8 Tehokas Yoga aiheuttaa rakentaa vahvuus

Home » Review » Fitness » 8 Tehokas Yoga aiheuttaa rakentaa vahvuus

8 Tehokas Yoga aiheuttaa rakentaa vahvuus

Heikko runko ei ole hyvä paitsi lannistaa henkesi. Lower kestävyyttä, hermo- epävakaus ja heikko immuniteetti pakokaasun kehosta. Tämän seurauksena jokainen fyysinen tehtävä teet saa stressaavaa ja väsyttävää. Jos etsit jotain luonnollista ja käytännön estää kehon heikkous, jooga on pelastusvene. 8 voimanrakennusvaiheelle jooga asanat lueteltu tässä artikkelissa auttaa sinua pääsemään alkuun.

Ennen kuin siirrymme asanas, nyt ensin vastata yksinkertaiseen kysymykseen.

Mikä on kehon voimaa?

Kehon vahvuus tulee sen kykyyn kohdistamaan ulkoisen kohteen. Mitä enemmän painoa nostat, sitä enemmän voimaa teillä. Intensiteetistä, jolla haet voima laskee myös. Lisäksi rasituksen, torjumaan ja vastustavat ulkoisen voiman edellyttää myös kehon voimaa. Riittävä kehon voimaa on hyvä yleinen terveydentila, ja se helpottaa elämää yleensäkin.

Jooga vartalolle Voima

On epätodennäköistä, että sinun ajatella jooga kun haluat rakentaa kehon voimaa. Nostamalla painoja salilla on yleisempää, kun jooga liittyy joustavuus ja venyttely. Mitä et tiedä on, jooga sisältää kehon painoa vahvistamaan liikkeen sijaan ulkoisten objektien kuten käsipainot. Amazing, eikö? Tämä huipennus kehon tieteen ja liikkuvuuden vahvistaa kehoa on maaginen. Voimaharjoittelu kautta jooga on lisäetu parantaa lihasten joustavuutta, joka auttaa välttämään vammoja. Monimutkainen liikkeet tuovat tasapainoa ja liikettä, jotka ovat elintärkeitä vahvistamiseen kehosta.

Kehon vahvistaminen Asanat

On olemassa lukuisia kehon vahvistamista asanas poimia, ja tässä lista parhaista kahdeksan.

Jooga aiheutuu ylävartalon voimaa

Käytäntö Navasana edellyttää riittävää ydin voimaa. Sinun täytyy istua tietokoneen pakara kanssa jalat ojennettuna edessä. Nostaa niitä kulmassa 45 astetta maahan, nostamalla kädet eteen ja maanpinnan suuntainen. Tämä aiheuttaa vahvistaa vatsan ja selkärangan. Ydin vatsalihakset saavat äänisen ja kiristetty. Alaselän lihakset vahvisti prosessissa.

2. Salabhasana (Locust Pose)

Tämä takaisin taivutus jooga asana vahvistaa selkärangan ja aseita. Makasi lattialla vartalon alaspäin. Nosta päätäsi taaksepäin ja nostaa jalat ylös ja nostamalla kädet rinnakkain maanpinnan yläpuolella. Hartiat ja lantio ovat myös vahvistaneet. Salabhasana toimii koko kehon vahvistaminen asanaa joka vapauttaa väsymys ja jännitys takana.

3. Bakasana (Crane Pose)

Miten tehdä Crow Pose / Bakasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tämä aiheuttaa on käsi tasapainotus asana joka vahvistaa vatsaontelon elimiä ja ranteisiin. Nostat jalat pois kyykyssä taivuttamalla ylävartaloa eteenpäin ja pitämällä esiin kehon ranteet sijoitettu sisemmän reidet. Tämä tasapainotus lisää stressiä päälle aseita ja vahvistaa niitä.

4. Astavakrasana (Kahdeksan Angle Pose)

Tämä tasapainottaa askel askeleelta teko Astavakrasana vahvistaa kehoa ja auttaa saavuttamaan tasapainon ja vahvistaa samalla ala- ja yläselän. Kuten voit nostaa jalat sivuun pois Dandasana pitämällä kehostasi ranteisiin, vatsan lihaksia, käsivarret ja ranteet ovat stressaantuneita, kun ja vahvistui.

Yoga aiheuttaa alavartalon Strength

5. Utkatasana (puheenjohtaja Pose)

Puheenjohtaja Pose saattaa tuntua lasten leikkiä, mutta se ei ole. Sinun täytyy laittaa valtavia ponnisteluja kestämätön asanasta. Kun istut kuvitteellinen tuoli, asennon toimii vakauttava polvet ja vahvistamaan reisien. Utkatasana on täydellinen tehdä jalat ja nilkat raajan ja tukeva.

6. Padangusthasana (isovarvas Pose)

Isovarvas Pose on asiantuntija vahvistamisessa ja venyttely jäykkä kinnerjänne. Kuten taivuta ylävartaloa kohti jalat ja tee kämmenten koskettaa niitä, luut, selkärangan ja jalat saada vahvistunut. Vakiokäytäntö Padangusthasana vahvistaa polvet, varpaat ja nilkat.

7. Trikonasana (kolmio Pose)

Triangle Pose on kiinteä alavartalon vahvistamalla asanaa joka toimii jalat, polvet, reidet ja nilkat. Tässä aiheuttaa, jalat venytetty erilleen yhden varsietäisyydestä. Oikea jalka käännetään ulkopuolella 90 asteen, ja vaakasuunnassa venytetty kädet tehdä pystysuora viiva, kun taivuta oikealla lonkan kanssa naamasi etsii ylöspäin. Tämä aiheuttaa vahvistaa myös lonkat, vasikoita, ja pakarat.

8. Kapotasana (Pigeon Pose)

Miten tehdä Kapotasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tämä aiheuttaa vahvistaa jalkojen lihaksia ja niveliä. Istua polvillaan jalat hieman toisistaan. Pidä vartalo suorana. Taivuttaa taaksepäin, kallista päätäsi kohti maata ja aseta kämmenet varpaissa. Kapotasana on edullista vahvistaa reidet, nivusissa, ja vasikka lihaksia yhdessä nivelten ja lihasten jalkojen ja nilkkojen.

Kukin jooga aiheuttaa palvelee tarkoitusta yleistä hyvinvointia samalla eri aloilla se keskittyy. Valita asanas jotka palvelevat tarkoitusta ja hyötyä tuloksista.

Tässä muutamia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Voinko tehdä kehon vahvistaminen jooga aiheuttaa raskauden aikana?

Jotkut vahvistaminen jooga aiheuttaa kuin Trikonasana ja Utkatasana ehdotetaan raskaana oleville naisille, ja jotkut eivät. Se on parasta kuulla lääkäriltä sekä jooga kouluttaja ennen kuin mennä eteenpäin tahansa jooga aiheuttaa.

Kun on paras aika tehdä Jooga vahvistaminen harjoituksia?

Yleensä se on ihanteellinen tehdä harjoituksia varhain aamulla, kun on aukko vähintään kuusi tuntia edellisestä aterian.

Mitä muutoksia huomaat kehossa johtuen jooga vahvistumisen?

Voimistuvien jooga aiheuttaa parantaa kehon voimaa, notkeutta, tasapainoa, samoin kuin hengittäminen.

Mitä varotoimia pitää mielessä, kun tekee ruumiin vahvistamiseen jooga?

Älä joogaa vaikutuksen alaisena mitään lääkettä (t) tai alkoholia. Ne, jotka ovat vammaisia ​​tai jokin sairaus on kuultava ammattimaisesti siitä, miten edetä harjoituksia.

Voiko jooga vahvistaminen poses mennä pieleen?

Kyllä, jos painottaa kehostasi ylikuormittumisesta ja overstrengthening, keskitettyä ruumiinosat voivat saada loukkaantuneet ja aiheuttaa pysyviä vaurioita. Joten kuuntele kehoasi ja pysähtyy, kun se ei tunnu oikealta.

Jooga asanat lueteltu tässä artikkelissa työssä yksittäisiä ruumiinosia ja edistää yleistä kehon voimaa tavalla, joka on terve ja pitkäikäinen.