8 Effectieve Yoga houdingen om je kracht te bouwen

Home » Review » Fitness » 8 Effectieve Yoga houdingen om je kracht te bouwen

8 Effectieve Yoga houdingen om je kracht te bouwen

Een zwakke lichaam doet geen goed behalve ontmoedigen uw geest. Lagere uithoudingsvermogen, zenuwen instabiliteit en zwakke immuniteit uitlaat lichaam. Als gevolg hiervan, elke fysieke taak die u doet krijgt stressvol en vermoeiend. Als u op zoek bent naar iets natuurlijke en praktisch in het lichaam zwakte te voorkomen, yoga is uw reddingsboot. De 8 sterkte gebouw yoga asana’s in dit artikel zal u helpen de slag te gaan.

Voordat we overgaan tot de asana’s, laten we eerst antwoord op een simpele vraag.

Wat is Body Strength?

De kracht van uw lichaam komt voort uit haar vermogen om een ​​kracht uit te oefenen op een extern object. Hoe meer gewicht je tilt, des te meer kracht je hebt. De intensiteit waarmee je de kracht uitoefent telt ook. Afgezien van de inspanning, het tegengaan van en verzet tegen een externe kracht vereist ook lichaam kracht. Adequate lichaam kracht is goed voor de algehele gezondheid, en het maakt het leven gemakkelijker in het algemeen.

Yoga voor Body Strength

Het is onwaarschijnlijk dat denk je aan yoga wanneer u wilt lichaam kracht op te bouwen. Tillen gewicht op de sportschool is meer gemeengoed, terwijl yoga wordt geassocieerd met flexibiliteit en stretching. Wat je niet weet, is dat yoga is voorzien van uw lichaamsgewicht te versterken door beweging in plaats van externe objecten zoals halters. Geweldig, toch? Het hoogtepunt van het lichaam van de wetenschap en de mobiliteit te versterken uw lichaam is magisch. Krachttraining door middel van yoga heeft een extra voordeel van het verbeteren van spier flexibiliteit, die u helpt om blessures te voorkomen. De complexe bewegingen brengen evenwicht en de beweging die van vitaal belang voor het versterken van uw lichaam.

Body Versterking van asanas

Er is een overvloed van het lichaam versterken asana’s om uit te kiezen, en hier is een lijst van de beste acht.

Yoga houdingen voor bovenlichaam sterkte

De praktijk van Navasana vereist voldoende kern van kracht. Je moet zitten op je bil met de benen gestrekt in de voorkant. Verhogen ze onder een hoek van 45 graden op de grond opheffen van de handen naar voren en evenwijdig aan de grond. Deze houding versterkt de buik en rug. De kern spieren van de buik te krijgen afgezwakt en aangescherpt. De lage rugspieren worden ook versterkt in het proces.

2. salabhasana (sprinkhaan stelt)

Deze back buigen yoga asana versterkt de wervelkolom en armen. Lag op de vloer met je romp naar beneden. Til je hoofd in de richting van de rug en je benen te verhogen naar boven, terwijl het verhogen van uw armen parallel boven de grond. De schouders en heupen worden versterkt. Salabhasana werkt als gehele lichaam versterken asana dat vermoeidheid en spanning verlicht achterin.

3. Bakasana (Kraan stelt)

How To Do The Crow Pose / Bakasana en wat zijn de voordelen

Deze houding is een arm balancing asana dat de buikorganen en polsen versterkt. Je til je benen uit de gehurkte houding van je romp voorover te buigen en het vasthouden van de verhoogde lichaamstemperatuur van de polsen geplaatst tussen de binnenkant van de dijen. Deze afweging voegt spanning op de armen en versterkt hen.

4. Astavakrasana (Eight-hoek stelt)

Dit balanceren stap voor stap daad van Astavakrasana versterkt je lichaam en helpt je evenwicht te bereiken terwijl de versterking van onder- en bovenrug. Als je je benen te verhogen naar de zijkant van het Dandasana terwijl het houden van uw lichaam door de polsen, worden de buikspieren, armen en polsen gestrest op en versterkt.

Yoga houdingen voor Lower Body Strength

5. Utkatasana (voorzitter stelt)

De voorzitter Pose lijkt misschien kinderspel, maar het is niet. Je moet in de immense inspanning te houden in de asana te zetten. Terwijl je zit op een denkbeeldige stoel, de pose werkt op het stabiliseren van je knieën en het versterken van uw dijen. Utkatasana is perfect voor het maken van je benen en enkels ledematen en stevig.

6. Padangusthasana (Big Toe stelt)

The Big Toe Pose is een expert in de versterking en stretching stijve hamstrings. Als je je romp buigen naar uw voeten en maak je handpalmen aanraken, krijg je botten, rug en benen versterkt. Regelmatige beoefening van Padangusthasana zal je knieën, tenen en enkels te versterken.

7. Trikonasana (driehoek vormen)

De driehoek vormen een vast onderlichaam versterken asana die werkt op de benen, knieën, dijen en enkels. In deze houding worden de benen gestrekt elkaar met één arm afstand. De rechtervoet is buiten gedraaid op 90 graden, en de horizontaal gestrekte armen maken een verticale lijn als je buigt aan de rechterkant op de heup met je gezicht op zoek naar boven. Deze houding versterkt ook de heupen, kuiten en billen.

8. Kapotasana (duif stelt)

How To Do The Kapotasana en wat zijn de voordelen

Deze houding versterkt de beenspieren en gewrichten. Zitten in de knielende positie met je benen iets uit elkaar. Houd je romp recht. Naar achteren buigen, je hoofd schuin naar de grond en plaats de handpalmen op de tenen. Kapotasana is gunstig in het versterken van de dijen, liezen, en kuitspieren, samen met de gewrichten en spieren van de voeten en enkels.

Elke yoga pose dient het doel van de algemene welzijn, terwijl verschillen in de gebieden die het zich richt op. Pluk en kies de asana’s die uw doel te dienen en profiteren van de resultaten.

Hier zijn een paar veelgestelde vragen.

Expert’s Answers Voor vragen van lezers

Kan ik heb het lichaam versterken van yoga houdingen tijdens de zwangerschap?

Sommige versterken van yoga houdingen zoals Trikonasana en Utkatasana worden voorgesteld voor zwangere vrouwen, en sommige niet. Het beste is om uw arts, evenals een yoga trainer te raadplegen voordat u doorgaat met enige yoga pose.

Wanneer is de beste tijd om yoga versterking oefeningen te doen?

Normaal gesproken is het ideaal om de oefeningen in de vroege ochtend doen als er een gat van ten minste zes uur sinds je laatste maaltijd.

Welke veranderingen merk je in het lichaam als gevolg van yoga versterking?

De versterking van de yoga houdingen zal je lichaam kracht, flexibiliteit, balans, evenals de ademhaling te verbeteren.

Welke voorzorgsmaatregelen in gedachten te houden terwijl het doen van het lichaam versterken van yoga?

Yoga doen niet de praktijk onder de invloed van een geneesmiddel (s) of alcohol. Degenen die een handicap of een medische aandoening moet een professional over hoe om te gaan over de oefeningen te raadplegen.

Kan yoga versterking verkeerde houdingen te gaan?

Ja, als je je lichaam stress door het overstrekken en overstrengthening, de gefocusseerde lichaamsdelen kunnen gewond raken en leiden tot blijvende schade. Dus, luister naar je lichaam en stop als het niet goed voelt.

De yoga asana’s vermeld in dit artikel het werk op de individuele lichaamsdelen en bijdragen aan de totale lichaam kracht op een manier die gezond is en een lange levensduur.