Äitiys Yoga aikana Toinen kolmannes

Home » Review » Health » Äitiys Yoga aikana Toinen kolmannes

Äitiys Yoga aikana Toinen kolmannes
Toisella kolmanneksella on kunnian päivää synnytystä jooga. Oman aamupahoinvointia on todennäköisesti vähentynyt (tai tekevät niin pian) ja kun vatsa kasvaa, se ei ole vielä alkanut haitata kykyäsi liikkua vapaasti. Tämä on aika päästä rytmiin säännöllisesti osallistuvat synnytystä joogatunteja.

Sen lisäksi, että olet fyysisesti mukava tulevina kuukausina, synnytystä jooga luokat ovat usein ainoa foorumi tavata muita raskaana oleville naisille. Yhteisöllisyys ja tukea tätä edistää on tärkeä etu synnytystä jooga, joka on vähintään yhtä tärkeää kuin fyysiset näkökohdat.

Alla löydät neuvoja asioita, jotka ovat todennäköisesti silloin naisten joogaamalla aikana toisen raskauskolmanneksen. Jos olet juuri aloittanut jooga raskauden aikana, lue nämä synnytystä jooga käskyt ja kiellot ensin joitakin tärkeitä tietoja.

uusi Yogis

Jos et ole tehnyt jooga ennen, toisen kolmanneksen aikana on täydellinen aika aloittaa. Varmista löytää synnytystä jooga luokan kokenut opettaja. Monet naiset tutkia jooga ensimmäistä kertaa raskauden aikana, joten älä huoli, että sinulla on vain uusi joogi luokassa.

kokeneet joogit

Saatat olla alkaa huomaamaan, että säännöllinen jooga luokat ovat hieman liian voimakas ja mahdolliset synnytysvalmennuskurssi aiemmin tuntui liian lempeä kaipaat enemmän nopeutta. Tietenkään ei ole mitään syytä luopua tavallisella luokalla, jos olet vielä vahvoja ja pystyvät ottamaan oman mukauttaminen aiheuttaa, jotka eivät sovi niin vatsasi kasvaa. Yksi hieno asia saat osallistumasta synnytystä joogatunteja kuitenkin on mahdollisuus tavata ja vertailla muiden raskaana. Tämä voi osoittautua korvaamaton lähde tukea ja tietoa.

home harjoittajat

Samoin vaikka olet innokas kotiin lääkärin, voit kokeilla läsnä synnytystä jooga luokan kerran tai kahdesti viikossa toveruus ja yhteisöllisyyttä näiden luokkien Foster. Kun teet käytännössä kotona, muista sisällyttää synnytystä aurinko tervehdyksiä.

Aamupahoinvointi

Toivottavasti kaikki aamupahoinvointia olet kokenut ensimmäisen kolmanneksen aikana on ohi ja sinulla on tunne paljon paremmin fyysisesti. Jos pahoinvointi on viipyvä, edelleen ottaa rennosti itsellesi.

Julkaista

Toisella kolmanneksella, useimmat naiset viihtyvät jakamista, että he ovat raskaana. Jos olet vielä yrittää hiljaa ja eivät ole alkaneet osoittaa, se on silti tärkeää kertoa mitään jooga opettajat olet että olet raskaana ja kuinka paljon pitkin olet niin ne voivat mukauttaa eri variaatioita ja säädöt ne tarjoavat sinulle .

Toinen kolmannes Mukautukset

Monet synnytystä mukautuksia on suunniteltu mukautumaan iso vatsa ja estää puristuksen kohtuun. Koko vatsa voi vaihdella suuresti toisen kolmanneksen aikana, mutta mahdollisuudet ovat olet alkavat näyttää, mikä tarkoittaa, että kohtu ei ole enää suojattu lantion, niin olet menossa halua aloittaa sujuvaa aiheuttaa vastaavasti, ehkä välttää aiheuttaa jossa makaat mahaan ja syvä käänteitä.