Csodái Meditáció – Hogyan kell meditálni Mélyen

Home » Review » Meditation » Csodái Meditáció – Hogyan kell meditálni Mélyen

Csodái Meditáció - Hogyan kell meditálni Mélyen

Ön hangsúlyozta? A világi életmód egyre neked? Ha a válasz igen, és már igen egy darabig, akkor valószínű, hogy akkor lett volna kérni, hogy meditálni. De a meditáció hangzik, bonyolult és unalmas, nem igaz? Akkor miért olyan sok ember javasoljuk, hogy ezt meg?

Ez az oka annak – meditáció nem egy gyakorlat, feladat vagy tevékenység, ahol alkalmazzák a fejedben. Ez egy nyugalmi állapotban. Olyan mély, hogy lehet mélyebb, mint a legmélyebb alvási akkor valaha is. Ebben az állapotban az elme nyilvánvalóan még mindig és békében – mentes aggodalom és nyugtalanság, és ez az, amikor a meditáció történik.

Egyszerűen hangzik, nem igaz? Tulajdonképpen nem. Ennek az az oka, hogy annyira zavaros az életben, és a gond, hogy már képzett elménket arra gondolni folyamatosan. Kapunk kusza láncok a gondolatok, és gyakorlást és türelmet, hogy nyugodt az elme, és adja meg, hogy a meditáció állapotában.

Miért nem tudunk meg egy állam mély meditáció Könnyen?

Beletelik erőfeszítést, hogy mélyen a meditáció állapotában. Ha megkísérli, ez valószínűleg úgy fogja érezni, hogy nem egyértelmű, vagy ha nem mozog tovább. Ez azért van, mert hiányzik a fókusz és intenzitását. Nem érti azt a pontot a mély alvás meditáció, és hogyan kell csinálni.

Elménk két funkciója van. Az elsőt a „tudás”, a második pedig a „csinál”. A meditáció szól csillapítja a „cselekvés”, és teljesítik a nyugalom, miközben a „tudás”.

A legtöbb ember elkezd meditál nélkül felkészülést is. Lehet, hogy nem tud róla, de készül a törvény nem csak lehetővé teszi, hogy nyugodt az elméd könnyedén hanem teszi az egész rutin kellemesebbé.

Tehát itt van néhány mutató, ami segít megnyugtatni az elméd, és kap egy állam mélyebb meditáció.

Technikák segítségével kap egy állam a mély meditáció

Készítmény 

Mintha meditáció nem elég nehéz, felkészülés úgy tűnhet, mintha egy óriási feladat. A szakértők azonban azt mondják, hogy ha elkészíti a test és a lélek mielőtt ásni az állam teljes nyugalom, akkor biztos, hogy van egy nagy ülésén. Tehát ezek néhány mély meditációs technikákat, amit tehetünk, amit a felszerelés fel.

1. Nyugodj a levegőt, és Body

A légzés, az elme és a test minden összefügg. Ha pihenni a test és nyugodt a légzés, az elme automatikusan megnyugszik. Amikor ez megtörténik, a paraszimpatikus idegrendszer aktiválódik, és ezért a stresszre adott válaszban szabályozott.

 Az Easy Way 

Ülj egy meditatív testtartást, és lélegezzen ötször. Meg kell bizonyosodni arról, lélegezni az orrból, és lélegezzen ki a szájából. Továbbá, a lélegzetvétel kell mély és hosszú. Ha lélegezni, meg kell tenni magad tisztában a jelenlegi. Amikor lélegzik ki, pihenjen minden izom a szervezetben, és hadd menjen. Engedd el a gondokat és a fájdalmat. Amint ezt megteszi, különös figyelmet fordítanak a nyelv, az állkapocs, a torok és a homlok.

A helyes út

Meg kell gyakorolni néhány jóga ászanákat és világosítja fel a szervezetben. 10 percet vesz igénybe, és nem minden bejegyzést, hogy teljes kifejezés.

Ezek közül néhány ászanák, amely segít pihenni az agyad:

 1. Setu Bandhasana
 2. Dhanurasana
 3. Balasana
 4. Adho Mukha Svanasana
 5. Ardha Matsyendrasana
 6. Uttanasana
 7. Supta Matsyendrasana
 8. Padmasana
 9. Shavasana

Miután gyakorolta ezeket ászanák, meg kell csinálni néhány légzőgyakorlatok.

Meg kell győződnie arról, hogy az időtartama kilégzés hosszabb, mint a légzés. Tehát, ha lélegezni négy másodpercig, lélegezz ki nyolc. Tudod is megpróbál ezek idő kombinációk: 3-6, 5-10, 6-12, és így tovább. Győződjön meg róla, hogy lélegezni óvatosan. A legfontosabb az, hogy kényelmes legyen, ezért figyelj a tested, ahogy megy tovább.

2. Győződjön meg róla Mind boldog

Agyunk legnagyobb napirend fájdalom elkerülése, és keresse meg az öröm. Tehát, ahogy előkészíti magát a meditáció, próbálja generál érzéseit elégedettség, a stabilitás és a biztonság. Meg kell nyugtatni az agyad, hogy minden rendben van úgy, hogy nem nyugtalan.

Egy boldog elme csendes és rendezett, ezért a cél az kell legyen, hogy az elméd boldog. Ez hogyan lehet csinálni:

 1. Gondoljunk csak a dolog, amit hálás.
 2. Ha lett volna egy jó meditatív élmény, gondoltam.
 3. Biztosítsa magának, hogy minden rendben van az adott pillanatban.
 4. Jól érzik magukat a folyamatos gyógyító és egyre növekvő, ami folyik.
 5. Ha hiszel Istenben, akkor mondj egy imát, mielőtt meditálni.

Keressen egy nyugodt helyet meditálni, távol a telefont, háziállat, gyerekek, stb Amikor meditálunk, ez az idő. Legyen mindenki körül tudja.

3. Állítsa be a szándék és az állítások

Meg kell összpontosítani a szándék mielőtt ásni meditáció. Ez csodákat az Ön számára. Be kell, hogy van egy erős szándék, bár keresztül vinni azt. Az állítás lehet ezeken a vonalakon – „A következő X perc, én csak összpontosítani én gondolataim. Semmi mást, mit tegyek, és semmi mást rám gondolni ez idő alatt. Mind, ne zavarjon. Én indul koncentrálva most.”

Meghatározása a legfontosabb, hogy a meditáció. Ha nincs meg, ne aggódj. Gyakorlat teszi a tökéletes.

Gyakorlat

Most, hogy készen áll a meditatív ülés, ezek néhány dolog, amit szem előtt kell tartani.

4. Fogadja a zavaró

Mint kezdő, akkor köteles kap megzavart a negatív gondolatok, ha meditálni. Ne tolja magát gondolni pozitív. Fogadta el azokat a gondolatokat nélkül bírálja magad. A kritika ártalmas, és nem áll összhangban a jó szellem a gyakorlatban.

Légy gyengéd magadhoz. Te vagy aki megtanította magát, hogy figyelmetlen, és így, meg kell adni a fejedben egy kis időt, hogy a vonat, amelyre fókuszálni. Légy kedves és türelmes magaddal.

5. Örüljetek A koncentráció

Ha egy objektumot, hogy segítsen koncentrálni, eljön majd az idő, amikor az elméd egy kicsit túl összpontosított, hogy az objektum. Ne aggódj miatta. Csak élvezni mennyire stabil az elme válik, mivel koncentrál, hogy az objektum.

Az elme elsődleges feladata, hogy megtalálja a boldogságot, és elhajt a fájdalmat és a szenvedést. Amikor tanít a fejedben, hogyan kell koncentrálni, akkor is a vonat, hogy megtalálja a boldogságot hangsúly.

A buddhizmus azt hirdeti, hogy a boldogság és az öröm két öt tényező meditatív felszívódását. Ha megtanulod, hogy élvezze a meditáció, az elme kevésbé nyugtalan.

Tehát, amikor a koncentráció még mindig fejlődik, használjon fokális tárgy. Amint stabillá válik, nem zavarják meg. Csak maradjon, ahol van.

Hozzászólás The Practice

A meditáció nem ér véget, mikor ér véget. Meg kell győződnünk arról, hogy gyakorlatban a következő pontokat annak érdekében, hogy töltse ki a teljes meditatív ciklus.

6. kijönnek a meditatív állapotot Finoman

Ha befejezte a meditációt, győződjön meg róla, jön ki belőle óvatosan. Nem lehet a rohanás, ha meditál. Hagyja magát pihenni. Tudja mozgatni a nyakát, és ujjait az első, majd óvatosan nyissa ki a szemét. A szelíd átmenet segít átviszi és szövik, hogy meditatív érzés az életetekben.

7. Pen Down Your Thoughts

Miután befejezte a gyakorlat, ez elég fontos, hogy jegyezze fel, hogy a rutin volt. Ez felszívja a szokást be a rutin, és akkor is értem, hogy a meditáció és az elméd munkát.

Válasz ezeket az egyszerű kérdésekre minden látogatás után, hogy segítsen jobban.

 1. Mióta ülök?
 2. Mit érzek meditáció után?
 3. Hogyan reagálnak a fejemben, míg én a meditáció állapotában?

A válasz a harmadik kérdésre is elég homályos. Ügyeljen arra, hogy jegyezze fel a dolgokat, mint mi gondolatok jöttek a fejedben, vagy hogy hogyan érezte magát, miközben arra meditál. Is, győződjön meg róla, jegyezze fel, hogy hány alkalommal feltartóztatták, és mennyi ideig tudna összpontosítani.

Most, hogy tudjuk  , hogyan kell csinálni a mély meditáció, mit vársz? A meditáció egy gyönyörű art. Tart gyakorlat és kitartás, de ha kap ez jobb, akkor biztos, hogy az életed sokkal jobb. Próbáld ki!