Ce este Anusara Yoga și Care sunt beneficiile ei?

Home » Review » Yoga Basic » Ce este Anusara Yoga și Care sunt beneficiile ei?

Ce este Anusara Yoga și Care sunt beneficiile ei?

Yoga a fost practicată în țara noastră de vârstele. Originare din India, yoga înseamnă practic „disciplina spirituala“. Fiecare formă de yoga are propriul set de beneficii și există modalități diferite de a practica lor. Oamenii practica diferite tipuri de yoga, în funcție de nevoile și cerințele lor. Practicarea yoga în mod regulat, menține în formă și bine pe tot parcursul vietii. Acesta vă ajută în realizarea stabilității mentale și rezistență fizică.

Vrei să înveți yoga și experiență de pace eternă? Iată cum se face cu Anusara yoga.

Stilul Anusara de yoga a fost început de către un profesor de yoga născut în America, John prieten în anul 1997. Printre alte forme de yoga, Anusara yoga este un amestec perfect de asane yoga , exerciții și filozofia de respirație. Această formă de yoga este cel mai bine descris ca o formă modernă de yoga. Există aproximativ 260 de asane care fac parte din Anusara yoga. Nu este întotdeauna posibil pentru noi de a practica toate aceste asane. Prin urmare, aceste asane a fost împărțit în UPS bază calde, backbends, ridică în picioare, inversiuni, curbe înainte, etc.

Dacă doriți să învățați Anusara yoga, urmați asane simple și ușor menționate mai jos și începe:

1. Ardha Chandrasana:

Stai într-o poziție dreaptă. Departati picioarele larg desfacute. Acum, rândul său, piciorul drept în afara într-o poziție de 90 de grade. Încearcă să atingi pe mâini (palme), la sol într-o linie dreaptă, cu picioarele. Acum, ridicați piciorul stâng și să încerce să-l întindă până în aer la fel de mult ca poti. Nu întinde dincolo de capacitatea ta. Acum ridicați mâna dreaptă și întinde-l în aer. Să rămână constantă timp de 30 de secunde și eliberați.

2. Bhujangasana:

Cum se face Bhujangasana și Care sunt beneficiile ei

In aceasta, trebuie să vă poziționați într-o postură curbat, care seamănă cu un șarpe. Intinde-te pe sol în așa fel încât frunte atinge solul. Acum, puneți palmele sub umeri într-o manieră încât să se împingă aproape de corp. Intinde picioarele într-un mod care în partea de sus a picioarelor apasă în jos, în saltea. Acum inhaleze & apăsați încet pe mâini pentru a întinde brațele, se deplasează piept în sus. Acest pose arată ca un șarpe și, prin urmare, este numit cobra posturii sau șarpele reprezintă.

3. Ardha Mukha Shvanasana:

Cum de a face Adho Mukha Svanasana Și Care sunt beneficiile ei

Acesta este de 8 – lea  pas al Suryanamaskara. Aici trebuie să se răspândească mâinile și picioarele puțin largă în afară. Acum, îndoiți și puneți mâinile pe sol în așa fel încât palmele și picioarele ating podeaua. Incearca sa se intinda corpul tau la fel de mult ca poti. Poziția de aici este ca cea a unui câine. Ridicați spate mai mici și întinde – l într – o poziție de „V“.

4. Vakrasana:

Stai pe podea cu picioarele drepte. Ori piciorul drept și puneți piciorul drept pe partea dreaptă a genunchiului stâng. Mâinile tale ar trebui să fie pe ambele părți cu palmele cu fața la pământ. Acum, răsuciți partea superioara a corpului în spate, uitându-se peste umărul drept în timp ce mâna stângă rămâne plasat pe partea dreaptă a piciorului drept. Stai timp de 15 secunde și a reveni la poziția inițială.

Incearca sa faci acest lucru în cealaltă direcție prea.

5. Virabhadrasana:

Cum se face Virabhadrasana 1 și care sunt beneficiile sale

Acest pose este de asemenea cunoscut sub numele de războinic pozeze. Stai drept și apoi mutați picioarele în afară, aproximativ 4 inci unul față de celălalt. Ridică mâinile sus în aer și întindeți-le. Acum, rândul său, piciorul drept la 90 de grade pe partea dreaptă și rotiți în consecință, piciorul stâng, în aceeași direcție și întinde-l. Păstrați-vă spatele drept. Uită-te în sus spre mâinile tale cu care se confruntă cerul.

6. Uttitha Hasta Padangustana:

Stai drept în poziție Tadasana. Acum, încercați să ridice piciorul stâng în direcția în sus. Încercați să atingă glezna piciorului stang cu mâna stângă. Încercați să-l și în sens invers. Nu întinde dincolo de capacitatea ta. Acest asana ofera un masaj bun pentru a coloanei vertebrale, partea inferioara a spatelui, solduri, picioare și mâini.

7. Garudasana:

Cum se face Garudasana și Care sunt beneficiile ei

Stai drept în poziție Tadasana. Indoaie genunchii un pic. Acum, încercați să ridice piciorul stâng și înfășurați-l în jurul valorii de piciorul drept. Faceți același lucru cu mâinile. Acum, încercați de echilibrare în această poziție. Să rămână constantă timp de 10-15 secunde și eliberați.

8. Vasisthasana:

Stand în poziția Ardha Mukha Shvanasana. Acum, încercați să ridice piciorul drept în aer. Încearcă să atingi piciorul drept cu mâna dreaptă. Mâna stângă și piciorul stâng ar trebui să rămână în continuare. Înclinare capul în direcția în sus, cu vedere spre cer.

Acestea sunt un simplu câteva yoga Anusara reprezintă puteți încerca practica la domiciliu. Yoga cu siguranță vă ajută în a trăi o viață fără tensiune, relaxat și sănătos!