Aerial Yoga – Mi ez, és mik az előnyei?

Home » Review » Yoga Basic » Aerial Yoga – Mi ez, és mik az előnyei?

Aerial Yoga - Mi ez, és mik az előnyei?

Hát nem érdekes, hogy repülni a levegőben? Nem mindannyian a félelem a trapéz tornászok cirkuszokban, aki csavarja, és kapcsolja lebegve a levegőben? Nem lenne szép, hogy ilyet? Ha a válasz igen, légi jóga mit kell tennie. Fény és fiatalító, ez minden dolog jó. Vegyünk egy pillantást az alábbi hogy megtudja, mi emelők jóga szól.

Mi az antenna jóga?

Aerial Yoga vagy anti-gravitációs jóga kombinációja a hagyományos jóga ászanákat, akrobatika és tánc mozog történik a levegőben lebegő segítségével egy függőágy. Ez volt kigondolni egy évtizede fitness szakemberek New Yorkban, hogy edzések még élvezetesebbé. Továbbá bizonyos kihívást jelent, hogy a jóga kemény vállalni a földön sokkal könnyebb gyakorolni, ha a levegőben lebegő. Meg lehet próbálni a jóga jelent a levegőben lebegő, néhány speciálisan légi jóga.

Air Jóga és Antigravitációs jóga néhány egyéb nevei Aerial Yoga. A gyakorlatban Aerial Yoga, szüksége van egy függőágy a mennyezetre támogatásával láncok körülbelül 2-3 láb le a földre, vagy mint egy a kényelmét. Nem kell aggódnia a függőágy szakadás a tested súlya és a nyomást tolóerő rá edzés közben, mert lehet, hogy súlya akár 300 kiló. A függőágy majd add fajta a jógával, és a szórakozás csinál ászanákat a levegőben unmatchable.

Hogyan kell csinálni Aerial Yoga (Anti-Gravity Jóga)

1. Az eljárás

Vegyünk egy függőágy készült nagy sűrűségű nejlon anyagból és felfüggeszti a mennyezetre szintre kényelmes magasság. Akkor kösse akár a csípő vagy a fegyvert. Vedd le a szőnyeg is, mint akkor tegye le a földre az alatt felfüggesztését, és helyezze a lábát rajta, amikor megérinti a talajt között jelent, vagy pózok, ahol egy testrészt érinti a földet.

A felfüggesztés a függőágy enyhíti a nyomást a test, teret teremt az ízületek, kibontja a gerinc, és teszi meg a mobil. Nos, ez egy ideális helyzet, ahol kapsz gyakorolni minden ászanák, hogy megtalálta nehéz gyakorlás földön. Inverz jelent, mint sirsasana és Halasana sokkal könnyebbé válik a levegő. Nem lesz a nyomást a fej és a gerinc, így megakadályozza a nyak és a hát fájdalmak. Ön képes lesz arra, hogy átfolyik egy sor hagyományos jóga jelent könnyen, mint Tadasana, Adho Mukha Svanasana, Gomukhasana stb, a hozzáadott szórakoztató csinálja a levegőben lebegő.

Mindeközben ezek jelent, hogy csatlakoztatta a levegőt, hogy a mozgás, hogy mélyebben a póz, és tartsa hosszabb ideig. Amint lesz kevesebb fájdalmat és nyomást gyakorol a test közben felfüggesztették, tartja a jelent hosszabb ideig könnyebbé válik, így biztosítva a jobb megértéséhez a jóga jelent, amely megvalósítható a földön.

2. Biztonsági

Aerial Yoga biztonságos, ameddig csak tanulni és gyakorolni, hogy irányítása alatt tanúsított jóga oktató. Az oktató segít elvégezni a jelent a megfelelő módon, így megtakarítja a sérülések. Győződjön meg róla, nem felfüggeszti magát túl nagy a földről, hogy ne essen, és sérül. Meg kell vigyázni az időt töltesz fejjel lefelé lóg, mint amilyennek szövődményekhez vezethetnek.

3. tippek

 • Győződjön meg róla, hogy mezítláb és viselése laza pamut ruhát könnyű manőverezés a matracon.
 • Vegyünk egy könnyű étkezés és sok vizet inni, mielőtt a gyakorlatban, hogy felkészüljenek az intenzív edzés.
 • Kerülje az alkohol és a dohányzás, illetve bevitele olyan gyógyszereket, mielőtt egy légi jóga.
 • Semmiképpen ne krémet a kezére, mert ez csökkentheti a fogást a függőágyban.
 • Ne feledje, hogy távolítsa el az összes tartozék és vágja a köröm az ülés előtt, hogy ne sérüljenek a függőágy.

4. óvintézkedések

A legjobb, hogy elkerüljék Aerial Yoga, ha terhes, szembetegségek, a közelmúltban esett át műtéten, van szív problémák, csont problémák, a magas vagy alacsony vérnyomás, protézis csípő és elzáródása az orron. Ha szenved ízületi gyulladás vagy glaukóma, a legjobb, hogy elkerüljék a gyakorlat.

Továbbá, ha szenved belsőfül feltételek, szédülés, fejsérülés, az elhízás vagy a sebek vagy hajlamosak elájul, vagy ha olyan gyógyszert szed, amely szédülést okozhat, a legjobb, hogy elkerüljék a gyakorlatban.

5. Légi jóga előnyei

 • Aerial Yoga teszi rugalmasabbá és növeli a hangsúly
 • Ez erősíti az izmokat és csökkenti a feszültséget
 • Ez ad a tapasztalat egy egészséges testmozgás azáltal minden izmaidat
 • A módszer kiválóan alkalmas a hát, és enyhíti a feszültséget a gerinc és csípő ízületek
 • A gyakorlat anti-aging és késlelteti a szívproblémák
 • Javítja a vérkeringést és méregteleníti a rendszer
 • Légi jóga húzódik, és erősíti a szervezet
 • Ez építeni erőt és a mobilitást a szervezetben
 • Ez ellazítja a testet és a lelket felvonók
 • A gyakorlatban összehangolja a testet és központok fejedben
 • Épít a mag és a felsőtest erejét
 • Egyensúlyba lényed és megújítja az energiát
 • A módszer hoz harmóniát és békét az elméd

Most, hogy tudjuk, mi Aerial Yoga jár, vessünk egy pillantást néhány a leggyakrabban feltett kérdéseket illetően a gyakorlatban.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Fogok tudni csinálni Aerial Yoga az első osztályban?

Igen, egy jó oktató, akkor képes lesz felvenni a módszer az első osztályú és a gyakorlat azt sikeresen.

Mit kell folytatni végig az én antenna jóga?

Vegyünk egy vizes palackot, a verejték törülközőt, és egy nyitott, hogy tanulni és gyakorolni is.

Milyen érzés után a munkamenet a légi jóga?

Ön úgy fogja érezni könnyebb és frissítjük ülésszakának Aerial Yoga.

Mi van, ha félek a magasban?

Az Aerial Yoga, akkor legfeljebb 3 centire a föld. És a legtöbb időt, a testsúly megoszlik a függőágy és a padló.

Muszáj, hogy legyen egy jógagyakorlónak tenni Aerial jóga?

Nem feltétlenül kell egy jógagyakorlónak tenni Aerial Yoga. Minden amire szüksége van egy hajlandóság tanulni és gyakorolni.

Aerial Yoga egy kiváló módja, hogy megértsék a dinamika a földre, és amikor a levegőben lebegő. Ez egy szórakoztató edzést, hogy ad egy soha tapasztalata repülő. Csatlakozz Antenna jóga és tapasztalja meg a varázslat, hogy fog kibontakozni.