Atunci când (și ce) să mănânce înainte de Yoga

Home » Review » Health » Atunci când (și ce) să mănânce înainte de Yoga

Atunci când (și ce) să mănânce înainte de Yoga

Fiecare Yoga Întrebări frecvente de pe planeta este de acord cu acest punct: nu ar trebui să mănânce nimic grele în cele două ore înainte de gând să faci yoga. Dacă ați ignorat vreodată acest sfat, va fi descoperit motivul din spatele acestei intelepciunea conventionala. Pe măsură ce sari la partea din față a rogojina și înapoi, poftă de mâncare și îndoiți înainte, este incomod, și, eventual, chiar scabros, de a avea prea mult în abdomen. Dar tu vrei să mergi la clasă, cu o cantitate bună de energie și fără a fi distras de foame roadere la burta. Cu doar un pic de planificare, puteți gestiona programul gustare, astfel încât te-a lovit acel loc între plin și înfometat dreapta.

Unele tradiții, în special cele care susțin practica dimineața devreme, cum ar fi Ashtanga, sfătuim să faceți asane pe un stomac complet gol (și după scăldat și mutarea intestinelor, de altfel). BKS Iyengar, în cartea sa clasică,  Lumină pe Yoga , scrie că , dacă acest lucru este dificil pentru tine, poti avea cafea, cacao, sau lapte înainte de yoga, care, cel puțin în cazul mai târziu doi, probabil , nu sună prea atrăgătoare. Ca și în cele mai multe lucruri yoghină, știi corpul tau cel mai bun astfel încât ar trebui să decidă care gustare de pre-yoga lucreaza pentru tine.

Când să mănânce

Consumul de ceva foarte ușor de o oră înainte de oră, de obicei, funcționează bine (corpul dumneavoastră poate varia, desigur). Dacă difuzați la clasă, după locul de muncă sau un program strict și dau seama că trebuie doar să mănânce ceva, puteți tăia un pic mai aproape, dacă luați doar câteva înghițituri de ceva. După clasă, puteți mânca ori de câte ori te simți foame, deși este posibil să observați că atenția le-ați dat corpul în timpul clasă vă încurajează să-l păstrați lumină și sănătos, care este una dintre modalitățile de yoga poate ajuta să piardă în greutate.

Ce să mănânce

Nibbles pe bază de plante sănătoase sunt mod de a merge. Urmați regulile pe care le-ar folosi pentru orice gustare de pre-antrenament, cu câteva excepții. Intorsaturi adânci și coturile forward pe care le faci în yoga sunt în special susceptibile de a forța afară râgâieli și de gaz, astfel încât să doriți să evitați lucrurile care induc cele. De asemenea, nu trebuie să carb de încărcare în destul de același fel ca și tine pentru o plimbare cu bicicleta sau de a alerga. Este mai multe despre găsirea ceva care va sta bine si va purta prin sesiunea.

  1. Fructe + Proteine : O bucată de fructe de mare de fibre , plus de proteine, cum ar fi un mar cu unt de nuci, este un du – te-la bun. Un bol de fructe de padure , cu un pic de iaurt este o altă opțiune. O banana este , de asemenea , o alegere excelentă.
  2. Nuci : Un pumn de migdale este un discontinue sau înlocui nucile preferate.
  3. Bar : Fibra de mare, ridicat de proteine, bar scăzut de zahăr la alegere.
  4. Boabe : Fulgi de ovaz sau alte cereale fierte , de asemenea , au tendința de a lucra bine.

Ce să nu mănânce

  1. Orice gras sau prăjit : Vei regreta cu siguranță dacă te duci pentru un burger și cartofi prăjiți înainte de clasă , atunci când începe să se miște.
  2. Hard ouă fierte : bun pentru proteine, rau pentru râgâieli.
  3. Alimente cu usturoi : Același principiu ca mai sus. Dacă se poate tolera, alimente dantelat-usturoi ca hummus sunt ok , dar este posibil să nu se bucure de gustul la fel de mult a doua oară în jurul valorii.
  4. Piureuri : Acest lucru poate fi controversată , deoarece unii oameni le place lor piureuri de pre-yoga. Dacă lucrează pentru tine, mare, dar ele pot , de asemenea , în jurul valorii de slosh în stomac, în special în ipostaze în cazul în care există o presiune pe abdomen ca salabhasana. Mai bine pentru a salva periuță pentru un tratament după clasă.