Beginnend Yoga Workout voor mannen

Home » Review » Fitness » Beginnend Yoga Workout voor mannen

Hoe kan Neem de Yoga Plunge als je een man - Beginning Yoga Workout voor mannen

Hoewel het moeilijk kan zijn voor iedereen om hun aanvankelijke ongemak te overwinnen en te beginnen met yoga, lijkt het vooral moeilijk voor sommige mannen. Er is één man die ik ken die naar me praat over proberen yoga elke keer als ik hem zie, maar kan niet helemaal maken zelf doen. Er zijn een paar factoren die het moeilijk maken voor de jongens te laten zien om hun eerste yogales, ondanks hun onderliggende gevoel dat het echt goed voor hen zou zijn. Als dit u bekend voor geluiden, een van de beste manieren om te beginnen voelen zich meer comfortabel is om een ​​aantal houdingen op je eigen thuis te oefenen. Terwijl ik altijd beginners stimuleren om zo veel mogelijk naar de les, is er ook veel te zeggen voor het leren van een paar poses vooraf en beginnen om de voordelen van een regelmatige beoefening voelen.

Een woord over Props

Rekwisieten zoals blokken en dekens kan echt een groot verschil maken in een beginners yoga. Met behulp van rekwisieten helpt je in de juiste richting om je lichaam te strekken helpen op een veilige manier. Als u geen officiële rekwisieten, kunt u onze prop hacks te proberen. Blokken zijn vooral handig. U kunt dikke boeken, dozen, ten val gebracht vuilnisbakken, stap ontlasting, kinderstoelen, wat je hebt rond het huis te gebruiken.

Een woord over Breathing

U kan worden gebruikt voor het meten van uw training in herhalingen, sets, of minuten. Yogahoudingen gemeten in ademhalingen. Idealiter diep volledige adem door de neus. Als een pose onaangenaam voor u, denk aan het verzenden van de geest in het gebied waar de sensatie is. Let op als je adem wil sneller of ondieper in bepaalde posities komen en proberen om het te verlengen. Als ademen moeilijk wordt in elke houding, kom naar buiten en rust.

Waarschuwing: Generalisaties vooruit!

Dit is een routine die is afgestemd voor mensen met strakke heupen, hamstrings en schouders maar sterk bovenlichaam. In het algemeen, dit beschrijft veel mannen die gebruik maken, maar niet over yoga ervaring, maar het kan net zo goed werken voor een vrouw met hetzelfde lichaam type. Ook zijn er veel mannen die flexibel zijn, ofwel natuurlijk, van yoga, of een andere vorm van lichaamsbeweging. Als dit waar is van u kijken naar een aantal van onze andere yoga workouts.

Permanent Forward Bend

De eerste pose is een staande voorwaartse buiging, die in het algemeen een eenvoudiger rek zodat de hamstrings dan een zittende voorwaartse buiging omdat de zwaartekracht helpt. Maak je geen zorgen over het aanraken van je tenen of de vloer. Net hangen rechte pijpen zonder vast te lopen de knieën. Uw voeten moet ongeveer de afstand hips’ uit elkaar. Deze houding wordt genoemd uttanasana.

Haal diep adem en kom tot een half voorwaartse buiging (ardha uttanasana). Dit betekent coming up totdat je rug is vlak en rust je handen op je schenen of dijen (vermijd je handen direct op je knieën). Op uw volgende uitademing, trek je navel richting je ruggengraat en vouw in een diepe voorwaartse buiging. Herhaal dit heen en weer 5 keer, met aandacht voor je inademt en uitademt.

Lunge Plus een Twist

Buig je knieën zo veel als nodig is om je handpalmen plat op de mat te brengen. Stap je rechtervoet aan de achterkant van de mat, het bijhouden van de linkerknie gebogen over de linker enkel. Blijf op de bal van je rechtervoet en houd de rechtervoet rechtdoor. U kunt komen met je vingertoppen of gebruiken blokken onder je handen. Haal een paar keer adem in lunge deze runner. planten dan je rechterhand stevig op de vloer of een blok en til je linkerarm naar het plafond komen in een twist. Merken als draaien maakt het moeilijker om te ademen. Blijf 3-5 adem, dan is uw linkerhand vrij te geven aan de vloer, stap je rechtervoet uit naar een voorwaartse buiging en herhaal aan de andere kant.

Kat en Koe

Vervolgens komen naar uw handen en knieën. Zorg ervoor dat op te zetten met je polsen onder je schouders en je knieën onder je heupen. Als je knieën gevoelig zijn, zet een deken of handdoek onder hen padding. Je gaat om op te warmen je ruggengraat met enkele kat-koe stukken. Op een inhalatie, til je je stuitje, drop je buik en til je hoofd. Op de volgende uitademing, stop de staart, rond je ruggengraat en drop je hoofd. Ga met deze oppositionele bewegingen op elke ademhaling voor 5 rondes.

Naar beneden toegekeerde Hond

Nu ga je te verplaatsen naar beneden kijkende hond. Je hebt misschien gehoord van deze pose, zelfs als je nog nooit yoga hebt gedaan. Het is een van de meest voorkomende poses. gedaan in bijna elke yogales. De handen en knieën positie zet je mooi. Krul je tenen onder en duw in uw handen. Strek je benen, beweeg je schouders naar achteren, zodat ze niet langer over uw polsen en breng je kont omhoog. Je lichaam maakt de vorm van een V. Laat je hoofd hangen zwaar. Buig een knie en dan de andere, leuren de benen. U kunt blijven je knieën gebogen als je niet je benen kunnen strekken. Blijf gedurende 5 ademhalingen.

Plank

Plank positie kan bekend voorkomen als je workout trends te volgen. Van neerwaartse kijkende hond, verplaats je je lichaam naar voren, zodat uw schouders terug over uw polsen. Je heupen te laten vallen en je benen recht blijven alsof je op het punt om een ​​push-up te doen. Stel je een rechte lijn van energie uit de kruin van je hoofd naar je hielen. Net die plank is een goede manier om uw kern te versterken. Verblijf voor 5 tot 10 ademhalingen, zorg ervoor dat u uw uitlijning te houden voor de full-time. Als je heupen beginnen te dompelen of schouder sag, is het tijd om uit te komen.

Hurken

Loop je handen terug naar je voeten. Open je voeten zo breed als uw mat (ongeveer 18 inch uit elkaar). Draai je tenen naar buiten en buig je knieën naar een gehurkte houding (slinger vormen). Dit is echt een uitdaging voor mensen met strakke heupen, dus gebruik de volgende wijzigingen indien nodig. Als je hielen pop-up, de handen uit een deken en schuif het onder je hielen voor ondersteuning. U wilt in staat zijn om terug te rusten in uw hielen in plaats van kantelen uw gewicht naar voren dat zal gebeuren als je verblijf op de bal van je voeten. U kunt ook iets schuiven onder je kont om u te ondersteunen. Een yoga blok is geweldig als je er een hebt. Als je kunt, breng je ellebogen in je knie en je handen om een ​​gebed positie in de voorkant van je hart. Als dat niet werkt, houd je handen op de grond. Als u pijn in de knie, naar buiten komen. Als er ongemak in de heupen en lies, stel het verzenden van uw adem in die gebieden.

De boom stelt

Sta op en schud je benen. Nu ga je om te werken aan een evenwicht zou kunnen opleveren. Verplaats je gewicht op je rechterbeen en buig je linkerknie naar je linkervoet optillen van de vloer. in de boom te komen pose, je gaat naar de zool van je linker voet op de binnenkant van je rechterbeen. Als je het kunt krijgen om de binnenkant van de dijen, geweldig. Zo niet, dan plaatst u deze te verlagen naar beneden, maar niet direct aan de zijkant van je knie. Zoek een vast punt om uw blik richten op en houd deze 5 ademhalingen. Het is ok om te wiebelen en zelfs om te vallen. Net terug naar boven. Het aardige dingen over boom is dat u snel uw balans met regelmatige beoefening zal verbeteren. Zorg ervoor dat beide benen doen.

Cobbler’s Pose

Wanneer u klaar bent met boom komen te zitten op de vloer. Breng de zolen van je voeten bij elkaar en laat je knieën vallen aan beide zijden om de liesstreek in schoenmaker pose te rekken. Als dit is hard, probeer zitten op een opgevouwen deken of een blok. Je kunt ook blokken (of kussens) zet onder elke knie voor ondersteuning. Neem diep inhaleert en uitademt hier.

Bridge Pose

Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten parallel. Bereik naar beneden en zorg ervoor dat u uw hielen grazen met uw vingertoppen. Op een inhalatie, til je je heupen van de vloer te overbruggen opleveren. Probeer je vingers interlace achter je rug en stop je schouders onder een schouder stretch. Als dat niet werkt, houdt u de armen langs je lichaam. Laat uw voeten blijken of je knieën spreiden. Houd de heupen opgeheven voor 5 ademhalingen en laat dan los. Rust een paar ademhalingen en til weer. Als u een blok handig, een ondersteunde brug met het blok onder je heiligbeen is ook een optie.

Bonus Pose! kraai

Crow poseren in je eerste yogatraining? Ja, en ik zal u vertellen waarom. Mensen met een sterke bovenlijf en de kern kan vaak arm balances kort nadat ze beginnen met het doen van yoga. Het afbreken van deze poses die onmogelijk lijkt op het eerste demystifies yoga en bouwt vertrouwen. Je zal niet per se daar meteen, maar het is leuk om te proberen. Vanuit een kraakpand, komen op de bal van je voeten. Buig je ellebogen rechte rug, het draaien van uw bovenarmen in een plank voor je knieën. Hef je kont veel en beginnen om je gewicht naar voren te verschuiven. Knijp je knieën stevig in je bovenarmen. Speel met het opheffen van de ene voet of misschien voelen zowel van de grond. Als je voelt dat je niet klaar voor deze pose, geen probleem. overslaan het gewoon.

Corpse Pose

Elke yoga sessie eindigt met een rust in lijk pose, ook eindontspanning genoemd. Het idee is volledig ontspannen genieten van de effecten van uw praktijk en het wissen van je gedachten voor een mini-meditatie te liggen.