Ce sa va asteptati în timpul Primul dumneavoastră Bikram Yoga Class

Home » Review » Yoga Basic » Ce sa va asteptati în timpul Primul dumneavoastră Bikram Yoga Class

 Ce sa va asteptati în timpul Primul dumneavoastră Bikram Yoga Class
Bikram Yoga este o metodologie foarte specific de yoga fierbinte. Este important să înțelegem că Bikram Yoga este întotdeauna yoga fierbinte, dar yoga fierbinte este nu întotdeauna Bikram. Cu alte cuvinte, Bikram Yoga este un „nume de marcă“ versiune de yoga realizată într – un studio fierbinte.

Pentru cineva nou la conceptul de yoga fierbinte, poate fi benefic pentru a lua prima clasă de la un studio Bikram, pur și simplu pentru că standardele Bikram sunt incredibil de detaliate, și toate studiourile Bikram să adere la aceleași standarde. Acest lucru reduce o parte din incertitudinea de a încerca o nouă clasă pentru că, în afară de instructor, destul de mult toate detaliile de antrenament sunt pre-determinate. Un nou student poate pregăti pentru clasă și știu exact ce să se aștepte. De exemplu, studiourile și clasele Bikram trebuie:

  • Să fie încălzit la 105 grade F, cu 40% umiditate
  • Au pardoseli covor
  • Au oglinzi pe peretele frontal
  • Fi predate de către instructori Bikram-certificate
  • Ultimele 90 minute
  • Constau dintr-o anumită secvență care începe de yoga, inclusiv două exerciții de respirație și 26 de ipostaze (variații din această serie nu sunt permise)
  • Au o iluminare puternică
  • Nu au nici o muzica de joc în timpul clasei

Ca un student nou, vă puteți simți încrezător că orice clasă participi este monitorizată în mod corespunzător, și că nu va fi presat pentru a împinge limitele personale rămas singur. Acest lucru este important pentru că lucrează într-o cameră umedă, fierbinte în cazul în care nu a reușit în mod corespunzător, ar putea duce la boli legate de căldură.

Mi-am luat prima mea clasa Bikram ca parte a unui abonament la ClassPass, și bine-a plăcut. A fost greu, a fost urât mirositoare, și am transpirat ca un câine, dar după aceea, m-am simțit extraordinar. Dacă vă gândiți la poziția la un studio din apropiere, acest lucru este ceea ce trebuie să știți înainte de a pleca:

1. S-ar putea mirosi

Pune 30 de oameni într-o cameră caldă, umedă timp de 90 de minute, cu scopul de a induce transpirație intensă, și vei termina cu o cameră put. Clasa am luat început aproximativ 30 de minute după clasa anterioară, și mersul pe jos pentru prima data cand am simtit ca am fost mersul pe jos o versiune intensă a unui vestiar băieți de liceu. S-ar putea obține aclimatizarea mirosul odată ce ai fost in camera pentru un timp, dar nu merge complet departe. Doar să înțeleagă că propriul corp transpirat va începe împuțit până la locul, de asemenea, astfel încât să nu se pot urî cu adevărat pe duhoare altor popoare.

2. Se va fi cald-Corespunzător Dress

Am purtat greșit pantaloni yoga lungi și un rezervor de top din bumbac pentru prima mea clasă. Crede-mă când spun că a fost overdressed. O mulțime de femei să poarte echipament de yoga asemănătoare cu pantaloni scurți pradă și un sutien de sport, în timp ce băieții sunt, de obicei fără cămașă și în pantaloni scurți atletice.

Simțiți-vă liber să poarte tot ceea ce simti cel mai confortabil, dar aproape de-montaj, unelte disipează sudoare, în special pantaloni scurți și un sutien rezervor de top sau de sport pentru femei, și pantaloni scurți, cu sau fără un tricou disipează sudoare pentru bărbați sunt cele mai bune dvs. pariuri.

Dacă nu vă place căldura sau transpirație, probabil nu va place Bikram. Nu e pentru toată lumea.

3. Adu apă și alimente

Hidratarea înainte de clasă este extrem de important, așa cum doriți să vă asigurați că nu sunteți deshidratat înainte de a petrece 90 de minute la 105 de grade de căldură. Este de asemenea important pentru a aduce apa cu tine in studio. Instructorul sugerează o pauză de apă devreme în clasă, dar puteți lua pauze de voluntariat pe tot parcursul. Cu suma pe care o veți fi transpirație, ar trebui să facă un efort de a bea mai multe uncii, cel puțin o dată la 10-15 minute.

După clasa, trebuie sa va hidratati, astfel încât umple din nou sticla de apă sau au o alta la îndemână, astfel încât să puteți bea. De asemenea, am găsit eu hulpav foame după clasă. Aș sugera de ambalare o gustare ușoară, puteți mânca pe drum spre casă, eventual, o brânză de mere și de coarde, sau o singură porțiune a servi hummus și covrigi. Un amestec de proteine ​​si carbohidrati pot ajuta să susțină până când veți putea să stai jos pentru următoarea masă.

4. Adu-o schimbare de haine

Studiourile Bikram sunt necesare pentru a oferi dusuri, așa că, dacă preferați dușurile imediat după clasă, este întotdeauna o opțiune. În cazul în care, cu toate acestea, ai prefera să faci duș la domiciliu, veți dori în continuare să se schimbe hainele înainte de a părăsi studioul. Nu exagerez când spun că transpiram mai mult în clasa mea Bikram decât am de joc de 6 ore de baschet într-o sală de gimnastică onu cu aer condiționat, în Texas, în mijlocul verii. Nu vrei să conduci acasă în timp ce haine poartă atât de umedă se simte ca tocmai ai tarat dintr-un bazin.

5. Puteți (și ar trebui) să ia pauze după cum este necesar

Când am intrat în studio și a spus instructorul a fost prima mea timp pentru a încerca Bikram, ea mi-a spus, „Scopul tau doar pentru ziua de azi este de a rămâne în cameră. Nu-mi pasă dacă doar te minți pe rogojina ta ansamblu clasă și nu încercați o singură postură, vreau doar să stați în cameră.“ Cu alte cuvinte, aș putea face tot ce trebuia să fac pentru a obține prin intermediul clasei. Am găsit eu iau pauze de apă regulate, și în timp ce am încercat toate pozeze, am renunțat pentru că cămilă pozeze am găsit eu obtinerea amețită. În schimb, m-am așezat, a băut apă, și sa alăturat din nou în cazul în care a trecut amețeala.

Chiar și condimentată Bikram yoghini de multe ori să ia pauze, astfel încât să ia cât mai multe după cum este necesar și asigurați-vă că beți suficientă apă. Scopul, mai ales dacă sunteți începător, este de a rămâne în cameră și să se obișnuiască cu căldură.

6. Vei fi încurajați să rămână în cameră

A se vedea punctul de mai sus. Stau în cameră și aclimatizarea la căldură este o parte importanta a Bikram yoga, deoarece căldura în sine vă ajută să slăbiți pentru a crește flexibilitatea mușchilor.

7. Poses începător-Friendly

Înainte de prima clasa mea, i-am spus soțului meu, „Sper că nu ne cere să facem orice headstands nebun sau echilibru reprezintă.“ Ei nu au făcut. Seria 26-pose este luat din hatha yoga, iar instruirea este foarte incepator prietenos. In timp ce versiunile mai avansate ale fiecărei pozeze sunt introduse, toate sunt posibile pentru începători adevărat să-și asume, chiar și cei care nu sunt foarte flexibile.

8. să nu vă placă imediat

Nu am fost un mare fan al Bikram în timp ce clasa a avut loc. Nu am minte ipostazele, și nu a fost că am urât căldura. A fost o experiență de căldură generală, activitate extrem de disconfort, și persistent creștere deshidratare care lucrează împreună pentru a crește rata de inima mea, provocare respirația mea, mă împing singur cu gama mea normală de mișcare. A fost nevoie de o mulțime de concentrare mentală să se concentreze pe forma corectă în timp ce încerca să nu se gândească la disconfortul general, ma simteam. Am fost gata pentru clasa a fi de peste aproximativ la jumătatea drumului.

Acestea fiind spuse, Ieaving studio, m-am simțit atât de obosit și viu-revigorat. Epuizat, dar, de asemenea, entuziasmat pentru restul zilei mele. Sentimentul a durat un plin de 24 de ore. Orice antrenament, care conferă acest tip de beneficii mentale și strălucirea pozitivă este un antrenament în valoare de a face din nou.