Bruk disse Yoga Poses å fokusere på Abs

Home » Review » Fitness » Bruk disse Yoga Poses å fokusere på Abs

Bruk disse Yoga Poses å fokusere på Abs
Yoga er en fin måte å styrke din dype kjerne og magemusklene. Yoga asana er et hel-legeme praksis, som bygger en integrert kjerne. Alle yoga er balansering positurer, enten stående, inversjoner eller arm balanserer, krever en stabil midsection. Mange utgjør kan bli dynamisk hvis du spesielt ønsker å jobbe dine magemuskler. Med andre ord, crunches fremover!

Nybegynnere Poses

Cat – Cow Stretch
Selv cat-ku er vanligvis tenkt som en back stretch, abs har en viktig rolle å spille som støttesystem for ryggraden. Hold navlen trukket inn når du beveger deg, selv når magen faller inn ku posisjon.

Hender og knær Balance
Løfte motsatte lemmer, som du gjør i denne balansen, er fantastisk for kjernen integrering. Hvis du vil ha mer av en utfordring, prøve å tegne hevet kne og albue sammen under magen og deretter re-utvide dem. Gå gjennom denne bevegelsen fem ganger på hver side.

Bekken tilter
Bevegelsen til et bekken vippe er hovedsakelig den samme som en katt – ku (beskrevet ovenfor). Hold navlen tegning mot ryggraden når du beveger deg gjennom dem.

Plank Pose
Plank er den mest grunnleggende arm balanse. Det er et bra sted å bygge styrke for mer avanserte positurer. Prøv å holde planken i ti makelige åndedrag.

mellom~~POS=TRUNC

Båt Pose – Navasana
bare å holde båten positur er en ganske god abdominal trening på egen hånd, men du kan ta det enda lenger ved å innlemme en knase. For å gjøre dette, senk overkroppen og beina mot gulvet samtidig. Sveve noen få inches over gulvet og deretter lene seg tilbake opp i positur. Gjenta fem ganger.

Crow Pose – Bakasana
balansere kroppen på armene tar mye av kjernen styrke, slik at du arbeider bare ved å få inn i denne positur. Hvis du har problemer, presse deg knær i sterkt og holde blikket på gulvet foran deg, ikke på føttene.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
Half Moon er en balanserende positur der lemmer skyter ut i alle retninger, så du er avhengig av kjernen til å holde deg oppreist. Sørg for å holde kjernen engasjert ved å tegne navlen inn.

Head – Salamba Sirsasana
head tilbyr en rekke muligheter til å forbedre styrke. Når du føler deg komfortabel med å gjøre positur i midten av rommet (en stor bragd i seg selv), kan du begynne å jobbe med å løfte begge bena opp samtidig. Du kan til og med til en omvendt crunch, senke bena nesten til gulvet, og deretter løfte dem opp til vertikal.

Scale Pose – Tolasana
Hvis du lurer på hvordan du får styrke til å løfte begge beina opp fra gulvet, er svaret i kjernen. For å få en idé om hvordan det føles, prøv å gjøre positur med en blokk under hver hånd.

Side Plank Pose – Vasisthasana
Dette er en enarmet versjon av planken. Hvis du vil ha mer av en utfordring, løfter øverste benet og hold det omtrent fem inches over bunnen beinet.

Avansert

Firefly Pose – Tittibhasana
Ja, fleksibilitet og arm styrke er viktig for denne positur, men du kommer ikke til å få lift-off uten noen kraft fra kjernen.

Underarm Stand – Pincha Mayurasana
Inversjoner handler om kjernen. Dette er eksponentielt sant når du fjerner den store, stabile hodet fra gulvet. Noen ganger kalles en hodeløs head, er underarm stå en god måte å jobbe på inversjoner hvis du har nakkeproblemer.

Handstand – Adho Mukha Vrksasana
håndstående fra veggen er en av yoga mest utfordrende fysiske stillinger.

Side Crow Pose – Parsva Bakasana
Det er to måter å gjøre siden kråke: balansere på to armer eller på en arm. Unødvendig å si, er en arm hardere. Siden en vri er involvert, denne positur krever også sterke obliques.

Warrior III – Virabhadrasana III
En enkel stående balanse, ikke sant? Feil. Utfordringen her er å opprettholde overkroppen og løftet benet vinkelrett på gulvet mens du holder to hofter perfekt nivå. Alt mens du står på ett ben.