Alku Jooga Harjoitusta Miesten

Home » Review » Fitness » Alku Jooga Harjoitusta Miesten

Miten ottaa jooga Plungen Kun olet mies - Alku Yoga Harjoitusta Miesten

Vaikka se voi olla vaikea kenenkään voittaa alkuperäisen epämukavuutta ja alkaa joogaamalla, se tuntuu erityisen vaikeaa joillekin miehille. On yksi mies tiedän kuka puhuu minulle yrittää jooga aina kun näen hänet, mutta ei ole aivan tehdä itse tehdä sen. On olemassa muutamia tekijöitä, jotka vaikeuttavat kaverit näy niiden ensimmäiseen Joogatunnin huolimatta niiden taustalla tunne, että se olisi todella hyvä heille. Jos tämä kuulostaa tutulta, yksi parhaista tavoista aloittaa tuntemaan olonsa mukavammaksi on harjoitella joitakin asentoja itse kotona. Vaikka olen aina kannustaa aloittelijoille mennä luokkaan mahdollisimman paljon, siellä on myös paljon sanottavaa oppimiseen muutaman aiheuttaa etukäteen ja alkaa tuntua hyödyt vakiokäytäntö.

Sananen Rekvisiitta

Rekvisiittaa kuten lohkot ja huopia voi todella tehdä suuren eron aloittelijan joogaharjoitusta. Käyttämällä rekvisiitta auttaa päästä oikea suuntaus auttaa kehoa venyttää turvallisesti. Jos sinulla ei ole virallista rekvisiitta, voit kokeilla potkuri hakata. Lohkot ovat erityisen hyödyllisiä. Voit käyttää paksuja kirjoja, laatikot, kumosi roskapönttöjä, Jakkaratikkaat, lasten tuolit, mitä sinulla on talon ympärillä.

Sananen Breathing

Voit käyttää mitata workout edustajaa, asettaa tai minuuttia. Jooga aiheuttaa mitataan hengitystä. Ihannetapauksessa syvä täydellinen Hengitä nenän kautta. Jos aiheuttaa tuntuu epämukavalta, mieleenkään laittaa hengityksen alueelle, jossa se tunne on. Huomaa, jos hengitystä haluaa tulla nopeammin tai matalampi tietyissä asennoissa ja yrittää pidentää sitä. Jos ilmenee hengitysvaikeuksia missään asennossa, tule ulos ja levätä.

Varoitus: Yleistyksiä Ahead!

Tämä on rutiini, joka on räätälöity ihmisille tiukka lonkat, takareisien ja olkapäät mutta vahva korit. Yleisesti ottaen tämä kuvaa paljon miehiä, jotka käyttävät, mutta ei ole jooga kokemusta, mutta se voisi yhtä hyvin töitä naisen kanssa samaa laitoksen tyyppi. Samoin on olemassa monia miehiä, jotka ovat joustavia, joko luontaisesti, jooga, tai jokin muu liikuntaa. Jos tämä on totta teistä, tarkastelemme joitakin muita jooga liikuntaa.

Pysyvä Välitä Bend

Ensimmäinen asento on pysyvä eteenpäin mutka, joka on yleensä helpompi venytys hamstrings kuin istuu eteenpäin mutka koska painovoima auttaa ulos. Älä välitä koskettaa varpaita tai lattialle. Vain roikkua suorat lahkeet lukitsematta polvissa. Jalat noin lonkat etäisyydellä toisistaan. Tämä aiheuttaa kutsutaan uttanasana.

Syvään hengittää ja tulla jopa puoli eteenpäin mutka (ardha uttanasana). Tämä tarkoittaa tulossa kunnes selkä on tasainen ja lepää kädet säärissä tai reisien (välttää laittamalla kädet suoraan polvillaan). Seuraavalla hengittää, piirtää napa kohti selkärankaa ja taita takaisin syvään eteenpäin mutka. Toista tämä edestakaisin 5 kertaa, kiinnittäen huomiota sisään hengittämän ja exhales.

Syöksy Plus Twist

Taivuta polvia niin paljon kuin on tarpeen, jotta kämmenten tasainen matto. Astu oikea jalka taakse matto, pitää vasemman polven kumartui vasen nilkka. Pysy pallo oikea jalka ja pitää oikea jalka suorana. Voit keksiä sormenpäillä tai käytä korttelin alla kädet. Kestää useita Hengitä tässä juoksijan syöksy. Sitten istuttaa oikea kätesi tukevasti lattialla tai korttelin ja nosta vasen käsivarsi kohti kattoa tulossa kierre. Huomaa, jos kiertämällä vaikeuttaa hengittää. Pysy 3-5 Hengitä, vapauta sitten vasemmalla kädellä lattiaan, astu oikea jalka eteenpäin eteenpäin mutka ja toista toisella puolella.

Kissa ja lehmä

Seuraavaksi tulevat kädet ja polvet. Varmista perustaa ranteet alla hartiat ja polvet alla lantiota. Jos polvet ovat herkkiä, laita huopa tai pyyhe alla niitä täyte. Aiot lämmetä selkärankaan joidenkin kissa-lehmä venyttää. Käytössä hengitettynä, nosta tailbone, pudota vatsa ja nosta päätäsi. Seuraavalla uloshengitys panemalla häntää, pyöristää selkärangan ja pudota päätäsi. Jatkaa näitä vastustusliikkeistä jokaisella hengityksellä 5 kierrosta.

Alaspäin suunnattu Dog

Nyt aiot siirtyä alaspäin suunnattu koira. Olet ehkä kuullut tämän aiheuttaa, vaikka et ole koskaan tehnyt jooga ennen. Se on yksi yleisimmistä aiheuttaa. tapahtuu lähes joka Joogatunnin. Kädet ja polvet asema asettaa sinut mukavasti. Curl varpaita alle ja työnnä käsiä. Suoristaa jalat, siirrä hartiat taakse niin, että ne eivät enää ole yli ranteet ja tuo Butt korkealle. Kehosi tekee muodoltaan V anna pään roikkua raskas. Taivuta toinen polvi ja sitten toiseen, kauppaamisen pois jaloista. Voit pitää polvet koukussa, jos et voi suoristaa jalat. Jäädä 5 Hengitä.

Lankku

Lankku asema voi olla tutulta jos noudatat harjoitus trendejä. Vuodesta alaspäin suunnattu Dog, siirtää oman kehon eteenpäin niin, että hartiat ovat takaisin yli ranteet. Lantio pudota ja jalat pysy suorassa kuin olet aikeissa tehdä push up. Kuvittele suora linja energian kruunu päätäsi kantapäät. Vain tilalla lankku on hyvä tapa vahvistaa ydin. Jäädä 5-10 hengitystä, varmista voit pitää linjaus koko ajan. Jos lantion alkavat notkahdus tai olkapään SAG on aika tulla ulos.

Kyykky

Kävele kädet takaisin jalat. Avaa jalat niin laaja kuin matto (noin 18 tuumaa toisistaan). Käännä varpaat ulos ja taivuta polvia kyykyssä (Garland aiheuttaa). Tämä on todella haastava ihmisiä tiukka lonkat, joten käytä seuraavia muutoksia tarvittaessa. Jos kantapäät pop up, rullalle huopa ja työnnä se alla kantapäät tukea. Haluat pystyä levätä takaisin kantapäät sijaan kaatumisen oman painon eteenpäin joka tapahtuu, jos pysyt päkiöitäsi. Voit myös liu’uttaa jotain alla Butt tukea teitä. Jooga lohko on hienoa, jos sinulla on sellainen. Jos voit, tuo mutkia sisällä polvi ja kädet rukouksen asemaan eteen sydämessäsi. Jos tämä ei auta, pitää kädet lattialle. Jos sinulla polvikipu, tule ulos. Jos on kipua lantion ja nivusten, kuvitella lähettämällä hengitystä kyseisille alueille.

Tree Pose

Seisomaan ja ravista jalat. Nyt aiot työskennellä tasapainottamista aiheuttaa. Siirtää oman painon päälle oikea jalka ja taivuta vasen polvi nosta vasen jalka irti lattiasta. Joutumaan puu aiheuttaa, olet menossa sijoittaa pelkästään oman vasen jalka sisäpuolella oikea jalka. Jos saat sen sisäreisi, hienoa. Jos näin ei ole, aseta se alempana mutta ei suoraan puolelle polvi. Etsi kiintopiste kohdistamaan katseensa painettuna 5 Hengitä. Se on ok huojua ja jopa laskevan. Tule takaisin ylös. Mukavia asioita puu on, että voit nopeasti parantaa tasapainoa kanssa vakiokäytäntö. Muista tehdä molemmat jalat.

Suutarin Pose

Kun olet tehnyt puun tulevat istumaan lattialla. Tuo jalkapohjiasi yhdessä ja anna polvet pudota ulos molemmin puolin venyttää nivusten alueella suutarinverstas aiheuttaa. Jos tämä on kova, kokeile istumaan taitettu huopa tai lohko. Voit myös laittaa lohkot (tai tyynyt) alla polvi tukea. Syvään sisään hengittämän ja exhales täällä.

Bridge Pose

Makaamaan selällään polvet koukussa ja jalat rinnakkain. Päästä alas ja varmista, että voit laiduntaa kantapäät sormin. Käytössä hengitettynä, nosta lantio irti lattiasta silta aiheuttaa. Yritä lomittelemiseen sormet selän taakse ja työntää hartiat alla varten olkapään venytys. Jos tämä ei toimi, pidä kädet teidän puolin. Älä anna jalkoja osoittautua tai polvet hajaantuu. Pidä lantio nostetaan 5 hengityksen ja vapauta. Levätä muutaman Hengitä ja nosta ylös. Jos sinulla on lohko kätevä, tuettu silta lohkon alla ristiluu on myös vaihtoehto.

Bonus aiheuttaa! Varis

Crow poseeraavat ensimmäinen jooga harjoitus? Kyllä, ja minä kerron teille miksi. Henkilöt, joilla on vahvat korit ja sydän voidaan usein virittää saldot pian ne alkavat joogaamalla. Hajottaa nämä aiheuttaa että voi tuntua mahdottomalta aluksi demystifies jooga ja rakentaa luottamusta. Et välttämättä sinne heti, mutta se on hauskaa kokeilla. Vuodesta kyykky, tule ylös päkiöitäsi. Koukista kyynärpäät suoraan takaisin, kääntämällä olkavarren osaksi hylly polvet. Nosta selkään paljon ja alkaa siirtää oman painon eteenpäin. Purista polvia tiukasti olkavarren. Leiki nosto yksi jalka tai ehkä molemmat tuntea irti maasta. Jos sinusta tuntuu, et ole valmis tämä aiheuttaa, ei ole ongelma. Vain ohittaa sen.

Corpse Pose

Kukin joogaten päättyy levätä ruumis aiheuttaa, jota kutsutaan myös lopullinen rentoutumista. Ajatuksena on olla täysin rento nauttien vaikutuksia oman käytännön ja clearing mielesi mini meditaatio.