Begynnelsen Yoga Workout for menn

Home » Review » Fitness » Begynnelsen Yoga Workout for menn

Hvordan ta Yoga Plunge Når du er en mann - Beginning Yoga Workout for menn

Selv om det kan være vanskelig for noen å overvinne sin første ubehag og begynne å gjøre yoga, virker det spesielt vanskelig for noen menn. Det er en mann jeg kjenner som snakker til meg om å prøve yoga hver gang jeg ser ham, men kan ikke helt gjøre seg gjøre det. Det er noen faktorer som gjør det vanskelig for gutta å vise til sin første yoga klasse, til tross for deres underliggende følelse av at det ville være veldig bra for dem. Hvis dette høres kjent for deg, til en av de beste måtene begynne å føle seg mer komfortabel å øve noen Postures på egen hånd hjemme. Mens jeg oppfordrer alltid nybegynnere å gå til klassen så mye som mulig, er det også mye å si for å lære noen positurer på forhånd og begynner å føle fordelene med en vanlig praksis.

Et ord om Props

Rekvisitter som blokker og tepper kan virkelig gjøre en stor forskjell i en nybegynner yoga praksis. Ved hjelp av rekvisitter hjelper deg å få inn riktig justering for å hjelpe kroppen din strekning på en sikker måte. Hvis du ikke har offisielle rekvisitter, kan du prøve våre prop hacks. Blokkene er spesielt nyttige. Du kan bruke tykke bøker, bokser, veltet søppelbøtter, trinn avføring, barnestoler, uansett hva du har i huset.

Et ord om Breathing

Du kan brukes til å måle din trening i reps, sett, eller minutter. Yoga er målt i åndedrag. Ideelt dype fulle åndedrag gjennom nesen. Hvis en positur fører deg ubehag, tenk på å sende pusten inn i området der den følelsen er. Merke hvis pusten ønsker å komme raskere eller grunnere i visse posisjoner og prøve å forlenge den. Ved pustevansker i noen holdning, kom ut og hvile.

Advarsel: generaliseringer fremover!

Dette er en rutine som er skreddersydd for mennesker med stramme hofter, hamstrings og skuldre, men sterk overkroppen. Generelt sett, dette beskriver mange menn som utøver, men ikke har yoga erfaring, men det kunne like gjerne jobbe for en kvinne med samme kroppstype. Likeledes er det mange menn som er fleksibel, enten naturlig, fra yoga, eller fra en annen type trening. Hvis dette er sant for deg, se på noen av våre andre yoga trening.

Standing Forward Bend

Den første pose er en stående fremover bøy, som vanligvis er et lettere strekk for hamstrings enn en sittende fremover bøy siden tyngdekraften hjelper ut. Ikke bekymre deg om å berøre tærne eller gulvet. Bare henge over rette ben uten å låse opp knærne. Føttene skal være om hoftene avstand fra hverandre. Dette utgjør kalles uttanasana.

Ta et dypt pust og komme opp til en halv fremover bøy (Ardha uttanasana). Dette betyr å komme frem til ryggen er flat og hviler hendene på leggen eller lårene (unngå å sette hendene direkte på knærne). På din neste utpust, trekke navlen mot ryggraden og brett tilbake i en dyp fremover bøy. Gjenta dette frem og tilbake fem ganger, betaler oppmerksomhet til dine inhalerer og puster ut.

Lunge Pluss en Twist

Bøy knærne så mye som er nødvendig for å bringe håndflatene flatt til matten. Step høyre fot på baksiden av matten, holde venstre kne bøyd over venstre ankel. Hold på ballen på høyre fot og hold høyre fot rett. Du kan komme opp med fingertuppene eller bruke blokker i henhold hendene. Ta flere åndedrag i denne løperen utfall. Så plante din høyre hånd fast på gulvet eller en blokk og løft venstre arm mot taket kommer inn i en vri. Merke hvis vridning gjør det vanskeligere å puste. Hold 3-5 åndedrag, og slipp venstre hånd til gulvet, steg høyre fot frem til en fremover bøy og gjenta på den andre siden.

Katt og ku

Deretter kommer til hender og knær. Sørg for å sette opp med håndleddene under skuldrene og knærne under hoftene. Hvis knærne er sensitive, sette et teppe eller håndkle under dem for utfylling. Du kommer til å varme opp ryggraden med noen katt-ku strekninger. På en inhalasjon, løfter halebenet, slipp magen og løft hodet. På neste utpust, brette halen, runde ryggraden og slippe hodet. Fortsett disse opposisjonelle bevegelser på hver pusten i 5 runder.

Nedadgående Facing Dog

Nå kommer du til å flytte inn i nedover vendt hund. Du har kanskje hørt om denne positur, selv om du aldri har gjort yoga før. Det er en av de vanligste positurer. gjort i nesten hver yoga klasse. Det hender og knær posisjon setter du opp pent. Krølle tærne etter og presse i hendene. Rett bena, bevege skuldrene tilbake, slik at de ikke lenger er i løpet av håndleddene og få baken opp høyt. Kroppen din gjør i form av en V. la hodet henge tung. Bøy det ene kneet og deretter den andre, peddling ut bena. Du kan holde knærne bøyd hvis du ikke kan rette bena. Opphold for 5 åndedrag.

Planke

Planke posisjon kan være kjent for deg hvis du følger treningen trender. Fra nedadvendt hund, skift kroppen din fremover slik at skuldrene er tilbake over håndleddene. Hoftene slippe og bena holde rett som du er i ferd med å gjøre en push up. Tenk deg en rett linje av energi fra kronen på hodet til hælene. Bare å holde planken er en god måte å styrke din kjerne. Hold i 5 til 10 åndedrag, slik at du kan holde justering for full tid. Hvis hoftene begynner å dyppe eller skulder sag, er det på tide å komme ut.

Knebøy

Walk hendene tilbake til føttene. Åpne føttene så bredt som din matte (ca 18 inches fra hverandre). Slå tærne ut og bøy knærne til en huk posisjon (krans positur). Dette er virkelig utfordrende for mennesker med stramme hofter, så bruk følgende endringer om nødvendig. Hvis hælene dukker opp, rulle opp et teppe og skyv den under hælene for støtte. Du ønsker å være i stand til å hvile tilbake i hælene i stedet for å tippe vekten fremover som vil skje hvis du bo på ballene dine føtter. Du kan også skyve noe under baken for å støtte deg. En yoga blokken er flott hvis du har en. Hvis du kan ta med albuene inni kneet og hendene til en bønn posisjon foran ditt hjerte. Hvis det ikke fungerer, holde hendene på gulvet. Hvis du har smerter i kneet, kom ut. Hvis det er ubehag i hofter og lysken, tenk å sende pusten til disse områdene.

tre Pose

Stå opp og riste ut bena. Nå kommer du til å jobbe på en balansering positur. Skifte vekten på høyre ben og bøy venstre kne for å løfte venstre fot opp fra gulvet. For å komme inn i tre positur, du kommer til å plassere den eneste av venstre fot på innsiden av høyre ben. Hvis du kan få det til indre lår, stor. Hvis ikke, legg den lavere ned, men ikke direkte på siden av kneet. Finn et fast punkt å fokusere blikket på og hold i 5 åndedrag. Det er ok å vingle og selv å falle. Nettopp kommet tilbake opp. De fine ting om treet er at du raskt vil forbedre din balanse med vanlig praksis. Sørg for å gjøre begge bena.

Skomakerens Pose

Når du er ferdig med tre kommer til å sitte på gulvet. Ta med fotsålene sammen og la knærne falle ut til hver side for å strekke lysken i skomakerens positur. Hvis dette er vanskelig, prøv å sitte opp på en brettet teppe eller en blokk. Du kan også sette blokker (eller puter) under hvert kne for støtte. Ta dype inhalerer og puster ut her.

Bridge Pose

Legg deg ned på ryggen med knærne bøyd og føttene parallelt. Bøye oss ned og sørg for at du kan beite hælene med fingertuppene. På en inhalasjon, løfter hoftene opp fra gulvet for å bygge bro positur. Prøv å interlace fingrene bak ryggen og brette skuldrene etter en skulder strekningen. Hvis det ikke fungerer, holde armene av sidene. Ikke la føttene slå ut eller knærne spriker. Hold hoftene løftet for 5 åndedrag og slipp. Hvile noen åndedrag og løft opp igjen. Hvis du har en blokk hendig, en støttet bro med blokken under sacrum er også et alternativ.

Bonus Pose! Kråke

Crow positur i din første yoga trening? Ja, og jeg skal fortelle deg hvorfor. Folk med sterke overkroppen og kjerne kan ofte arm balanserer snart etter at de begynner å gjøre yoga. Bryte ned disse positurer som kan virke umulig i starten avmystifiserer yoga og bygger tillit. Du vil ikke nødvendigvis komme dit med en gang, men det er gøy å prøve. Fra en knebøy, kommer opp på ballene dine føtter. Bøy albuene rett tilbake, snu overarmene i en hylle for knærne. Løft baken mye og begynner å skifte vekten fremover. Klem knærne tett inn i overarmene. Spill med å løfte en fot eller kanskje begge føler av bakken. Hvis du føler at du ikke er klar for dette positur, ikke noe problem. Bare hoppe over det.

Corpse Pose

Hvert yoga økten avsluttes med en pause i lik positur, også kalt endelig avslapping. Ideen er å ligge helt avslappet nyter effekten av praksis og tømme tankene for en mini meditasjon.