Äitiys joogaa Viimeinen kolmannes

Home » Review » Health » Äitiys joogaa Viimeinen kolmannes

 Äitiys joogaa Viimeinen kolmannes
Koska kolmannen raskauskolmanneksen edetessä synnytystä jooga voi vaikeutua (kuten kävely ylös portaita, sitominen oman kengät, ja kaatuminen sängyssä). Koko vatsa tulee todellinen tekijä, samoin kuin yleinen väsymys ja tunne hankalaa. Jos pystyit joogaa joidenkin tarmokkaasti toisen kolmanneksen aikana, anna itsellesi pelivaraa hellittää nyt. Kaikki aiheuttaa, että puristavat vatsa pitäisi nyt välttää. Ottaa yhä varovaisemmin kuin eräpäivänä lähestyy, mutta ei ole mitään syytä lopettaa harjoittelun synnytystä jooga kunhan siltä tuntuu. Kuten aina, sinun pitäisi tarkistaa synnytystä jooga käskyt ja kiellot.

uusi Yogis

Jotkut naiset pitävät heillä on vain aika alkaa tehdä synnytystä jooga kun he ottaa äitiysvapaata. Jos näin on, voit silti saada jotain hyötyä joogaamalla venyy ja lempeä käytäntö. Varmista vain opettaja tuntee tilanteen ja tekee varmasti ottaa rauhallisesti; Nyt ei ole aikaa ylilyöntejä.

Kokeneet joogit ja sisäasioiden harjoittajat

Tähän mennessä olet tottunut kuuntelemaan kehon ja kunnioittaen mitä se käskee tekemään. Jatkaa tätä ja sinut hyötyä turvallisen joogan harjoittaminen loppuun raskauden. Äitiys aurinko tervehdyksiä voidaan tehdä niinkin myöhään kuin tunnet pysty tekemään niitä.

Valmistautuminen Birth

Jopa enemmän kuin fyysisesti valmistelussa teitä, jooga auttaa valmistautumaan henkisesti syntymän vauva opettamalla voit kuunnella kehoasi ja olla hetkessä ilman ennakointia. Paras tapa tehdä tämä on keskittyä hengitys, pitkillä inhaloi nenän ja hengittää suun kautta. Tämä pranayaman kutsutaan synnytyksen henkeä ja se voi olla vain asia, että sinut läpi työn.

Viimeinen kolmannes Mukautukset

Noin 36 viikkoa, olet yleensä suositeltavaa lukumäärän vähentämiseksi käännellen teet. Vauva on asettumassa syntymän asentoon tällä kertaa, joten et halua tehdä mitään aiheuttaa joka voisi muuttaa hänen asemansa negatiivisella tavalla. Kannattaa myös lakata tekemästä jalat ylös seinälle ja silta aiheuttaa ellei vauva on takapuoli, jolloin nämä vaarat ovat auttaa häntä kääntymään. Poses tehty kontallaan kuten kissa-lehmä venyttää ovat myös hyvä kääntää takapuoli vauva. Kannattaa myös vähentää määrää alaspäin suunnattu koirien teet sillä alaspäin koira on lievä inversio, korvaamalla kädet ja polvet aiheuttaa. Kyykky edelleen asianmukaista raskauden loppuvaiheessa jos olet vaarassa ennenaikaisen synnytyksen.

Keskustele lääkärisi tai kätilö

Inversion aiheuttaa kuten jalat ylös seinälle, silta aiheuttaa, alaspäin suunnattu Dog, tai kissa-lehmä venyttää voi pakottaa takapuoli vauva kääntyä, vaan tulisi minimoida, jos vauva on asettumassa synnytyskanavassa pää edellä.

Lisäksi lakata tekemästä mitään aiheuttaa joka tulee epämukavaksi. Anna itsellesi lupa hyväksyä, että et ehkä pysty tekemään asioita, joita olet aina tehnyt. Raskaus on todennäköisesti ollut iso säätö elämääsi, mutta se kalpenee verrattuna, joilla uusi vauva. Kaikki joustavuuden (henkinen enemmän kuin fyysinen) voi viljellä nyt tekee sinulle pelkkää hyvää, kun vauva saapuu.