Baba Ramdev Yoga Asana Om Schildklier Cure

Home » Review » Health » Baba Ramdev Yoga Asana Om Schildklier Cure

Baba Ramdev Yoga Asana Om Schildklier Cure

Yoga is beoefend in ons land sinds leeftijden. Er zijn verschillende vormen van yoga en ze hebben elk verschillende voordelen. Verschillende mensen hebben verschillende behoeften, problemen, en pijn. Ook zijn er verschillende vormen van yoga die helpen bij het genezen van bepaalde ziekte. Yoga kan de ultieme remedie voor het regelen van diabetes, problemen met de schildklier, oude nummers en nog veel meer zijn. Dit artikel gaat over hoe om hulp te krijgen door het gebruik van yoga voor problemen met de schildklier.

Baba Ramdev, een geestelijke leider bekend voor zijn bijdrage op het gebied van yoga, Ayurveda, politiek en landbouw, heeft yoga-sessies voor problemen met de schildklier ontwikkeld. Zijn technieken zijn zeer effectief en zijn yoga-sessies zijn het bekijken waard. Hij heeft veel van yoga asana’s voor verschillende soorten van ziekte, problemen, situaties etc. voorgesteld

Het beste deel van Baba Ramdev’s yoga-sessies is dat hij begint altijd zijn sessie door het zingen van ‘OM’. De vibratie die het creëert is de beste remedie voor verschillende ziekten. YogaOrama biedt u nu Ramdev yoga voor de schildklier en de keel kwalen behandeling.

Baba Ramdev Yoga voor Schildklier

Volg deze onderstaande stappen en de slag te gaan.

1. Kalapbhati:

Dit is een zeer effectieve vorm van pranayama. Ga zitten op de vloer in een comfortabele kleermakerszit. Haal diep adem en adem vervolgens snel, terwijl het maken van een geluid. Altijd onthouden terwijl het doen Kapalbhati – je moet krachtig en snel adem, maar langzaam en diep inademen. Blijf dit doen voor 10 keer en laat dan los.

2. Ujjayi Pranayam:

Zitten op de vloer in een crosslegged rechte stand. Adem langzaam en diep door zowel de neusgaten. Probeer een sissend geluid te maken terwijl je zuigen in de lucht. Daarna strek je adem tijd voor een tijdje en dan uitademen zoveel als je kunt zonder enige vorm van druk om uw andere lichaamsdelen. Dit type pranayama is zeer effectief voor mensen die lijden aan bronchitis, asthama & schildklier.

Terwijl het doen van Ujjayi pranayam, bedenk dan dat u een geluid te maken terwijl het inademen. Wanneer u dit doet, wordt je keel gecontracteerd. Vul je longen met lucht. Na het inademen van volledig, proberen te doen Jalandhar Bandh. Dit wordt ook wel als Chin-lock opleveren. Hier, moet je je keel te raken. Terwijl je uitademt, sluit je rechter neusgat en adem uit het linker neusgat. Opnieuw inademen en herhaal de activiteit voor 10 keer. In het geval van hartproblemen, niet houden uw adem, net inademen en onmiddellijk uitademen.

Samen met pranayama, Baba Ramdev suggereert ook yoga asana’s die nuttig zijn bij het genezen van de schildklier problemen. Volg de onderstaande stappen en de slag te gaan met het.

3. Sarvangasana:

Sarvangasana

Dit wordt ook wel schouder staan .

Hoe doe je

  1. In de eerste plaats liggen op een mat en de rest van uw rug op de grond.
  2. Dan moet je proberen het opheffen van uw benen in de opwaartse richting.
  3. U kunt zelfs de steun van je handen voor hetzelfde.
  4. Probeer je handen rusten op je rug, zodat ze kunnen helpen bij het stabiel zal blijven in de functie.
  5. Nu, zodra je benen in de lucht, probeer ze in een rechte lijn te brengen met je lichaam en rek het zo veel als je kunt.
  6. Blijf in deze positie gedurende 30 seconden en dan los.

4. Halasana:

Halasana

Wanneer u steady in de Sarvangasana pose, probeer en breng je benen naar beneden van boven je hoofd. Ook hier rust de palm van je handen op je rug om uw positie te ondersteunen. Stabiel blijven ongeveer 30 seconden; tel uw adem en laat dan los.

Baba heeft ook gezegd over de acupressuur punten die kunnen helpen bij het genezen van problemen met de schildklier. Maar voordat het beoefenen van elke acupressuur punten thuis, moet u een bezoek aan een arts en te raadplegen voor een beter begrip van acupressuur.

De tips gegeven in Ramdev baba yoga voor schildklier zijn zeer behulpzaam en waardevol. Zij hebben geholpen de meeste mensen zich te ontdoen van de verschillende kwalen en problemen die ze hebben geleden. Heeft de praktijk deze tips & asanas thuis