zijn. Deze asana leidt niet tot louter liggen. Het leert je hoe je buiten te annuleren uit de stimulus, en accepteer uw huidige en leven in het moment. Het brengt over de volledige restauratie in het lichaam, waardoor zowel de organen en de spieren om volledig te ontspannen.

Het is het beste u uw arts te raadplegen voordat je aan yoga te nemen als je fibromyalgie. Yoga is zacht, maar je moet bevestigen of je het kan oefenen. Zorg er ook voor om het te doen onder begeleiding van een ervaren leraar. Het belangrijkste is, terwijl je oefenen, moet je luisteren naar je lichaam, en stop wanneer het u vraagt ​​om te stoppen. Ook niet de ademhaling vergeten. Je doel is om te ontstressen en vinden verlichting van de pijn.