Asanas simple, care te va ajuta sa scapati de o durere de cap

Home » Review » Health » Asanas simple, care te va ajuta sa scapati de o durere de cap

Mulți dintre noi nu sunt dornici de a merge la cabinetul medical cu debutul unei dureri de cap. În astfel de cazuri, cel mai bine este să cap de yoga mat în loc.

Atunci când se apropie de o durere de cap, energia se scurge, atât de mult încât nu reușesc să se concentreze pe sarcina la îndemână. Tot ce vrei să faci este să scap de ea. Unele dureri de cap de-a lungul aduce presiune și presiune asupra ochilor, gâtului, umerilor și spatelui. Acesta poate fi toate destul de obositoare. S-ar putea pop, probabil, o pastila, care nu este sănătos, sau rola în pat pentru un pui de somn înainte de vreme, care va perturba doar rutina.

Care sunt cauzele Dureri de cap?

Există mai multe motive pentru care s-ar putea avea o durere de cap. Motivul principal, cu toate acestea, este de stres și tensiune. Când sunt suprasolicitati, ai tendinta de a obține o durere de cap.

Un antrenament intens, dezechilibre hormonale, scăderea de estrogen, aversiunea la anumite alimente (ciocolata, cafea, brânză etc.), migrene, lung și scurt-sightedness – toate acestea sunt cauze comune ale acelei dureri în cap.

Cum Does yoga ajuta de a vindeca o durere de cap?

Atunci când o durere de cap este pornit, tot ce vrei sa faci este calma ca stresul. Dacă ați terminat cu popping prea multe pastile, practica yoga este o opțiune mare. Răsturnări de situație câteva calmante, împreună cu exerciții de respirație, va lucra perfect bine pentru a ajuta la atenuarea durerii.

Yoga are această capacitate înnăscută de a elibera tensiunea instantaneu. De asemenea, calmeaza mintea și îmbunătățește circulația sângelui. Este cu adevărat un remediu natural puternic pentru dureri de cap.

Atunci când durerile de cap sunt cauzate din cauza tensiunii in umeri, gat si spate, yoga se întinde ușor aceste părți și se deschide blocuri, permițând libera circulație a sângelui și a oxigenului la cap.

Yoga oferă, de asemenea, corpul dumneavoastră o șansă de a încetini și să se relaxeze, prin urmare, relaxarea din anxietate și de tensiune care pot fi cauze majore ale unei dureri de cap. Odată ce corpul se calmeaza, durerea de cap va dispărea ușor.

Yoga se asigură că există suficient circulația sângelui și a oxigenului la creier. Gravitatiei asigură că te duci doar în jos tot timpul, astfel încât sângele este punerea în comun la picioarele tale. Cu yoga, vă permite fluxul de a merge într-o direcție opusă, spre creier, și care este extrem de benefic pentru corpul dumneavoastră o dată într-un timp.

8 Asanas eficace în Yoga pentru dureri de cap Relief

1. Padangusthasana

Padangusthasana este una dintre primele și cele mai de bază asane yoga vă va învăța. Este, pur și simplu, o curbă în picioare înainte, pe care le cere pentru a prinde degetul mare cu mâinile. Când se aplece, sângele țâșnește în jos la cap, promovarea de circulație precum și suficient oxigen. dureri de cap va veni în jos aproape instantaneu.

2. Ardha Pincha Mayurasana

Ardha Pincha Mayurasana, sau Dolphin Pose, este destul de similar cu Adho Mukha Svanasana (ai putea practica acest asana pentru a scapa de dureri de cap). Dar, în loc de odihnă greutatea corpului pe palme, ea se sprijină pe coate. Acest asana dă pe spate și gât o întindere bună și permite, de asemenea, fluxul de sange in creier. Elasticitatea relaxare și relaxant, cu acea pompă de oxigen suplimentar este doar ceea ce este nevoie pentru a calma o durere de cap.

3. PRASARITA Padottanasana

Acest asana este, de asemenea, un cot în picioare înainte. La fel ca Padangusthasana, sau Uttanasana (de asemenea, util pentru a calma durerile de cap), această postură presupune un pliu complet la abdomen, ceea ce permite înapoi, gâtul, umerii și capul să beneficieze de sânge care țâșnește din cauza virajului anti-gravitație . Aceasta ameliorează o durere de cap aproape instantaneu.

4. Supta Virasana

Atunci când o durere de cap este legat de stres, trebuie să vă asigurați-vă că vă slăbiți și se întind pe spate și umerii pentru a elibera stresul prins în capcană. Acest asana prevede că satisfacerea Detensionarea stretch, în timp ce alinarea aproape instantaneu durerea de cap. Culcat Hero Pose cu siguranță este eroul zilei când ai o durere de cap.

5. VIPARITA KARANI

Acest asana pare complicat, dar este, de fapt, un material de restaurare pune. Se inoculează un sentiment de calm de-a lungul mintea si corpul. Tot ce trebuie este un perete și o întindere. Și merge off dureri de cap!

6. Paschimottanasana

Paschimottanasana este un scaun înainte de îndoire uimitoare. Este una dintre cele mai bune asane yoga pentru ameliorarea dureri de cap și, de asemenea, o postură ușor, care are o serie de beneficii. Acest asana calmeaza creierul si te elibereaza de stres. Ambele sunt majore declanșează atunci când vine vorba de dureri de cap. Trebuie să-l încercați data viitoare când suferă de o durere de cap îngrozitoare.

7. Ananda Balasana

În cazul în care dureri de spate care radiază în sus a coloanei vertebrale este cauza principală a dureri de cap, trebuie să pas înapoi și relaxați-vă. Happy Pat Pose sau Anand Balasana este asanei perfect pentru a vă ajuta să facă acest lucru.

8. shavasana

În cele din urmă, vine shavasana. Este relaxantelor final care vă oferă un impuls de energie într-o chestiune de minute. Fie că este vorba de stres, dureri sau orice altă problemă, shavasana este o soluție excelentă pentru toate. Deci, data viitoare când o durere de cap și se simt complet stoarcă, să ia în acest asana.

V-ați gândit vreodată de yoga pentru ameliorarea dureri de cap? Yoga este o practică uimitoare, mai ales dacă aveți o durere de cap. Se întărește problema de la rădăcinile sale și se asigură că nu recidiva. De asemenea, dacă practica yoga în mod regulat, s-ar putea niciodată o durere de cap, la toate! Prevenirea este întotdeauna mai bine decât vindecarea.