Baba Ramdev Jooga Asanat To Cure Kilpirauhasen

Home » Review » Health » Baba Ramdev Jooga Asanat To Cure Kilpirauhasen

Baba Ramdev Jooga Asanat To Cure Kilpirauhasen

Jooga on harjoitettu maassamme vuodesta ikäryhmissä. On olemassa erilaisia ​​jooga ja kummallakin on erilaisia ​​etuja. Eri ihmisillä on erilaisia ​​tarpeita, ongelmia, ja kipu. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​jooga, jotka auttavat kuivatuksen tietyissä sairaus. Jooga voi olla lopullinen paranna valvoa diabetes, kilpirauhasen ongelmat, vanhoja numeroita ja paljon muuta. Tämä artikkeli on siitä, miten saada helpotusta käyttämällä joogaa kilpirauhasen ongelmia.

Baba Ramdev, hengellinen johtaja tunnetaan panos alan jooga, Ayurveda, politiikka ja maataloudessa, on kehittänyt joogan kilpirauhasen ongelmia. Hänen tekniikat ovat erittäin tehokkaita ja hänen joogan ovat katsomisen arvoinen. Hän on ehdottanut paljon jooga asanat erilaisille sairaus, ongelmia, tilanteita yms

Parasta Baba Ramdev n joogan on, että hän lähtee aina hänen istuntoon laulamalla ‘OM’. Tärinä, että se luo on paras lääke eri sairauksia. YogaOrama tarjoaa nyt Ramdev jooga kilpirauhasen ja kurkun vaivoja hoidon.

Baba Ramdev Jooga kilpirauhasen

Seuraa näitä alla mainittuja vaiheita ja aloita.

1. Kalapbhati:

Tämä on erittäin tehokas muoto pranayaman. Istu lattialla mukava ristissä asemassa. Hengitä syvään ja sitten hengittää nopeasti, vaikka siinä on ääntä. Aina muistaa kun tekee kapalbhati – täytyy voimakkaasti ja nopeasti hengittää, mutta hitaasti ja syvään hengittää. Jatka näin jo 10 kertaa ja vapauta sitten.

2. Ujjayi Pranayam:

Istu lattialla crosslegged suorassa. Hengitä hitaasti ja syvään molemmat sieraimiin. Yritä tehdä pihahdus kun olet imee ilmassa. Sen jälkeen, venyttää hengittää aikaa jonkin aikaa ja sitten hengittää niin paljon kuin voit antamatta minkäänlaista painetta muihin kehon osiin. Tämäntyyppinen pranayaman on erittäin tehokas kärsiville keuhkoputkentulehdus, asthama & kilpirauhasen.

Vaikka teemme Ujjayi pranayam, muista, että sinun täytyy tehdä hyvän aikaa hengittämästä. Kun teet tämän, kurkun saa supistui. Vedä keuhkot täyteen ilmaa. Jälkeen hengittämästä kokonaan, yritä tehdä Jalandhar Bandh. Tätä kutsutaan myös Chin-lukitus aiheuttaa. Täällä sinun täytyy koskettaa kurkkuun. Vaikka uloshengitys, sulje oikean sieraimen ja hengitä ulos vasempaan sieraimeen. Jälleen hengittää ja toista toiminta 10 kertaa. Kun kyseessä on sydänongelmia eikä säilytä hengitystä, vain hengittää ja hengittää välittömästi.

Yhdessä Pranayama, Baba Ramdev ehdottaa myös jooga asanat, jotka ovat hyödyllisiä kuivatuksen kilpirauhasen ongelmia. Noudata alla mainittuja vaiheita ja aloita sen kanssa.

3. Sarvangasana:

Sarvangasana

Tämä tunnetaan myös olkapää seistä .

Miten tehdä

  1. Ensinnäkin makaamaan matolla ja lepuuttaa takaisin lattialle.
  2. Sitten sinun täytyy yrittää nostamalla jalat ylöspäin.
  3. Voit jopa ottaa tukea kädet sama.
  4. Yritä levätä kädet takaisin niin, että he voivat auttaa sinua pysyä vakaana asennossa.
  5. Nyt kun jalat ovat ilmaan, yrittää tuoda niitä suorassa linjassa kehon ja venyttää sitä niin paljon kuin mahdollista.
  6. Pysyä tässä asennossa 30 sekuntia ja sitten vapauta.

4. halasana:

halasana

Kun olet tasaista Sarvangasana aiheuttaa, kokeile ja tuo jalat alaspäin pään yli. Jälleen täällä, levätä kämmenelläsi selällään tukeakseen sijaintisi. Pysyä vakaana noin 30 sekunnin ajan; count hengitystä ja vapauta sitten.

Baba on myös mainittu noin akupunktiopisteitä joka voi auttaa kuivatuksen kilpirauhasen ongelmia. Mutta ennen harjoitellaan mitään akupainantapisteitä kotona, kannattaa käydä lääkärin ja kuulla ymmärtämistä acupressure.

Vinkkejä annetut Ramdev Baba jooga kilpirauhasen ovat erittäin hyödyllisiä ja arvokkaita. Ne ovat auttaneet useimmat ihmiset päästä eroon eri vaivoihin ja ongelmiin he ovat kärsineet. Älä harjoitella näitä vinkkejä ja asanat kotona