8. Hatékony Jóga ászanák felépíteni Erő

Home » Review » Fitness » 8. Hatékony Jóga ászanák felépíteni Erő

8. Hatékony Jóga ászanák felépíteni Erő

A gyenge test nem jó, kivéve elcsüggeszt lelked. Alsó állóképesség, idegi labilitás, és a gyenge immunitás kimeríti a szervezet. Ennek eredményeként minden fizikai feladatot te kap stresszes és fárasztó. Ha keres valamit a természetes és praktikus, hogy megakadályozzák a test gyengesége, a jóga a mentőcsónakot. A 8 ereje épület jóga ászanákat a cikkben felsorolt ​​segít elindulni.

Mielőtt tovább a ászanák, nézzük először válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Mi Body Erő?

A szervezet erejét abban rejlik, hogy erőt fejt ki egy külső tárgy. A nagyobb súlyt emelni, annál több erőt van. Az intenzitás, amellyel erőt ki is számít. Eltekintve megterhelés, megszünteti és ellenálló a külső erő is szükség van testi erő. Megfelelő testi erő van jó általános egészségi, és ez könnyebbé teszi az életet általában.

Jóga Body Erő

Nem valószínű, hogy azt fogod hinni, jóga, ha meg akarja építeni a test erejét. Súlyemelés az edzőteremben általánosak, míg a jóga társított rugalmasság és nyújtás. Amit nem tudom, jóga magában a testsúly, hogy megerősítse a mozgás helyett külső tárgyak, mint a súlyzó. Csodálatos, nem igaz? Ez a csúcspontja a test tudomány és a mobilitás erősítése tested varázslatos. Erősítő edzés a jóga van egy előnye a javítása, az izmok rugalmasságának, ami segít elkerülni a sérüléseket. Az összetett mozgások, hogy egyensúlyt és a mozgás, amelyek létfontosságúak a megerősítése tested.

Body erősítése ászanák

Van rengeteg test erősítése ászanákat, hogy válasszon, és itt van egy lista a legjobb nyolc.

Jóga ászanák felsőtest erejét

Az a gyakorlat, Navasana igényel elegendő alapvető erőt. Meg kell ülni a fenék és a lábak kinyújtva az első. Emeld szögben 45 fokban a földön, felemelte a kezét, hogy az első és a talajjal párhuzamosan. Ez jelent erősíti a has és a gerinc. A core izmokat a has kap tónusú és meghúzni. Az alsó hátizmokat is megerősítette a folyamatban.

2. Salabhasana (Locust Pose)

Ez vissza hajlító jóga ászana erősíti a gerincoszlopot és a fegyverek. Feküdt a padlón, a törzs lefelé néznek. Emeld fel a fejét hátrafelé és emelje fel a lábát felfelé emelik a karját párhuzamosan a talaj felett. A vállak és a csípő is megerősítették. Salabhasana működik, mint egy teljes test erősítésére ászana, hogy enyhíti a fáradtságot és feszültséget a hátsó.

3. Bakasana (Crane póz)

Hogyan kell csinálni a Crow Pose / Bakasana és mik az előnyei

Ez póz egy kar kiegyensúlyozása ászana, amely erősíti a hasi szervek és a csukló. Akkor emelje fel a lábait a guggoló helyzetben hajlítás a törzs előre, és tartja a felvetett test csuklóját helyezett között a belső comb. Ez a mérlegelési hozzáadja a stressz-ra a karok és erősíti azokat.

4. Astavakrasana (Eight-Angle Pose)

Ez a mérlegelés lépésről lépésre aktus Astavakrasana erősíti a testet, és segít elérni az egyensúlyi miközben erősíti az alsó és felső vissza. Ahogy emelni a lábát, hogy az oldalon a Dandasana, miközben a szervezet által a csuklón, a hasizmok, karok, és a csuklók hangsúlyozta fel, és erősíteni.

Jóga ászanák Alsótest Erő

5. Utkatasana (Szék Pose)

Az elnök póz tűnhet, mint egy gyerekjáték, de ez nem igaz. Meg kell tenni a hatalmas erőfeszítést, hogy fenntartsa a ászana. Míg ülsz egy képzeletbeli székre, a póz működik stabilizáló a térd és a comb erősítésére. Utkatasana tökéletes így a lába és bokája végtag és stabil.

6. Padangusthasana (nagylábujj póz)

Nagylábujj Pose egy szakértő erősítése és a nyújtás merev hamstrings. Ahogy hajlik a törzs felé a lábad, és a tenyere érintse őket, a csontok, a gerinc és a lábak kap erősíteni. Rendszeres gyakorlat Padangusthasana erősíti a térd, a lábujjak és a boka.

7. Trikonasana (Triangle Pose)

A Triangle Pose egy szilárd test alsó megerősítése ászana, hogy működik a lábak, térdek, combok, és a boka. Ebben póz, a lábak nyújtva szét egy kar távolság. A jobb láb van ezen kívül 90 fokos, és a vízszintesen kifeszített karok, hogy egy függőleges vonal, ha hajlik a jobb, a hip arcod felfelé néz. Ezt a pózt is erősíti a csípő, vádli, és fenék.

8. Kapotasana (Pigeon póz)

Hogyan kell csinálni a Kapotasana és mik az előnyei

Ez jelent erősíti a láb izmait és ízületeit. Ülj térdelő helyzetben vannak a lábak kissé szét. Tartsa a törzs egyenes. Bend hátra kell billenteni a fejét a föld felé, és helyezze a tenyerét a lábujjak. Kapotasana előnyös erősítésében comb, lágyék és vádli izmait együtt az ízületek és izmok a láb és a boka.

Minden jóga póz a célt szolgálja, általános jólét, miközben különböző, a területekre koncentrál,. Válogathat a ászanák, hogy szolgálja a célját, és profitáljon az eredményeket.

Íme néhány gyakran feltett kérdésekre.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Tehetek test erősítése jóga jelent, ha terhes?

Néhány erősítése jóga jelent, mint Trikonasana és Utkatasana javasolnak terhes nők, és néhány nem. A legjobb, hogy konzultáljon orvosával, valamint a jóga edző, mielőtt megy előre minden jóga póz.

Mikor a legjobb alkalom, hogy a jóga gyakorlatok erősítése?

Általában, akkor ideális a gyakorlatok kora reggel, amikor van egy rés legalább hat óra óta az utolsó étkezés.

Milyen módosítások hirdetmény a test miatt jóga erősödése?

Az erősödő jóga jelent javítja a testi erő, a rugalmasság, egyensúly, valamint a légzés.

Milyen óvintézkedéseket kell szem előtt tartani, miközben ennek a test erősítése jóga?

Ne tornázni hatása alatt bármely gyógyszer (ek) vagy az alkohol. Azok, akik a fogyatékkal élő vagy egészségi állapota, konzultálnia kell a szakmai, hogy hogyan megy a gyakorlatokat.

Lehet jóga erősítése vet baj?

Igen, ha hangsúlyozni tested által túlfeszítés és overstrengthening, koncentráltabb testrészek sérülést okozhat, és maradandó károsodást. Tehát figyelj a tested, és megáll, amikor nem érzem jól.

A jóga ászanákat a cikkben felsorolt ​​munka egyes testrészek és hozzájárul a teljes testi erő oly módon, hogy az egészséges és hosszú élettartamú.