8 Ușor de yoga Asta va vindeca fibromialgia rapid

Home » Review » Health » 8 Ușor de yoga Asta va vindeca fibromialgia rapid

8 Ușor de yoga Asta va vindeca fibromialgia rapid

Sunt atât de multe sindroame noi si nemaiauzit în lume. Și ceea ce este uimitor este faptul că yoga are o soluție pentru cele mai multe probleme. A fost doar de altă zi în care am dat peste fibromialgie pe termen lung. Nu a fost ceva ce am auzit înainte. Cu mai mult de cercetare, am aflat ce este și cum yoga ar putea ajuta cu ea. Confruntarea cu durere, zi de zi, poate fi extrem de obositoare. Desi nu exista nici un tratament, există cu siguranță speranță pentru ameliorarea durerii. Dar, mai întâi, să ne înțelegem problema.

Ce este Fibromialgia?

Fibromialgia este o afectiune cronica, care atrage după sine o durere inexplicabilă la nivelul articulațiilor și mușchilor. Nu este o boală. Este un sindrom si are o colectie de simptome care apar împreună. Multi oameni confunda fibromialgie pentru artrita, având în vedere că simptomele sunt aceleași. Cu toate acestea, nu este un tip de artrita.

Există mai multe puncte de licitație în organism atunci când unul suferă de acest sindrom. Aceste puncte sunt numite „puncte de declanșare.“ Presiune Chiar și lumina tinde să provoace o mulțime de durere la aceste puncte. Există 18 puncte de declanșare în total, și chiar dacă una experiențele sensibilitate în 11 din cele 18 puncte, ele sunt diagnosticate cu fibromialgie. Unele puncte comune includ genunchii, coatele exterioare, partea de sus a umerilor, șoldurile, partea din spate a capului, și gâtul superior.

Uneori, chiar și o durere surdă consistentă pe tot corpul este un simptom al acestui sindrom. Alte simptome includ probleme cu somnul, dureri de cap, anxietate, depresie, si oboseala.

Motivul real pentru fibromialgie este necunoscut. Cu toate acestea, este probabil ca traume fizice, stres, sau gripa poate izbucnească atacul. Simptomele se întâmplă deoarece nervii și creierul sau interpreteze greșit reacționa exagerat la semnalele normale de durere. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, din cauza unui dezechilibru în produsele chimice din creier.

Cum Does yoga ajuta la eliberarea de fibromialgie?

Este yoga buna pentru fibromialgie? Yoga este un tratament excelent, cu toate că nu un remediu pentru fibromialgie. Această practică este cunoscută pentru a calma mintea și de a reduce stresul, care este un factor cheie al acestui sindrom. Yoga slabeste, de asemenea, mușchii înghesuite și eliberează tensiunea prinse în interiorul lor. Cu practica, muschii sunt sigur de a deschide un pic. Yoga este ideală și pentru că poate fi adaptată la nevoile fiecărei persoane.

8 Asanas eficace în Y OGA Pentru Fibromialgia Relief

1. Tadasana

Deși Tadasana pare simplu, este nevoie de o mulțime pentru a perfecta această postură fundamentală. Trebuie să rândul său, toată atenția ta să te sol în pământ. umerii, coloanei vertebrale, și respirație trebuie să fie aliniate. Când toate acestea se face, vei simți corpul și mintea, calmează-te și de-stres. organele și mușchii tăi se vor relaxa prea.

2. Uttanasana

Cum se face Uttanasana și Care sunt beneficiile ei

Această curbă în picioare înainte are efecte calmante incredibile asupra organismului. Se deschide intreaga zona din spate, în funcție de gradul de durere si flexibilitatea corpului tau. Modificarea în funcție de cât de postura de mult corpul tau poate împinge. Dacă această postură pare prea dificil, având în vedere starea dumneavoastră, ați putea pune mâna pe perete, folosindu-l ca suport.

3. Virabhadrasana I

Războinicul I Pose intareste muschii, deoarece calmeaza mintea. Este exact ceea ce pacientii cu fibromialgie nevoie. Acest pose întărește mușchii de la picioare, din spate și brațe, făcându-l o postură superbă de a aborda un sindrom de acest fel.

4. VIPARITA KARANI

Aceasta asana este o inversiune blândă. Este opusul poziției obișnuite în poziție verticală, care dă mușchii în picioare posibilitatea de a întinde și relaxa.

Fluxul sanguin invers reduce umflarea si oboseala in picioare. În cazul în care se pare o provocare poza, ai putea folosi un element de recuzită pentru sprijin. Acest lucru va ajuta cu siguranta pose scuti de disconfort si durere.

5. Balasana

Pose Balasana sau a copilului este o pose de restaurare. Acesta vă permite să se uite în interior și liniștită mintea ta. Natura este astfel încât postura stimul exterior este eliminat. Tu, prin urmare, să se concentreze singur pe respirația. Puteți activa, de asemenea, o intindere usoara lucrând la rotunjirea spate sau se întinde umerii afară. Acesta este unul dintre cele mai bune yoga pentru fibromialgie, deoarece este sigur pentru a calma durerea.

6. Bhujangasana

Bhujangasana

Cobra Pose deschide corpul tau fata si piept deoarece face spate puternic. Ambele aceste zone sunt extrem de sensibile pentru cei care sufera de fibromialgie. Cu toate că acest lucru este extrem de benefic pose cauzei, trebuie să vă ușura în ea. Așezați palmele lângă piept. Apoi, respira cu fruntea de pe teren. Treptat ridica în sus, și împingeți numai la fel de mult ca și corpul dumneavoastră vă permite să.

7. Baddha Konasana

Baddha Konasana este un deschizător de sold incredibil. De asemenea, este cunoscut pentru a consolida genunchi și inghinală. Dar, asigurați-vă că pentru a ușura treptat în postura dacă suferiți de fibromialgie. Cu practica, va fi capabil să se aplece și să deschidă muschii care au o mulțime de stres prins în interiorul.

8. shavasana

Acest asana se poate face la sfârșitul fiecărei sesiuni de yoga. Ar putea fi, de asemenea, du-te-a posturii de fiecare dată când trebuie să se liniștească mintea sau relaxați-vă corpul. Această asana nu atrage după sine pur și simplu culcat. Ea te învață cum să anuleze stimul exterior, și să accepte cadoul și să trăiască în acest moment. Aduce despre restaurare completă în organism, care să permită atât organele și mușchii să se relaxeze complet.

Cel mai bine este să consultați medicul dumneavoastră înainte de a lua pe yoga, dacă aveți fibromialgie. Yoga este blând, dar trebuie să confirme dacă o poți practica. De asemenea, asigurați-vă că pentru a face acest lucru sub îndrumarea unui profesor instruit. Cel mai important, în timp ce practica, trebuie să vă ascultați corpul, și se va opri atunci când vă cere să se oprească. De asemenea, nu uita de respirație. Scopul tau este de a de-stres și de a găsi de relief de durerea ta.