Care este timpul dreptul de a practica yoga?

Home » Review » Health » Care este timpul dreptul de a practica yoga?

Care este timpul dreptul de a practica yoga?

Noi vorbim atât de mult despre yoga, dar de multe ori nu se discută cel mai bun timp pentru a practica. Nu sunt sigur dacă știți, dar există o știință întreagă, care vorbește despre când și în cazul în care pentru a practica yoga.

Intrigant, nu-i așa? Și toate acestea în timp ce, am fost practica yoga fără să știe acest lucru.

De asemenea, v-ați întrebat vreodată de ce programe de yoga sunt de obicei prezentate în sloturile de dimineață la televizor? Acolo sigur trebuie să fie un motiv pentru ea, și există. Să-l găsim mai jos.

Când Pentru a practica yoga?

Ziua este împărțită în patru părți în știința yoghină. Ele sunt Brahma Muhurta, Sunrise, la prânz, și apus.

Dacă doriți să practice yoga, ca un mijloc de a ridica ființa ta spirituală, Brahma Muhurta este momentul perfect pentru a practica. Dar, dacă sunteți în căutarea doar la bunăstarea fizică, timp de răsărit sau apus de timp se va face.

Amiază nu este recomandată, deoarece este timpul mesei si corpul tau are nevoie de o diferență de cel puțin 4 până la 6 ore după masă pentru a practica yoga, astfel încât produsele alimentare devine digerat de atunci și consumă energie. De asemenea, sa transpiri foarte mult în amiaza din cauza căldurii, iar acest deshidratează corpul tau.

Deci, în mod ideal, Brahma Muhurta ar fi cel mai bun timp pentru a practica yoga, dar este mai bine pentru a alege un timp în care este convenabil pentru tine, mai degrabă decât să fie rigide. Ceea ce este mai important este acela de a procura cele mai bune din fiecare sesiune de yoga și să încerce diferite tehnici pentru a îmbunătăți experiența.

Asane poate fi practicată fie în dimineața sau seara pe stomacul gol, dar asigurați-vă că nu practică asane provocatoare pe care le va sârmă de până chiar înainte de culcare. Cu toate acestea, în dimineața, puteți practica-le pe toate pentru a unstiffen și energiza corpul.

Pranayama prea, cum ar fi asane, pot fi practicate în dimineața sau seara, dar asigurați-vă că nu este în termen de două până la patru ore după o masă. Este o metodă ideală pentru a menține tensiunea și oboseala la golf.

Întrucât, puteți practica meditația în orice moment al zilei, atâta timp cât nu sunt somnoros, în stare de ebrietate, sau hiper. Un stat treaz si relaxat de spirit este o ocazie excelentă de a medita. De asemenea, așteptați timp de două ore, după care au o masă pentru a medita, pentru a evita senzație de plictisitoare și somnolență.

Yoga Nidra poate fi practicată în orice moment al zilei, chiar imediat după mese, atâta timp cât nu adormi în timp ce sunt la el.

Acum, că știm când să și atunci când nu este de a practica yoga, să afle cel mai bun timp pentru a practica.

Care este cel mai bun timp pentru a practica yoga?

Zori este cel mai bun timp pentru a practica yoga. Brahma Muhurta, care este 03:40, nu este o opțiune practică pentru o mulțime de noi. Prin urmare, potrivit experților, răsăritului este ideal și practic.

Similar cu modul în care vă începeți ziua cu cafea sau ceai, o fac cu yoga. Aerul proaspăt în dimineața este ideală și vă ajută să vă pregătiți pentru provocările zilei următoare. Și ce e chiar mai bine este impuls de energie veți obține de la sesiunea de yoga, care nu cafea sau ceai poate bate.

În timp ce ipostazele activați și să vă flexibil pentru a doua zi, respirație yoghină stimulează, curata, si energizeaza mintea ta. De asemenea, vă ține în stare proaspătă și intinerit. practica Yoga în dimineața vă va ține echilibrat și nu lasa probleme, cum ar fi blocajele de trafic, programe de lucru ocupat, sau treburile casnice te deranjează.

După ce te trezești, goliți intestinele, curat, și de a lua de a practica imediat. În acest fel, sunt mai puțin susceptibile de a sări peste practica sau de a lua prea obosit pentru a face acest lucru.

Seara, aceste simptome sunt mult mai probabil pentru că, după o zi lungă la locul de muncă, preferi să se calmeze și ma uit la TV în loc de a practica yoga. Deci, se face si tapetata cu ea dimineața.

Diminetile sunt atunci când mușchii și articulațiile sunt mai solide SCHENGEN. Yoga se întinde și se adaugă flexibilitate pentru a le, astfel ajutându-vă să fie pe degetele de la picioare pe tot parcursul zilei, fără nici o dificultate.

Practicarea yoga dimineața devreme este un excelent mod de a reîmprospăta mintea și spiritul și pregătește-te să-și asume provocările zilei. Acesta vă va trezi în cele din urmă și să vă îmbrățișeze vibrația zilei.

De asemenea, producția de sudoare este scăzut dimineața, păstrând deshidratarea corpului mult mai mici. Hainele tale prea nu va primi gras și urduroși.

Cu atât de multe avantaje legate de acesta, nu e de mirare o mulțime de tradiții ia în considerare timpul de dimineață ca sacru.

Acum, să învețe aspectele care funcționează cel mai bine pentru o experiență de yoga sănătoasă și holistică.

Modalitatea de practica yoga Pentru cele mai bune rezultate

1. Timing

Așa cum am discutat, diminețile sunt cele mai bune. Se recomandă în mod specific de timp Sunrise. În caz contrar, oricând între 5 dimineața până la 7 dimineața ar face. Acest lucru este atunci când vă simțiți activ, iar aerul este proaspăt. Programul de antrenament va dovedi a fi plăcută.

2. Locul de practică

Alege un loc care este curat și liniștit. Ar putea fi în casa ta sau în aer liber, cum ar fi într-un parc, sau chiar un loc de yoga. Asigurați-vă că sunt confortabile în spațiu și se poate concentra în totalitate pe practica.

Evitați practica yoga în lumina directă a soarelui, vânt rece, sau un loc cu multe insecte.

3. Accesorii Yoga

Accesorii va face practica netedă și mai confortabil. Ia-ti un frumos yoga mat. O saltea care vă permite să practice pozează și meditez confortabil.

Câteva alte echipamente cum ar fi blocuri, curele, perne, pături și ajuta să vă ușura în ipostazele mai bine. Acestea vin la îndemână pentru începători, persoanele în vârstă, și cei cu probleme fizice.

4. Îmbrăcăminte

Asigurați-vă că purtați în formă medie și îmbrăcăminte confortabil, care nu restricționează mișcarea și vă ajută să se răsucească și să se întoarcă cu ușurință.

Eliminați orice accesorii de corp cum ar fi ochelari, ceasuri, bijuterii și grele și păstrați-le deoparte.

5. Secvență Comanda

Începe cu asane. Urmați-l cu Prănăyăma și apoi medita. Ordinea este de a pregăti corpul tau științific pentru a medita bine. Asane te face apt fizic, și Pranayama pregătește mintea pentru meditație. Gradul de conștientizare cu fiecare pas crește, ajutându-vă să meditați mai bine.

Măsuri de precauție

În funcție de vârsta și capacitatea practicantului, practica yoga individuală trebuie să fie proiectate. În urma unui format standard de yoga nu este recomandată fără consultare.

Nu practica yoga sub influența alcoolului, a drogurilor, sau orice alt material îmbătător.

Cei cu probleme fizice sau psihice sau boli trebuie să consulte mai întâi medicul lor și de a lucra cu un instructor de yoga pentru a evita orice complicații.

Să răspundă acum câteva întrebări comune despre yoga.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Cât timp am practica yoga?

În mod ideal, o oră sau o oră și jumătate sunt bune. În caz contrar, petrec cel puțin 20 de minute în practică.

Cât de des pot practica yoga?

Practica yoga în fiecare zi, dacă este posibil, sau cel puțin de trei ori pe săptămână.

Fiind capabil de a practica yoga în fiecare zi, fără efort este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru tine. Dar cum? Câteva sfaturi și tehnici simple vor ajuta, iar cele menționate mai sus va veni la îndemână. Efectuați modificări în practica în consecință și pentru a obține maximum de ea. Du-te!