Blid yoga stilarter for Stretching og Stilhed

Home » Review » Yoga Basic » Blid yoga stilarter for Stretching og Stilhed

 Blid yoga stilarter for Stretching og Stilhed
Blid yoga er gjort for glæden ved at strække og stilhed i sindet, ikke for de forbrændte kalorier. Blid yoga stilarter kan ikke være i nyhederne, men de har stadig en vigtig rolle at spille på yoga-spektret. Det meste af yoga rampelyset går til de nye hybrid trends og stadigt eskalerende ekstreme temperaturer og atletiske evner. Mens du kan være op til at prøve nye ting, nogle gange du blot ønsker en gammeldags strækning, måske endda med en lille sang.

Hvor Blid yoga er anderledes

Ordbogen definition af blide er i retning af moderat eller mild. Blid er blevet vedtaget i yoga leksikon til at beskrive en stil af praksis, der fokuserer på at strække og trække vejret, ikke bedrifter af styrke eller ekstrem fleksibilitet. Alligevel bør du ikke forvente at tilbringe hele klassen i liggende stilling svøbt i et tæppe (prøv genoprettende yoga hvis det lyder tiltalende). Du kan gøre stående arbejdsstillinger, terminsforretninger bøjninger og skånsomme backbends, foruden siddende strækninger.

Hatha Sammenlignet med Gentle Yoga

Selv om mange Hatha yoga klasser er blide, ordene er ikke synonyme. Hatha Yoga er en langt mere generel betegnelse, der virkelig kan betyde enhver form for fysisk yoga, selv om det ofte bruges til at angive en klasse, der ikke flyde-orienteret. En blid klasse kunne omfatte nogle vinyasa flow, men pointen er ikke at hæve din puls eller forsøge at få dine ben bag hovedet. Det er virkelig tune ind på din krop og dit åndedræt. Forvent prop-støttede stillinger med vægt på udspænding.

Gentle Yoga Styles

Begyndende niveau klasser i følgende yoga stilarter er gode steder at starte din udforskning af blid yoga. Men klasser varierer, på trods af, hvordan de er mærket. Tal med læreren eller studie direktør på forhånd for at finde ud af, om de mener, at klassen til at være blid.

  • Integral yoga: Integral er en blid Hatha yoga praksis bragt til Vesten af ​​Sri Swami Satchidananda. Det søger at integrere sind, krop og ånd. Klasser omfatter ofte åndedrætsøvelser, messende, kriyaer og meditation.
  • Kripalu yoga: Dette er en blid Hatha yoga praksis med en medfølende tilgang understreger meditation, fysisk helbredelse, og spirituel transformation. Studerende observere deres tanker uden at dømme og kommer til at acceptere og elske sig selv, som de er. Klasserne begynder normalt med pranayama øvelser og blide strækninger efterfulgt af asana praksis og slutter med den endelige afslapning.
  • Sivananda yoga: Denne metode fra afstamning af Swami Sivananda blev bragt til Vesten af ​​Swami Vishnudevananda. Den er baseret på fem principper for optimal sundhed og åndelig vækst, herunder ordentlig motion gennem 12 rejser, vejrtrækning, afslapning, vegetarisk kost, og positiv tænkning med meditation. Stillingerne omfatter inversioner, backbends, forward bøjninger, drejninger, saldi og forstrækning strækninger.

Er Blid Yoga for dig?

Blid yoga klasser vil være accepterende over for begyndere og folk, der er fysisk udfordret. De kan omfatte meditation. De er beregnet til at være beroligende og til at reducere stress. Hvis du er blevet skræmt af flere atletisk yoga stilarter eller er på udkig efter en måde at slappe af, kan du ønsker at udforske blid yoga.