Aerial Yoga – Wat is het en wat zijn de voordelen?

Home » Review » Yoga Basic » Aerial Yoga – Wat is het en wat zijn de voordelen?

Aerial Yoga - Wat is het en wat zijn de voordelen?

Is het niet is fascinerend om te vliegen in de lucht? Zijn we niet allemaal onder de indruk van de trapeze artiesten in circussen die ook wendt of keert, terwijl in de lucht hangt? Zou het niet leuk zijn om zoiets te doen? Als het antwoord ja is, luchtfoto yoga is wat je zou moeten doen. Licht en verjongend, is alles goed. Neem een ​​kijkje hieronder om uit te zoeken wat lucht yoga is alles over.

Wat Is Aerial Yoga?

Aerial Yoga of Anti-zwaartekracht yoga is een combinatie van traditionele yoga asanas, acrobatiek en dans moves gedaan in de lucht zweven met behulp van een hangmat. Het werd tien jaar geleden in concept over door fitness beoefenaars in New York om trainingssessies nog aangenamer te maken. Ook kunnen bepaalde uitdagende yoga houdingen die moeilijk aan te nemen op het terrein zijn, zijn veel gemakkelijker om te oefenen wanneer je in de lucht hangt. U kunt proberen alle yogahoudingen opgehangen in de lucht, met een aantal speciaal aangepast voor luchtfoto yoga.

Air Yoga en Antigravity Yoga zijn enkele van de andere namen van Aerial Yoga. Aerial Yoga beoefenen, je een hangmat opgehangen aan het plafond door ondersteuning ketens ongeveer 2 tot 3 voeten van de grond of vanaf uw gemak nodig. U hoeft zich geen zorgen te maken over de hangmat scheuren met het gewicht van uw lichaam en de druk die je tijdens het sporten als het gewicht kan oplopen tot 300 kilo daarop stak. De hangmat zal variatie toe te voegen aan uw yoga-sessie, en het plezier van het doen van asanas in de lucht is niet te evenaren.

How To Do Aerial Yoga (Anti-Gravity Yoga)

1. Procedure

Neem een ​​hangmat gemaakt van high-density nylon materiaal en het opschorten van het plafond tot een niveau geschikt voor uw lengte. U kunt binden, hetzij op je heupen of je armen. Haal je mat ook als je kunt plaatsen op de grond onder uw vering en plaats je voeten op het wanneer je de grond raken tussen poses of in poses waar een deel van je lichaam de grond raakt.

Schorsing van de hangmat verlicht druk op je lichaam, schept ruimte in uw gewrichten, decomprimeert uw wervelkolom, en maakt je meer mobiel. Nu, dit is een ideale situatie waar je naar alle asana’s die je moeilijk oefenen op de grond gevonden oefenen. Inverse poses zoals Sirsasana en Halasana een stuk eenvoudiger geworden in de lucht. Er zal geen druk op je hoofd en rug zijn, waardoor het voorkomen van nek- en rugklachten. Je zult in staat door middel van een reeks van traditionele yoga te stromen vormt gemakkelijk, zoals Tadasana, Adho Mukha Svanasana, Gomukhasana, enz., Met de toegevoegde plezier van doen opgehangen in de lucht.

Terwijl het doen van deze poses, zorg ervoor dat je je adem te sluiten op je bewegingen, gaan dieper in op de houding en houd deze voor een langere tijd. Als er minder pijn en de druk zal zijn op uw lichaam terwijl u opgehangen, die de pose voor een langere tijd wordt het gemakkelijker, zorgen voor een beter begrip van de yoga houdingen die kunnen worden geïmplementeerd op de grond.

2. Veiligheid

Aerial Yoga is veilig zolang je leren en te oefenen onder begeleiding van een gecertificeerd yoga-instructeur. De instructeur zal u helpen de poses uit te voeren op de juiste manier, bespaart u van blessures. Zorg ervoor dat je niet jezelf te hoog van de grond om niet te vallen en het krijgen van pijn op te schorten. Je moet op hun hoede over de hoeveelheid tijd die je besteedt opknoping ondersteboven als het kan leiden tot complicaties.

3. Tips

 • Zorg ervoor dat je op blote voeten en het dragen van losse katoenen kleding voor gemakkelijk manoeuvreren door de matras.
 • Neem een ​​lichte maaltijd en drink veel water voorafgaand aan het oefenen voor te bereiden op een intensieve training.
 • Vermijd alcohol en roken of inname van drugs voordat een luchtfoto yogales.
 • Gebruik geen lotion niet van toepassing op uw handen als het je grip op de hangmat zou kunnen verlagen.
 • Vergeet niet om al uw accessoires je nagels te verwijderen en trim voor de sessie om schade aan de hangmat te voorkomen.

4. Voorzorgsmaatregelen

Het beste is om Aerial Yoga vermijden als je zwanger bent, hebben oogziekten, onderging onlangs een operatie, hebben hart problemen, botproblemen, hoge of lage bloeddruk, prothetische heupen en verstopping van de nasale passage. Als u last heeft van artritis of glaucoom, is het het beste om de uitoefening te vermijden.

Ook als u last heeft van binnenoor condities, duizeligheid, hoofdletsel, obesitas, of wonden of hebben een neiging tot flauwvallen, of als u medicijnen gebruikt die licht in het hoofd kan veroorzaken, is het het beste om de praktijk te vermijden.

5. Aerial Yoga Voordelen

 • Aerial Yoga geeft je meer flexibel te maken en je focus te vergroten
 • Het zal je spieren te versterken en stress
 • Het geeft de ervaring van een gezonde oefening door het aantrekken van al je spieren
 • De methode is goed voor je rug, en het verlicht spanning in de wervelkolom en heupgewrichten
 • De oefening is anti-aging en vertraagt ​​het ontstaan ​​van hartproblemen
 • Het verbetert de bloedsomloop en ontgift uw systeem
 • Aerial yoga-oefeningen en versterkt je lichaam
 • Het zal de kracht en de mobiliteit op te bouwen in je lichaam
 • Het ontspant je lichaam en liften uw geesten
 • De praktijk stroomlijnt uw lichaam en geeft je geest
 • Het bouwt uw core en bovenlichaam kracht
 • Het balanceert je wezen en vernieuwt je energie
 • De methode brengt harmonie en vrede in uw gemoed

Nu we weten wat Aerial Yoga met zich meebrengt, laten we eens een kijkje bij enkele van de meest gestelde vragen met betrekking tot de praktijk.

Expert’s Answers Voor vragen van lezers

Zal ik in staat zijn om Aerial Yoga doen in de eerste klas?

Ja, met een goede instructeur, zult u in staat zijn om de methode te halen in je eerste klas en de praktijk met succes.

Wat moet ik meenemen naar mijn Aerial Yoga les?

Neem een ​​fles water, een zweet handdoek, en een open geest te leren en goed te oefenen.

Hoe voelt het om na een sessie van Aerial Yoga?

U zult lichter en verfrist na een sessie van Aerial Yoga voelen.

Wat als ik ben bang van de hoogte?

In Aerial Yoga, je bent niet meer dan 3 inches van de grond. En de meeste van de tijd, je gewicht wordt verdeeld tussen de hangmat en de vloer.

Moet ik een yoga-beoefenaar Aerial Yoga doen?

Je hoeft niet per se een yogabeoefenaar Aerial Yoga doen. Het enige wat je nodig hebt is een bereidheid om te leren en te oefenen.

Aerial Yoga is een uitstekende manier om je lichaam dynamiek met de grond en toen gesuspendeerd in de lucht te begrijpen. Het is een leuke training die je geeft een nooit eerder ervaring van het vliegen. Deelnemen aan een Aerial Yoga klasse en ervaar de magie die zal ontvouwen.