8 Effektiv Yoga Poses å bygge din styrke

Home » Review » Fitness » 8 Effektiv Yoga Poses å bygge din styrke

8 Effektiv Yoga Poses å bygge din styrke

En svak kroppen gjør noe bra bortsett dishearten din ånd. Lavere utholdenhet, nerve ustabilitet, og svak immunitet eksos kroppen. Som et resultat, hver fysisk oppgave du gjør blir stressende og slitsomt. Hvis du ser på noe naturlig og hensiktsmessig å hindre kroppen svakhet, er yoga din redningsskøyte. De åtte styrke bygningen yoga asanas oppført i denne artikkelen vil hjelpe deg å komme i gang.

Før vi går videre til de asanas, la oss først svare på et enkelt spørsmål.

Hva er Body Strength?

Kroppens styrke kommer fra dens evne til å utøve en kraft på et eksternt objekt. Jo mer vekt du løfter, jo mer styrke du har. Intensitet som du bruker kraften teller også. Bortsett fra anstrengelse og motvirker og motstå en ytre kraft krever også legeme styrke. Tilstrekkelig kroppen styrke er bra for helsen, og det gjør livet enklere generelt.

Yoga for Body Strength

Det er lite sannsynlig at du vil tenke på yoga når du ønsker å bygge kroppen styrke. Løfte vekter på trening er mer vanlig, mens yoga er forbundet med fleksibilitet og strekk. Det du ikke vet er, yoga inkorporerer din kroppsvekt for å styrke ved bevegelse i stedet for eksterne objekter som manualer. Utrolig, ikke sant? Dette kulminasjonen av kroppen vitenskap og mobilitet for å styrke kroppen din er magisk. Styrketrening gjennom yoga har en ekstra fordel av å forbedre muskel fleksibilitet, noe som hjelper deg med å unngå skader. De komplekse bevegelser bringe balanse og bevegelse som er avgjørende for å styrke kroppen din.

Kropps Styrking Asanas

Det finnes en mengde styrketrening asanas å velge fra, og her er en liste over de beste åtte.

Yoga Poses For overkroppen styrke

Praksisen med Navasana krever tilstrekkelig kjerne styrke. Du må sitte på rumpeballe med bena strukket ut i front. Heve dem i en vinkel på 45 grader til bakken, løfte hendene til den fremre og parallelt med bakken. Dette utgjør styrker mage og rygg. Kjernen musklene i buken blir tonet og strammet. Den nedre ryggmuskulaturen er også styrket i prosessen.

2. Salabhasana (Locust Pose)

Dette tilbake bøying yoga asana styrker ryggsøylen og armer. Lå på gulvet med overkroppen vendt nedover. Løft hodet bakover og løft bena oppover mens heve armene parallelt over bakken. Skuldre og hofter er også styrket. Salabhasana virker som en overordnet organ styrke asana som lindrer tretthet og strekk i ryggen.

3. Bakasana (Crane Pose)

Hvordan gjøre Crow Pose / Bakasana og hva er dens fordeler

Dette utgjør en arm balansering asana som styrker abdominal organer og håndledd. Du løfter bena fra huk posisjon ved å bøye overkroppen fremover og holde løftet kroppen ved håndleddene plassert i mellom innsiden av lårene. Dette balansering legger belastning på armene og styrker dem.

4. Astavakrasana (åtte-Angle Pose)

Dette balansere trinnvis handling av Astavakrasana styrker kroppen din og hjelper deg å oppnå likevekt samtidig styrke nedre og øvre del av ryggen. Som du heve bena til siden fra Dandasana mens du holder kroppen din ved håndleddene, er magemusklene, armer og håndledd understreket på og styrkes.

Yoga Poses For Nedre Body Strength

5. Utkatasana (leder Pose)

The Chair Pose kan virke som en lek, men det er ikke. Du må sette inn enorme innsats for å opprettholde i asana. Mens du sitter på en imaginær stol, fungerer positur på å stabilisere knærne og styrke lårene. Utkatasana er perfekt for å lage dine ben og ankler lem og solid.

6. Padangusthasana (Big Toe Pose)

The Big Toe Pose er en ekspert på å styrke og strekke stive hamstrings. Som du bøyer overkroppen mot føttene og gjøre håndflatene berøre dem, få dine bein, rygg og ben styrket. Vanlig praksis av Padangusthasana vil styrke dine knær, tær og ankler.

7. Trikonasana (Triangle Pose)

Den Triangle Pose er en solid underkroppen styrke asana som fungerer på beina, knær, lår og ankler. I denne positur, er bena strukket fra hverandre med en en-arm avstand. Høyre fot er slått utenfor ved 90 grader, og horisontalt strukket armene lage en vertikal linje når du bøyer til høyre på hoften med ansiktet ditt ser oppover. Dette utgjør styrker også hofter, kalver og rumpe.

8. Kapotasana (Pigeon Pose)

Hvordan gjøre Kapotasana og hva er dens fordeler

Dette utgjør styrker musklene og leddene. Sitt i knelende posisjon med bena litt fra hverandre. Hold overkroppen rett. Bøyes bakover, bøye hodet mot bakken og plassere håndflatene på tærne. Kapotasana er gunstig i styrke lår, lyske og leggen sammen med ledd og muskler i føttene og anklene.

Hvert yoga positur tjener formålet med generelle velvære, mens ulik i de områdene det fokuserer på. Velge de asanas som tjener formålet og dra nytte av resultatene.

Her er noen vanlige spørsmål.

Experts svar For Readers’ spørsmål

Kan jeg kroppen styrke yoga når gravid?

Noen styrking yoga som Trikonasana og Utkatasana er foreslått for gravide kvinner, og noen er ikke. Det er best å konsultere legen din, så vel som en yoga trener før du går videre med noen yoga positur.

Når er den beste tiden å gjøre yoga styrke øvelser?

Vanligvis er det ideelt å gjøre øvelsene tidlig på morgenen når det er et gap på minst seks timer siden siste måltid.

Hvilke endringer vil du merke i kroppen på grunn av yoga styrke?

De styrking yoga vil forbedre kroppen din styrke, fleksibilitet, balanse, så vel som å puste.

Hvilke forholdsregler du bør huske på mens du gjør kroppen styrke yoga?

Ikke praktiserer yoga under påvirkning av noe medikament (er) eller alkohol. De som har en funksjonshemming eller medisinsk tilstand må oppsøke profesjonell om hvordan du skal gå om øvelsene.

Kan yoga styrking positurer gå galt?

Ja, hvis du stresser kroppen ved overstrekking og overstrengthening, de fokuserte kroppsdeler kan bli skadet og føre til permanent skade. Så lytt til kroppen din og stoppe når det ikke føles riktig.

Yoga asanas oppført i denne artikkelen arbeid på enkelte kroppsdeler, og bidra til den generelle kroppen styrke på en måte som er sunn og langvarig.