A Complete Guide to prenatális Jóga

Home » Review » Fitness » A Complete Guide to prenatális Jóga

 A Complete Guide to prenatális Jóga
A terhesség alatt, azt szeretnénk, hogy felfüggeszti az alakja, és amit a legjobb a baba-to-be. Prenatális jóga egy nagyszerű módja annak, hogy mindkettő. A mi go-go-go világ, jóga kínál nagy szükség van arra, hogy lassítson, és csatlakoztassa a baba, és a tested, mert átalakítja. Akár új, hogy a jóga, vagy már a tapasztalt, élvezheti a sok haszna jóga a terhesség alatt.

Mi prenatális Jóga tehetek érted

Ha terhes, akkor néha úgy érzi, mintha a test már átvette egy idegen. Minden dolog, amit eddig hallott magáról mehet ki az ablakon, mint a test teszi a fantasztikus munkát. Változás, hogy ki a szabályozás vezethet, hogy úgy érzi, távolítja a önérzetet.

A jóga, ez gyakran azt mondta, hogy a test más minden alkalommal, amikor a szőnyegen. Dolgozol elfogadja, hogy a változás állandó. A terhesség alatt, ez kétszeresen igaz. Jóga segít újra a tested, és ölelés az útját.

Prenatális jógaórák egy nagyszerű módja, hogy készüljön el a szülő folyamat és élvezni a cég más terhes nők, elősegítve a közösségi érzést, hogy nem kell alulértékelt. Sok új anya támogató rendszerek és kisgyermekek játszócsoportokban alakultak ki kötvényeket kovácsolt prenatális jóga.

Biztonsági szempontok

Jóga a terhesség alatt még nem kapott sok tudományos vizsgálat, de általában biztonságosnak tekinthető, és kedvezőbb a legtöbb várandós anyák és magzatok.

Ha a terhesség tekinthető nagy a kockázata, vagy ha egyéb szövődmények, kérdezze meg az egészségügyi csapat megkezdése előtt a jóga. Még ha nincs külön vonatkozik, akkor meg kell, hogy alkalmazkodjanak a jóga gyakorlatok, mint a baba növekszik.

A szervezet által termelt hormon nevű relaxin az egész terhesség, amely segít, hogy helyet adjon a növekvő baba, és előkészítse a szállítás. A jelenléte relaxin tehet úgy érzi rugalmasabb, mint máskor, de vigyázzon, hogy ne meghaladhatja; az is lehetséges, hogy destabilizálja ízületek és szalagok ez idő alatt.

A legnagyobb veszély, hogy a terhes yoginis esik. Ezért minimalizálni ezt a kockázatot, különösen, ha a hasa kezd kiállnak, ha odafigyelünk kiegyensúlyozó jelent. Ugrás bármilyen pránajáma hogy lehet, hogy úgy érzi, szédülés kockázatának csökkentése érdekében az ájulás. Mivel Bikram jóga kimutatták, hogy meleg a test belső hőmérséklete bizonyos esetekben azt is meg kell kerülni.

Jóga az első trimeszterben

Az első trimeszterben a jóga, a testhelyzet-változások minimálisak, mert a méret a hasa nem igazán probléma még. Ez a legfontosabb, hogy a szokása tuning a tested. Lehet, hogy fáradtan és hányingere, ezért adj magadnak engedélyt, hogy nyugi, ha ez a helyzet.

A legtöbb nő, akik már szednek jógaórák folytassa a rendszeres rutin, de ez egy jó ötlet is beszélve a terhesség a tanár. Ha jóga először, hogy rendben van, kezdődik a prenatális osztályban.

Jóga a második harmad

A második trimeszterben az ideális ideje, hogy elkezd prenatális jóga. Akkor valószínűleg már a legrosszabb a reggeli rosszullét, ha volt ilyen. A hasa kezd, hogy a megjelenés, szóval nagyobb szüksége van a terhesség specifikus pózok és tanácsot.

Ahogy a méh tágul, itt az ideje, hogy hagyja abba, hogy bármilyen jelent, ahol fekszel a hasán. Szintén kerülni mély csavarják, ami nem túl kényelmes ezen a ponton.

Jóga a harmadik trimeszterben

A harmadik trimeszterben a jóga, a hasa lesz, hogy egy nagy tényező, kéri több kiigazításokat, hogy helyet adjon rá állva jelent.

Figyelembe szélesebb álláspontot tesz több stabil, ami azért hasznos, mert azt szeretnénk, hogy ne valami, ami neked esik. Emiatt, inverzió kedvét ezen a ponton a terhesség alatt.

A 2015 kutatási tanulmány volt az első, hogy figyelemmel kíséri a magzat teljesítése során a jóga jelent a harmadik trimeszterben. Ez nem találtak bizonyítékot a magzati distressz kapcsolatba a 26 póz kísérletet, beleértve a lefelé néző kutya és savasana. Azonban ezek a pózok még kényelmetlenül érzi magát egy bizonyos ponton, és ez jó, hogy elkerülje őket.

Ha új vagy a jóga

Sok nő, aki még soha nem végzett jóga előtt találják, hogy ez az ideális formáját gyakorolja során terhesség és azon túl. Ha keres egy osztály, ragaszkodni azokat jelölt „prenatális jóga”, ahogy tanáraik lesz képes a leginkább Önt megfelelően.

Ha nem megy, hogy a rendszeres osztály, mindenképpen mondja a tanár, hogy terhes. A nők egy része csak a lehetőséget, hogy vegye fel a prenatális jóga a harmadik trimeszterben. Akkor is részesülnek az osztályok, ha ez az a helyzet, de a korábban a terhesség akkor indul el, annál jobb.

Ha van jóga tapasztalat

Jóga bhakták örömmel tudják, hogy továbbra is gyakorolni a terhesség. Továbbra is előfordulhat, hogy a normál osztályokban, amíg jól érzi magát ezzel, de megint, győződjön meg róla, hogy hagyja, hogy a tanár tudja, hogy terhes. Soha kötelességemnek érzem gyakorolni a terhesség előtti intenzitással.

Ha lelkes otthoni gyakorló elkezdik a prenatális nap salutations. Tanulmány a fenti trimeszterben iránymutatások győződjön meg, amely jelent elkerülni. Ez is egy jó ötlet, hogy néhány prenatális jóga órákat, hogy találkozzanak más anyukák-to-be, és megismerhetik a szülés.

Top 5 prenatális Jóga ászanák

Sok jóga jelent, hogy a kényelmes és biztonságos tennivaló van a kilenc hónapos (és mások, hogy nem ajánlott). Ez az öt azok, te nagyon valószínű, hogy építeni a szülés előtti jóga:

  1. Cat-Cow Stretch ( Chakravakrasana ): A kíméletes módon, hogy felébredjen a gerinc, amely segít a baba bejutni a legjobb helyzetben a szállítási
  2. Kapu póz ( Parighasana ): A oldalon szakaszon, amely segít, hogy egy kicsit több helyet a zsúfolt has
  3. Warrior II ( Virabhadrasana II ): A állandó testtartás, amely erősíti a lábát, és megnyitja a csípőt
  4. Cobbler Pose ( Baddha Konasana ): Egy gyengéd hip nyitó, hogy húzódik a belső comb; használja kellékek mellett minden térd a támogatásra, ha szükséges
  5. Legs-Up-A-Wall ( Viparita karani ): Egy ellenszere duzzadt boka és láb

Jóga után Terhesség

Miután a baba, akkor lehet, alig várja, hogy folytassa a jóga gyakorlat. Az orvosok általában ajánlani hat hetes lábadozás ideje új anyák után hüvelyi szülés és hosszabb császármetszés után.

Ha kaptak az OK saját egészségügyi orvos és nincsenek jelentős vérzés, akkor készen állunk a szülés utáni jóga, hogy a saját, vagy egy anya és a baba osztály. Bizonyos pózokban segít szoptató anyáknak harci hát és a nyak fájdalom.

végső gondolat

Terhesség lehet egy izgalmas és különleges, de ez is egy kicsit titokzatos. A jóga segít, hogy az eszközöket, hogy lassítson, és élvezze a tapasztalat által elfogadva és tiszteletben tartva a hihetetlen dolog, amit a test csinál.

Ragasztás időt más kismamák egy másik igazi előnye, hogy figyelembe prenatális osztályok. Még ha a partner a terhesség alatt, hogy a személy nem megy át a fizikai változások, hogy te. Csatlakozás közösséghez terhes nők egy szép és értékes dolog.