Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un Mat Yoga – Toate Mats nu sunt create egal

Home » Review » Yoga Basic » Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un Mat Yoga – Toate Mats nu sunt create egal

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un Mat Yoga - Toate Mats nu sunt create egal

De ce să cumpărați un Mat

rogojini Yoga (numite, de asemenea, covoare lipicioase) sunt folosite în cele mai multe cursuri de yoga pentru a oferi amortizare și de tracțiune. În timp ce se poate inchiria, de obicei, o saltea de la un studio de yoga, este o idee bună pentru a cumpăra propria ta. Acesta va plăti pentru sine destul de repede, astfel încât să nu trebuie să așteptăm și să vedem dacă acest lucru yoga bastoane înainte de a lua plonja în proprietate mat. În timp ce angajamentul de a yoga nu trebuie să influențeze decizia ta, sentimentele tale despre sudoarea altor oameni și fluide corporale ar trebui. covorașe partajate pot adaposti bacterii, inclusiv stafilococilor, și ciuperci. Veți avea nevoie, de asemenea, o saltea, dacă aveți de gând să faci orice yoga la domiciliu.

Elementele de bază Yoga Mat

Un standard de dimensiuni de yoga mat este de 24″ x 68″ , deși rogojini mai sunt disponibile pentru oamenii inalti. La capătul inferior al spectrului de preț, puteți obține o saltea de bază pentru aproximativ 25 $. De acolo, prețurile variază de până la aproximativ 140 $ pentru o saltea de lux. Aceste covorașe mai scumpe vin de obicei prin tag-uri lor de preț onest prin oferirea unor metode de producție responsabile și materiale mai ecologice. De asemenea, ei vor dura, în general, mult mai mult decât o rogojină buget.

Desi se pare ca exista o multime de tipuri diferite de saltele pentru yoga disponibile, o privire mai atentă relevă faptul că cele mai multe dintre diferențele dintre ele sunt destul de superficiale. O saltea poate oferi un design destul sau vin cu un sac tote drăguț, dar problema reală este ceea ce mat este făcut din. Există trei materiale care domină piața mat yoga: PVC, cauciuc, și TPE.

  • PVC (policlorură de vinil) este un material de om care nu este biodegradabil. Este materialul de alegere pentru rogojini low-end , cum ar fi cele comunale la studioul local. Cu toate acestea, din PVC nu înseamnă întotdeauna o saltea ieftin. Este , de asemenea , utilizat pentru foarte populare high-end Manduka PRO serie, care sunt mult mai groase decât mat medii și sunt practic indestructibile. Covoare PVC poate dura ceva timp pentru a purta. Odată ce fac, ele oferă tracțiune bună.
  • Cauciuc este un material destul de simplu. Este natural, din surse regenerabile și biodegradabile. Rubber oferă o foarte grippy dacă suprafața mata oarecum greu. Jade Yoga a făcut cele mai populare covoare de cauciuc de mai mulți ani. Cauciuc natural face pentru o saltea mai greu și poate avea un miros vizibile la început. Ambele aceste preocupări sunt atenuate în noile covoare hibride din cauciuc / poliuretan realizate de Liforme și Lululemon, care sunt , de asemenea , foarte absorbant și oferă o suprafață superioară practică. Cork și iută rogojini sunt , de asemenea , opțiuni pentru persoanele care doresc un covor naturale, dar ele sunt utilizate pe scară largă mult mai puțin.
  • Când TPE (elastomer termoplastic) covorașe a intrat pe piață, acestea păreau să rezolve o mulțime de probleme cu alte materiale. Deși a făcut om, TPE nu biodegrada. Este inodor, incredibil de ușor și foarte moale pentru a practica pe prevenind în același timp , de asemenea , alunecarea. Toate aceste lucruri sunt făcute pentru o coloană puternică plus. Pe partea minus, nu este foarte durabil.

Slip alunecare

În funcție de materialul (PVC-ul este cel mai mare vinovat) noi covoare poate fi un pic alunecos. După câteva ore, problema dispare de obicei ca te porți în saltea. Dacă nu, încercați să-l ușor de spălat, deoarece aceasta poate accelera procesul. Treci săpun și atârnă-l să se usuce. În cazul în care palmele au tendinta de a transpira, un produs similar prosop Yogitoes Skidless, care absoarbe umezeala, poate ajuta. Aceste prosoape mat au devenit omniprezente în cursuri de yoga fierbinte în cazul în care transpiratie abundenta poate provoca rogojini pentru a obține foarte alunecos.

În cazul în care să Shop

Cele mai multe studiouri de yoga transporta rogojini pentru cumpărare. În afară de susținerea studioul local, această setare, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a simți diferite tipuri de covoare și auzi o mulțime de opinii cu privire la ce tip este cel mai bine. Ca yoga devine din ce în ce mai populare, produsele yoga au devenit, de asemenea, un lucru obișnuit la magazine de bunuri sportive și magazine cum ar fi Target. Dacă aveți un covoraș ales deja, puteți găsi cele mai bune preturi de cumparaturi online.

Atunci când fac cumpărături pentru o saltea de yoga, ia în considerare materialul este fabricat din, grosimea, și durabilitate. Totul va afecta prețul.

Realizarea Mat dvs.

Unele studiouri de yoga va stoca rogojina pentru tine. Dacă dumneavoastră nu, e la îndemână pentru a avea o saltea sac de yoga, sau cel puțin o curea, astfel încât să puteți arunca peste umăr. Ce fel de sac este cel mai bun depinde de modul în care ajungi la clasă și cât de mult lucruri pe care trebuie să le transporte. O curea simplă poate fi suficientă pentru persoanele care conduc la clasă, în timp ce navetiști de transport public și persoanele care se indreapta spre locul de muncă vor dori ceva mai ampla.