8 Yoga Provocator Poses care vă va ajuta Detox mintea si corpul

Home » Review » Health » 8 Yoga Provocator Poses care vă va ajuta Detox mintea si corpul

8 Yoga Provocator Poses care vă va ajuta Detox mintea si corpul

Avand in vedere noastre stresante, stilul de viață nesănătoase, este atât de ușor să fie vândute pe ceva care este etichetat dezintoxicare. Și, cel mai sigur, mințile și corpurile noastre au nevoie de detoxifiere, avand in vedere trauma si daune le-am pus prin intermediul. Există o legătură adânc înrădăcinată între yoga și detoxifiere. Deci, să aflăm mai multe detalii.

Cum Detoxifierea de lucru?

Corpurile noastre au trei sisteme principale, care sunt cruciale pentru eliminarea deșeurilor. Acestea sunt sistemul circulator, sistemul limfatic, iar sistemul digestiv. Sistemul circulator este responsabil pentru pomparea si filtrarea sangelui in tot corpul, și în acest sens, se livrează oxigenul la organele și colectează deșeurile din celule. Sistemul digestiv și sistemul portal hepatic sunt cunoscute pentru a procesa alimentele pe care le mânca, și în timp ce ei fac asta, ei separă deșeurile de nutrienți care se circulă prin sânge și în ficat, eliminând astfel ceea ce organismul nu are nevoie imediat . Sistemul limfatic colectează fluidele intracelulare din organism și le transportă la ganglionii limfatici, eliminând tot ceea ce este dăunător, înainte de limfatice revine lichid la fluxul sanguin.

Sistemele sunt cu siguranta robuste și de a face minuni pe cont propriu. Dar, pentru a ajuta organismul ține pasul cu cerințele, și pentru a ajuta la sanatate de sprijin in stiluri de viata stresante, sistemul nostru de detoxifiere naturale are nevoie de un asistent. Yoga este că aide perfect.

Yoga pentru dezintoxicare –  Cum funcționează?

Formele cele mai active de exercitare a stimula toate cele trei sisteme de eliminare, ajutând detoxifiere corpul tau si curata in sine. Dar yoga metodic se concentrează pe întindere și comprimare fiecare parte a corpului, și este, prin urmare, mai potrivite. Aceasta ajută la o mai bună îndepărtare a deșeurilor.

Atunci când o rutină de yoga se face bine, fiecare parte a corpului este tras, împins, și răsucite, iar acest lucru elimină dioxidul de carbon, acid lactic, și lichidul limfatic din adâncul, în cazul în care alte forme de antrenament nu reușesc să ajungă.

respirație yoghina joacă, de asemenea, un rol esențial în stimularea detoxifiere. Din cauza o postură proastă și ședință de stres excesiv, plămânii noștri nu funcționează la întreaga lor capacitate. Acest lucru înseamnă că nu vom reuși să le ia la fel de mult oxigen, așa cum ar trebui în mod ideal, sau pentru a elimina la fel de mult dioxid de carbon ce putem.

Respirația pe care o facem, împreună cu exerciții de yoga, ajută la eliminarea dioxidului de carbon și stimulează organele, în special cele implicate în digestie. Cu timpul si practica, respiratie va ajuta, de asemenea, în a lăsa mișcare diafragmă liber.

Yoga nu numai că facilitează dezintoxicare fizică, dar ajută la detoxifiere mentale, precum. Suntem cu toții victimele frica, stres și depresie. Practicarea yoga epurări acele gânduri toxice. Mintea ta este învățat să dirijeze conștiința departe de haosul. Sunteți pregătiți să fie în momentul prezent.

Cu practica yoga regulat, va fi capabil să elimine toxinele atât tangibile și intangibile pe care le păstrați de la greață și la cel mai bun.

8 Asanas Pentru a vă ajuta să Detox și destinde

1. Garudasana (Eagle pozeze)

Garudasana sau Eagle Pose este o asana incredibil de puternic. Acesta oferă viței, glezne, genunchi, solduri, coapse, partea superioara a spatelui si a umerilor o întindere bună. Când apăsați coapse ferm împreună, circulația sângelui este îmbunătățită, iar acest lucru ajută pentru a alunga toxinele din limfă și sânge.

2. Adho Mukha Svanasana (orientată în jos Dog Pose)

Adho Mukha Svanasana sau Dog Downward întinderea este o asana în cazul în care inima ta este plasat mai mare decât capul tău. Există o tragere inversă de greutate, care se întâmplă atunci când face acest lucru, iar acest lucru ajută la circulația corectă a limfei și a sângelui. Abdomenul este, de asemenea, tonifiata si stimulat, prin urmare, digestia este îmbunătățită.

3. Ardha Matsyendrasana (Twist Jumătate spinale Pose)

Twist sunt agenți de detoxifiere uimitoare, iar Ardha MATSYENDRASANA este o poftă de mâncare perfectă. Acesta stimulează digestia și ajută la eliminarea impurităților din organism. Rinichii, ficatul și abdomenul sunt stoarse și stimulate. Pe măsură ce eliberați poftă de mâncare, sânge intră în aceste organe.

4. VIPARITA KARANI (picioarelor Up Wall Pose)

Acest asana este numit, de asemenea, de picioare, pe perete. Ea îmbunătățește circulația limfei și a sângelui în picioare și a picioarelor. Abdomenul primește o alimentare proaspătă de sânge prea, care îmbunătățește digestia. Sistemul nervos este, de asemenea, calmat, astfel încât stresul este redusă și este indusă de detoxifiere mentale.

5. Pincha Mayurasana (Peacock pene Pose)

Aceasta asana este unul dificil, iar dacă reușiți să obțineți în această asana, organele de reproducere și funcționarea sexuală sunt îmbunătățite și așa funcționează digestiv. Acest asana ajuta cu o detoxifiere intens fizice cat si mentale.

6. Salamba Sarvangasana (Shoulderstand)

4. Salamba Sarvangasana (Umăr Stand)

Aceasta asana este o inversare, unde umărul poarta greutatea corpului. Aceasta ajută să se scurgă din acumularea de fluide limfatice în partea superioară a corpului și picioarele. Este o asana uimitor de a practica, la sfârșitul unei sesiuni de yoga, astfel încât toate toxinele care sunt eliberate sunt eliminate la inima, astfel încât să poată fi curățate și oxigenat.

7. Salamba Sirsasana (Supported headstand.Suport)

5. Salamba Sirsasana (șeful Stand)

Headstands sunt incredibile pentru a spori și de a îmbunătăți funcționarea sistemului cardiovascular. Acestea reduc presiunea asupra inimii. Acest asana ajuta pe cei care sunt deprimat si, de asemenea, ajută pentru a scapa de alergii. Aceasta crește focul digestiv și căldura corpului. Această asana îmbunătățește, de asemenea, funcționarea glandelor pineale si pituitare. La fel ca Sarvangasana, acest osana le ajută extrage toxinele din peste tot corpul, ceea ce duce la eliminarea cu succes a deșeurilor.

8. Chakrasana (Urdva Dhanurasana)

Chakrasana este una dintre cele mai bune pentru detoxifiere yoga și este practicat la sfârșitul sesiunii de yoga. Este un deschizător de piept și ajută la eliberarea congestia și stagnare în organism. Acest asana, de asemenea, ajută la activarea metabolismului. Se deschide plămânii și ajută la îmbunătățirea respirației. De asemenea, stimulează organele abdominale, prin aceasta, îmbunătățirea digestiei.

Acest lucru este totul despre  yoga pentru detoxifiere! Detoxing sistemul dvs. este esențială, iar yoga face doar prin drum. Deda în această practică minunat , în speranța de a lucra și de ton în sus. Dar fără conștiința ta, mintea și corpul sunt curățate bine.