Ce este Vinyasa yoga?

Home » Review » Yoga Basic » Ce este Vinyasa yoga?

Ce este Vinyasa yoga?

Ca în cazul în care practica yoga nu este suficient de intrigant, aveți diferite tipuri de yogas pentru a alege de la – Ashtanga, Iyengar, Bikram, etc.

Vinyasa yoga înseamnă pur și simplu mișcare legate de respirație. Posturile sunt înșirate împreună, fie într-un scurt sau un flux mai lung.

Stilul Vinyasa de yoga este incredibil de dinamic. Acest lucru înseamnă că mintea ta trebuie să rămână concentrat și în prezent pentru a putea ține pasul cu fluxul de practica. De asemenea, atunci când vă concentrați, să evitați în derivă. Astfel, sunteți în tandem cu corpul tau, in loc sa fie blocat în capul tău.

Vinyasa Yoga 101

Ce este Vinyasa Flow?

Vinyasa Yoga, la fel ca și celelalte forme de yoga, provine de la Hațhayogăi. Vinyasa se referă la alinierea respirației cu mișcarea. Acest lucru se transformă asane altfel statice într-un flux mai dinamic.

Formele moderne de curgere Vinyasa, numit, de asemenea, putere de yoga și debitul, sunt de obicei descris ca un freestyle Ashtanga. Ele nu se lipesc de structura rigidă a practicii.

Principiile și filozofiile care stau la baza Practica

După cum a afirmat, Vinyasa este coordonarea perfectă a respirației cu mișcarea. Având în vedere faptul că, acestea sunt filozofii și principiile acestei practici urmează.

Mișcările specifice

Vinyasa se referă la o serie foarte specifice de mișcări care se frecvent între fiecare asana într-o serie. Aceasta este la latitudinea instructor de yoga, care este de ce este important să alegeți un expert cu atenție.

Suflare

Durata de timp inspiri sau expiri determină durata de timp petrecut în tranziție între asane. Trebuie să acorde o atenție la respirația și călătoria între asane, în loc de numai perfecționarea alinierea corpului. Trebuie sa respiri, folosind un stil diafragmatica relaxat în timp ce practica acest stil de yoga. Ar trebui să pară ca sunetul oceanului rezona în gât – stilul Ujjayi de respirație.

contractii musculare

Vinyasa Yoga plătește, de asemenea, atenție la Bandha sau blocare musculară, care vă oferă posibilitatea de a tranziției în condiții de siguranță și fără probleme în și din fiecare asana. Există trei bandha majore:

  1. Mula bandha , care se realizează prin strângerea mușchilor în zonele de perineu si pelviana.
  1. Uddiyana bandha , care se realizează prin tragerea ombilic în față a coloanei vertebrale, și apoi se deplasează ușor în sus. Acest lucru ajută la contractarea mușchilor în partea inferioară a abdomenului.
  1. Jalandhara bandha , care se realizează prin scăderea ușoară bărbie, în timp ce ridicați sternului și trecerea privirea spre vârful nasului.

Beneficiile de yoga Vinyasa

Acestea sunt unele beneficii uimitoare de practica Vinyasa yoga.

1. Insuflă un sentiment de calm

Există un ciclu stabil format ca inspiri și expiri. Acest lucru ajută pentru a calma atât mintea si corpul tau.

2. Detoxes Corpul intreg

Mișcările coordonate de la unul la altul pose genera căldură internă și să acționeze ca un antrenament cardio. Acest lucru vă permite să-l transpire, ajutând astfel la purificarea organismului.

3. Ajută la o mai mare flexibilitate si forta musculara

Fie că practica este un ritm lent sau rapid-paced, se face pentru un antrenament mare pentru corpul tau.

4. permite să păstrați în prezenta

Yoga te ajută să trăiești în acest moment, iar aceasta este poarta spre adevăr și fericire.

Vinyasa Practica Azi

Dacă vă înscrieți-vă pentru o clasă de yoga Vinyasa, veți găsi că este de obicei destul de dinamic. O practică Vinyasa necesită să rămânem concentrați și în prezent. Practica este comparabil cu meditația, și este adesea numit o meditație în mișcare.

Ritmul poate varia în funcție de instructor, astfel încât în ​​cazul în care clasa este prea rapid sau prea lent pentru gustul dvs., ați putea dori să schimbați instructor.

O clasă obișnuită Vinyasa începe cu Surya Namaskaras. Există câteva clase care încorporează meditație înainte și / sau după clasa.

Ce este Vinyasa Krama?

Vinyasa Krama este o progresie pas cu pas într-un anumit scop. Acest obiectiv ar putea fi o asana complexă sau avansată.

Să ne descompuna acest concept mai departe.

Vinyasa este sincronizarea respirației și mișcare.

Krama este de a progresa pas cu pas.

Deci, atunci când se angajează Vinyasa Krama yoga, te practic să crească în ceva. În acest caz, vă mutați de la un simplu la un asana mai complex. Vă pregătiți-vă înainte de a ajunge în stadiu avansat sau „vârf reprezintă“.

De obicei, o secvență de Vinyasa Krama ar trebui să se bazeze pe o temă individuală, de exemplu, o temă de îndoire înainte sau o temă de îndoire înapoi. Dar instructorul tau va lucra, de asemenea, pentru a face clasa una rotunjită, concentrându-se pe fiecare parte care are nevoie de lucru pe măsură ce avansezi în vârf reprezintă.

Cei mai mulți studenți constată că adăugarea unui Vinyasa Krama Curgerii Vinyasa face mult mai mult sens pentru mintea și corpul. Corpul pare să fie pregătit atunci când este vorba de asane mai complicate, iar fluxul sistematic te ține calm și plini de energie.

Pe măsură ce explora adâncurile yoga, asigurați-vă că pentru a adăuga Vinyasa Flow / krama pentru a practica. Este una dintre metodele cele mai eficiente și sistematice de yoga. Sunteți sigur să-l iubesc!