Asanas Yoga puternic pentru piele Glowing

Home » Review » Beauty » Asanas Yoga puternic pentru piele Glowing

6 Asanas Yoga puternic pentru piele Glowing

Frumos piele suplă,, stralucitoare este ceea ce perfecțiunea este confecționat. întrebat vreodată cum frumusețile de pe piele o mare flash de celuloid tot timpul? O astfel de frumusețe, cu o strălucire constantă pe fata ei este superba Shilpa Shetty. Secretul ei pentru o piele fara cusur? Yoga! Ea iubește absolut yoga și spune: „Este un sistem de management pentru viață, și este abordarea cea mai holistică a vieții pe care am venit vreodată peste. Intareste, tonuri si cure. Acesta funcționează pe corp, minte și suflet. Yoga a avut un impact spectaculos asupra vieții mele „.

Shilpa consideră că yoga încurajează circulația sângelui propriu-zis, care, la rândul său, îmbunătățește pielea, deoarece hrănește celulele nutrientii necesari si bufeuri de toxine. Mudre cu care se confruntă în jos, spune ea, reduce letargie și șterge acnee, conferind acea stralucire uimitoare tineresc. Ei bine, cronicile ei de yoga sunt cu adevărat inspirat, și înainte de inspirația dispare, vă sugerez să aruncăm o privire la exercițiile de mai jos, care vă va ajuta să atinge o strălucire Shilpa Shetty-ca pe fata ta.

Abhishek Maheshwari, un instructor de yoga spune, „Pranayama, exerciții de respirație, headstand.Suport și peștii prezintă sunt în primul rând cele mai bune pentru o piele stralucitoare“. Practica aceste asane pentru a face pielea clar de toxine și de poluare!

1. Sarvangasana

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de suportul de umăr și este considerat cel mai eficient asana de yoga pentru o piele stralucitoare. Aceasta ajută la îmbunătățirea texturii pielii și a calității prin promovarea circulației sângelui spre fata ta. Practicarea acestei asana 3 până la 5 ori pe zi, se va lua pielea scăpa de comedon, acnee, riduri și monotonie.

2. HALASANA

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Plugul prezintă, și este una dintre cele mai bune asane pentru atingerea sanatoasa si o piele stralucitoare in mod natural. Acest asana ajută la îmbunătățirea procesului digestiv, care este esențială pentru o piele stralucitoare si sanatoasa.

3. Utthanasana

Acest pose înainte de curbare promovează fluxul sanguin la nivelul feței și o face una dintre ipostazele cele mai funcționale pentru o piele stralucitoare. Acest yoga nu numai că mărește alimentarea cu oxigen a celulelor pielii, dar, de asemenea, furnizează substanțe nutritive utile care lupta impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și încurajează intinerirea pielii.

4 . Poftă de mâncare Bharadvaja lui

sanatatea aparatului digestiv este o necesitate pentru realizarea sănătoasă și hrănită rejuvenarea așezat poftă de mâncare ajută la eliminarea toxinelor și a altor substanțe nocive din organe. Golirea corpul de deșeuri este întotdeauna bun pentru piele.

5. MATSYASANA

Este numit, de asemenea, peștele prezintă care promovează pielea sănătoasă prin îmbunătățirea funcțiilor tiroidei, pineala si glandele pituitara si normalizeaza hormonii. Acest asana oferă o întindere bună pentru mușchii feței și gâtului, care o face una dintre exercițiile benefice pentru a scăpa de bărbia dublă.

6. TRIKONASANA
Faimoasa cunoscut sub numele de Triunghiul pune, este într – adevăr cel mai bun asana de yoga pentru o piele stralucitoare care deschide plămâni, piept și inima. Acesta furnizează mai mult oxigen la nivelul pielii și , prin urmare, pielea se simte odihnit și întinerit.

7. Bhujangasana

Deși este o cobră relaxantă poziție care ajută la reducerea tensiunii, stresul si oboseala, este, de asemenea, ajuta la intinerirea pielii prin furnizarea de oxigen suplimentar pentru celulele pielii, care, la rândul său, ajută organismul pentru a alunga toxinele acumulate din sistem.

8. Ustrasana

Această asana este, de asemenea, numit cămilă prezintă, și implică și îndoiți spate intens, care ajută la deschiderea cutiei toracice și de a crește capacitatea pulmonară pentru inhalarea de mai mult oxigen. Acest lucru reduce stresul și pose echilibrează hormonii din organism, care sunt responsabile pentru acnee și comedon izbucniri.

9. Pavanamuktasana
Vântul alinarea pose este de departe cel mai bun asana pentru imbunatatirea digestiei si , de asemenea , ajută la ameliorarea. Se întărește , de asemenea , constipație , care , la rândul său , reduce acnee si cosuri pe fata.

10. Tadasna

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de muntele Pose, iar acest lucru în picioare simplu pune ajută să se concentreze pe respirație profundă și ritmică, care este un element vital al pielii sănătoase. Noțiuni de bază în mai mult oxigen prin respirație controlată ajută organismul să elibereze toxinele daunatoare si mentine pielea sanatoasa si stralucitoare.