8. Učinkovito Joga predstavlja za zgraditi svoje moči

Home » Review » Fitness » 8. Učinkovito Joga predstavlja za zgraditi svoje moči

8. Učinkovito Joga predstavlja za zgraditi svoje moči

Šibka telo pa ni dobro, razen pogum svojega duha. Spodnja vzdržljivost, živec nestabilnost in slabo imunost izčrpali svoje telo. Kot rezultat, vsaka fizična naloga vam postane stresno in naporno. Če iščete na nekaj naravnega in praktično za preprečevanje telesne slabosti, joga je tvoj reševalni čoln. 8 trdnost stavbe asane so navedene v tem članku vam bo pomagal začeti.

Preden bomo nadaljevali z asan, kaj je najprej odgovoriti na preprosto vprašanje.

Kaj je Body moč?

Moč vašega telesa izhaja iz njene sposobnosti, da izvaja silo na zunanjem objektu. Več teže dvignete, več moči imaš. Intenzivnost s katero uporabiti silo tudi šteje. Poleg naporu, preprečevanju in odporna zunanjo silo zahteva tudi telesne moči. Ustrezna moč telesa je dobra za splošno zdravje, in to olajša življenje na splošno.

Joga za telo moč

Malo verjetno je, da boste misliš joge, če želite graditi moč telesa. Dvigovanje uteži v telovadnici, je bolj običajna, medtem ko je joga povezana s prožnostjo in raztezanje. Kaj ne veste, je, joga vključuje svojo telesno težo, naj okrepijo s pretokom namesto zunanjih predmetov, kot so utežmi. Neverjetno, kajne? Ta vrhunec telesa znanosti in mobilnost okrepiti vaše telo, je čaroben. Jakost usposabljanje z jogo ima še dodatno prednost, izboljšanje prožnosti mišic, ki pomaga, da se izognete poškodbam. Kompleks gibanja prinašajo ravnovesje in gibanja, ki so ključnega pomena za krepitev telesa.

Telesni Krepitev Asan

Obstajajo številne krepitve telesa asan lahko izbiramo, in tu je seznam najboljših osem.

Joga predstavlja za zgornji del telesa moč

Praksa Navasana zahteva zadostno jedro trdnost. Imate, da bi sedel na vaše zadnjice z nogami raztegne v spredaj. jih dvignite pod kotom 45 stopinj glede na tla, dviganje roke spredaj in vzporedno s tlemi. Ta poza krepi trebuh in hrbtenico. Jedro mišice trebuha se napeta in priviti. Na spodnjem delu hrbta mišice se krepijo tudi v procesu.

2. Salabhasana (Kobilice pozo)

To spet upogibanje joga asane krepi hrbtenico in roke. Ležal na tleh s vaš trup obrnjen navzdol. Dvignite glavo proti zadnjemu in dvignite noge navzgor, medtem ko dvig roke vzporedno nad tlemi. Ramena in boki se krepijo tudi. Salabhasana deluje kot skupni telesno krepitev asana, ki odpravlja utrujenost in napetost v hrbtu.

3. Bakasana (Žerjav pozo)

Kako narediti Crow predstavljajo / Bakasana in kakšne so njegove prednosti

Ta poza je roko uravnoteženje asana, ki krepi trebušne organe in zapestja. Dvignite noge od položaja čepe z upogibanjem vaš trup naprej in držite dvignjeno telo za zapestje, danih med notranji strani stegen. To uravnoteženje dodaja stresa na rokah in jih krepi.

4. Astavakrasana (Osem Kot pozo)

Ta korak za uravnoteženje za korakom dejanjem Astavakrasana krepi vaše telo in vam pomaga doseči ravnotežje, medtem ko krepitev spodnji in zgornji del hrbta. Kot ste dvigniti noge v stran od Dandasana, medtem ko imajo svoje telo za zapestje, so trebušne mišice, roke in zapestja poudarili na in okrepiti.

Joga predstavlja za spodnji del telesa moč

5. Utkatasana (Stol pozo)

Predsednik Pose morda zdi igra otroka, vendar to ni. Boste morali dati v ogromno truda za ohranitev v asana. Medtem ko sediš na namišljeni stol je poza deluje na stabilizacijo kolena in krepitev stegen. Utkatasana je kot nalašč za izdelavo vaše noge in gležnjev ud in čvrst.

6. Padangusthasana (palca pozo)

Big Toe predstavljajo je strokovnjak za krepitev in raztezanje toge pregibači noge. Kot ste upognite trup proti noge in da vaši dlani jih dotaknete, se vaše kosti, hrbtenice in nog okrepiti. Redna praksa Padangusthasana bo okrepil kolena, prste in gležnje.

7. Trikonasana (trikotnik pozo)

Trikotnik pozo je trden spodnji del telesa krepitev asane, ki deluje na noge, kolena, stegna in gležnjem. V tej pozi, se noge raztegne narazen z eno roko razdalji. Desno stopalo je obrnil zunaj 90 stopinj, in vodoravno raztegne roke, da navpično črto, ko bend na desni strani ob boku s vaš obraz videti navzgor. Ta poza krepi tudi boki, teleta in zadnjico.

8. Kapotasana (Pigeon pozo)

Kako narediti Kapotasana in kakšne so njegove prednosti

Ta poza krepi mišice nog in sklepov. Sedi v klečečem položaju z nogami rahlo narazen. Naj bo vaš trup naravnost. Bend nazaj, nagnite glavo proti tlom in položite dlani na prste. Kapotasana je koristno pri krepitvi stegna, dimelj in meča skupaj z sklepov in mišic nog in gležnjev.

Vsak joga pozo služi splošno dobro počutje, medtem ko se razlikujejo po področjih, da se osredotoča na. Pick in izberite asan, ki služijo svoj namen in koristi od rezultatov.

Tukaj je nekaj pogosto zastavljena vprašanja.

Odgovori strokovnjaka za vprašanja bralcev

Lahko pa telo krepitev joge predstavlja med nosečnostjo?

Nekateri krepitev joga poze kot Trikonasana in Utkatasana priporočljiva za nosečnice in nekateri niso. Zato je najbolje, da se, preden greste naprej z vsemi joge predstavlja posvetujte s svojim zdravnikom, kot tudi joga trenerja.

Kdaj je najboljši čas za jogo ojačevalne vaje?

Ponavadi, je idealno, da naredite vaje v zgodnjih jutranjih urah, ko se je razlika vsaj šest ur od zadnjega obroka.

Kakšne spremembe boste opazili v telesu zaradi okrepitve jogo?

Za krepitev joga poze bo izboljšala vašo telesno moč, prožnost, ravnotežje, kot tudi dihanje.

Kaj varnostni ukrepi, ki vodijo v mislih, medtem ko delaš telo krepitev jogo?

Ne jogo pod vplivom katerega koli zdravila (-e) ali alkoholom. Tisti, ki imajo invalidnost ali katerokoli zdravstveno stanje, se mora posvetovati s strokovno o tem, kako iti o vajah.

Lahko krepitev joga predstavlja narobe?

Da, če poudariti svoje telo s preseglo in overstrengthening, fokusiranega deli telesa se lahko poškoduje in povzroči trajne poškodbe. Torej, poslušaj svoje telo in se ustavi, ko se ne počutim v redu.

V asane, navedene v tem članku delo na posameznih delih telesa in prispevajo k splošnemu telesne moči na način, ki je zdrava in dolgotrajna.