Aerial Joga – Kaj je to in kakšne so njegove prednosti?

Home » Review » Yoga Basic » Aerial Joga – Kaj je to in kakšne so njegove prednosti?

Aerial Joga - Kaj je to in kakšne so njegove prednosti?

Ali ne, je zanimivo, da letijo v zraku? Ali nismo vsi v strah na trapezu umetnikov v cirkusih, ki twist in nato pa prekinila v zraku? Ali ne bi bilo lepo, da stori kaj takega? Če je vaš odgovor pritrdilen, antena joga je tisto, kar je treba narediti. Svetloba in pomlajuje, da je vse stvari dobro. Oglejte si spodaj, če želite izvedeti, kaj anteno joga je vse okoli.

Kaj je Aerial joga?

Aerial Joga ali anti-gravitacije joga je kombinacija tradicionalnih asane, akrobatike in plesnih gibov, podpisan lebdijo v zraku s pomočjo viseči mreži. To je bil zasnovan pred približno desetletjem s fitnes zdravniki v New Yorku, da bi vadb bolj prijetno. Tudi nekatere izziv joga poze, ki so težko prevzeti na terenu, so veliko lažje vaditi, ko ste prekinila v zraku. Lahko preizkusite vse joga poze suspendirane v zraku, z nekaterimi, ki so posebej prilagojeni za zračno jogo.

Air joga in antigravitaciji Joga je nekaj drugih imen Aerial joge. Vaditi Aerial joga, potrebujete visečo mrežo suspendiran s stropa s podporo verigami okoli 2 do 3 metrov nad tlemi, ali kot na vaše udobje. Vam ni treba skrbeti za viseči mreži trganje s težo vašega telesa in pritiska jo potiska na njem med vadbo, saj lahko sprejme težo do 300 kilogramov. Viseči mreži bodo popestrili svoj joga sejo, in zabavno početje asan v zraku je nedosegljivo.

Kako Ali Aerial Joga (Anti-Gravity joga)

1. Postopek

Bodite visečo mrežo narejeno iz visoko gostoto najlonskega materiala in jo prekine s stropa na ravni priročno za vašo višino. Lahko ga zvezal v vaših bokih ali rokami. Get your mat preveč, kot ga lahko postavite na tla pod vašim suspenzije in položite noge na njej, kadar se dotaknete tal med pozah ali v pozah, kjer je del telesa, ki se dotikajo tal.

Vzmetenje na viseči mreži olajša pritisk na vaše telo, ustvarja prostor v svojih sklepih, decompresses hrbtenico, in vas naredi bolj mobilni. Zdaj, je to idealna situacija, kjer boste dobili za opravljanje vseh asan, ki jih najdemo težko vadil na terenu. Inverse predstavlja kot Sirsasana in Halasana postalo veliko lažje v zraku. Ne bo prišlo do pritiska na glavo in hrbtenico, s čimer bi preprečili vratu in hrbtu bolečine. Ti bodo lahko teče skozi vrsto tradicionalne joge predstavlja enostavno, kot Tadasana, Adho mukha Svanasana, Gomukhasana, itd, z dodano zabavno početje je suspendiranega v zraku.

Pri tem te poze, poskrbite, da se povežete sapo vašim gibanjem, globlje v pozi in jo držite dlje časa. Ker bo manj bolečine in pritisk v telesu, medtem ko se ustavi, ki ima pozo za dalj časa postane lažje, zagotavljanje boljše razumevanje joga predstavlja, ki se lahko izvajajo na terenu.

2. varnost

Aerial Joga je varen, dokler se učijo in izvajajo pod vodstvom potrjenega učitelja joge. Inštruktor vam bo pomagal opravljati pozah na pravi način, vas rešil pred poškodbami. Poskrbite, da ne prekine sebe previsoko od tal, da bi se izognili, ki spadajo in pridobivanje poškodoval. Moral bi biti previdni glede koliko časa ste porabili visi z glavo navzdol, saj lahko privede do zapletov.

3. Nasveti

 • Prepričajte se, da so bosi in nosil ohlapna bombažna oblačila za enostavno manevriranje skozi blazino.
 • Bodite malico in piti veliko vode, preden praksi pripraviti za intenzivno vadbo.
 • Izogibajte se alkoholu in kajenju ali uživanje vseh drog pred zraka joge.
 • Ne uporablja nobene kremo rokami, saj lahko zmanjša oprijem na viseči mreži.
 • Ne pozabite, da se odstranijo vse dodatke in trim svoje nohte pred sejo, da bi se izognili poškodbam na viseči mreži.

4. Varnostni ukrepi

Zato je najbolje, da bi se izognili Aerial joge, če ste noseči, še očesne bolezni, pred kratkim operiran, imajo težave s srcem, težave kosti, visok ali nizek krvni tlak, protetične boki in blokada nosne prehoda. Če ste trpijo zaradi artritisa ali glavkoma, je najbolje, da bi se izognili vajo.

Tudi, če ste trpijo zaradi notranjih razmer uho, vrtoglavica, poškodbe glave, debelost, ali rane, ali so nagnjeni k šibek, ali če jemljete zdravila, ki lahko povzročijo vrtoglavica, je najbolje, da se praksa.

5. Letalski Joga Prednosti

 • Aerial Joga vas bo bolj prožen in povečati vašo pozornost
 • Prav tako bo okrepila svoje mišice in lajšanje stresa
 • To daje izkušnjo zdravim vaje z vključevanjem vseh mišic
 • Metoda je super za hrbet, in blaži napetost v hrbtenice in kolka sklepov
 • Vaja je anti-aging in odloži nastanek težav s srcem
 • To izboljšuje prekrvavitev in razstruplja sistem
 • Zračni joga razteza in krepi svoje telo
 • To bo gradil moč in mobilnost v telesu
 • Sprošča telo in dvigala svoje duhove
 • Praksa usklajuje svoje telo in centri svoj um
 • Gradi svoje jedro in moč zgornjega telesa
 • To uravnoteži svoje počutje in obnavlja svojo energijo
 • Metoda prinaša harmonijo in mir v tvoji glavi

Zdaj, ko vemo, kaj Aerial Joga pomeni, pa si oglejte nekaj pogosto zastavljena vprašanja v zvezi s prakso.

Odgovori strokovnjaka za vprašanja bralcev

Bom biti sposoben narediti anteno jogo v prvem razredu?

Da, z dobro inštruktorja, boste lahko izbrali način v prvem razredu in izvajajo uspešno.

Kaj naj nosim skupaj z mojim Aerial Joga razred?

Vzemite steklenico vode, je znoj brisačo in odprta za učenje in vadbo dobro.

Kako se počutite po seji Aerial joge?

Počutili se boste lažje in osveži po seji Aerial joge.

Kaj pa, če se bojim višine?

V Aerial joge, ki jih ni več kot 3 centimetrov od tal. In večino časa, je vaša teža porazdeli med viseči mreži in tla.

Ali moram biti joga zdravnik narediti anteno jogo?

Saj ni nujno, da je joga zdravnik narediti anteno joge. Vse, kar potrebujete, je pripravljenost za učenje in prakso.

Aerial Joga je odličen način, da razumejo svoje telo dinamiko s tlemi in ko suspendirane v zraku. To je zabavna vadba, ki vam nikoli pred izkušnjo letenja. Pridružite antene joge in izkušnje čarobno, da bo razgrniti.