Cum de a face Adho Mukha Svanasana Și Care sunt beneficiile ei

Home » Review » Yoga Basic » Cum de a face Adho Mukha Svanasana Și Care sunt beneficiile ei

Cum de a face Adho Mukha Svanasana Și Care sunt beneficiile ei

Downward câine care se confruntă pozeze sau Adho Mukha Shvanasana este o asana care se pronunță ca A-doh MOO-Kah shvah-NAS-anna. Sanscrită:  अधोमुखश्वानासन; Adho – Înainte; Mukha – Face; Svana – Dog; Asana – Pose;

Numele provine din cuvintele sanscrite  adhas  (अधस्) însemnând „jos“,  Mukha  (मुख) însemnând „feței“,  Svana  (श्वान) însemnând „câine“, și  Asana  (आसन) însemnând „postura“. Adho Mukha Svanasana arata similar cu un modul în care arată un câine atunci când se apleacă înainte. Acest asana are numeroase beneficii uimitoare care fac extrem de important pentru tine să – l practici în fiecare zi. Cea mai bună parte este, chiar și un începător poate prinde acestei asana cu mare ușurință.

Ce trebuie să știți înainte de a începe Acest Asana

Este extrem de important să vă asigurați că intestinele și stomacul sunt goale înainte de a efectua această asana. Ar putea fi o idee bună pentru a da un decalaj de câteva ore între ultima masa și exercițiul. Acest lucru va permite suficient timp pentru mancarea pentru a digera bine. Acest asana funcționează cel mai bine atunci când practicat în dimineața.

Nivel: Începător
Stil: Ashtanga Yoga
Durata: la 1 la 3 Minute
Repetări: Nici unul
Intareste: Picioare, brate, spate
Întinde: Umerii, gambe, femurali, mâini, spate, și vetre ale piciorului

Cum de a face Downward Facing Dog Pose (Adho Mukha Svanasana)

 1. Stand pe patru membre, astfel încât organismul dumneavoastră formează o structură similară unui tabel.
 2. Expirați și ridicați ușor șoldurile și îndreptați coatele și genunchii. Ai nevoie pentru a asigura dvs. de forme ale corpului unui „V“ inversat.
 3. Mâinile tale ar trebui să fie în conformitate cu umerii și picioarele în conformitate cu șoldurile. Asigurați-vă că degetele de la picioare îndreptată înspre exterior.
 4. Acum, apăsați mâinile în pământ și prelungi gât. Urechile tale ar trebui să atingă brațele interioare, și ar trebui să porniți privirea spre ombilic.
 5. Țineți pentru câteva secunde, și apoi, îndoiți genunchii și a reveni la poziția de masă.

Precauții și contraindicații

Cel mai bine este să consulte un antrenor profesionist sau de medic înainte de a face acest lucru asana. Evitați practicarea acestei asana dacă suferiți de

 • Sindromul de tunel carpian
 • Tensiune arterială crescută
 • O dezlipire de retină
 • Un umăr dislocat
 • capilare ochi slabi
 • Diaree.

Femeile gravide ar trebui să practice această asana cu precauție. Cel mai bine este să consultați medicul dumneavoastră înainte de a vă răsfăța în practica.

Adho Mukha Svanasana incepatori Sfaturi

Dacă vă aflați în zilele timpurii de a practica yoga, aici sunt câteva sfaturi pentru tine de a păstra în minte.

 1. Este ușor să știu dacă este sau nu faci acest drept asana. Dacă vă simțiți că articulațiile sunt stresați, sau sunt instabile, trebuie să verificați alinierea. Start peste, și asigurați-vă că genunchii sunt chiar sub șolduri, și mâinile tale sunt sub umeri. De asemenea, asigurați-vă că cutele la încheieturile mâinilor și coatele sunt aliniate cu rogojina.
 2. Inițial, ar putea fi dificil de a obține dreptul de eliberare de umăr. Ai putea practica pe perete pentru a obține acest drept. Stand aproximativ trei picioare distanță de perete cu picioarele în afară (șold la distanță). Asigurați-vă că se confruntă cu perete. Apoi, puneți mâinile pe perete, și de mers pe jos-le în jos până când ajung la nivelul trunchiului. Brațele ar trebui să fie paralele cu podeaua.

Avansat Pose Alterări

Iată cum puteți practica intensifica și face mai eficient odată ce sunteți confortabil cu elementele de bază.

1. Creșterea întindere prin ridicarea corpului prin bile de picioare și trăgând solduri, astfel încât acestea sunt mai mari. Nu uitați să trageți pelvisul în interior. Arunca tocuri înapoi la podea și să mențină intensitatea.

2. Dacă doriți să se concentreze pe brațe, bucla o curea în jurul lor, și apoi, apăsați pe cureaua centurii pentru a crește intensitatea. Pentru a se concentreze pe picioare, așezați centura de mai sus genunchi pe partea superioară a picioarelor, iar apoi, lucru pe picior activ prin tragere la coapse spre exterior.

Beneficiile de câine orientate în jos Pose (Adho Mukha Svanasana)

Adho Mukha Svanasana, așa cum am stabilit deja, este una dintre cele mai bune ipostazele de yoga, și are numeroase beneficii. Aruncati o privire la unele dintre beneficiile includerii asana în practica.

1. Întărește mușchii abdominali

Inversiunea câinelui în jos cu care se confruntă pozeze este barca pozeze. Știm cu toții că Navasana beneficii muschii abdominali care ajuta, de asemenea, să sprijine coloanei vertebrale. Acest exercițiu are efecte similare asupra muschilor abdominali. Aceasta ajută să se întindă și consolidarea acestor mușchi.

2. îmbunătățește circulația

Nu s-ar fi ajuns la notificarea dvs., dar câinele cu care se confruntă în jos este de fapt o inversare. Șoldurile sunt ridicate, iar capul este scăzut sub inima. Există o inversare în gravitatiei, fluxurile de sânge atât în ​​stare proaspătă, promovând astfel circulația.

3. Îmbunătățește Digestia

Acest asana nu este un pliu plin, dar încă permite mușchii abdominali pentru a comprima organele sistemului digestiv, inclusiv ficatul, rinichii și splina.

4. Tonuri de mâini și picioare

Greutatea corporală este pe mâini și picioare atunci când faci Adho Mukha Svanasana. Prin urmare, tonifiaza membrelor și le pregătește pentru un echilibru mai bun.

5. Scăderi Anxietate

Acest lucru reprezintă, de asemenea vă ajută să vă relaxați și calmeaza mintea, reducând astfel anxietatea. Ca gâtului și coloanei vertebrale cervicale sunt intinse, stresul este eliberat.

Știința din spatele Adho Mukha Svanasana

Adho Mukha Svanasana este cunoscut pentru a relaxa mușchii. Încercarea de a trage mâinile tale în timp ce luați pe această postură escaladează tensiunea în tendoanele musculare, și ca răspuns la tensiunea, măduva spinării dă un semnal pentru mușchii să se relaxeze. Stretchingul prin endorfinele presă care ajuta la relaxarea Pose corpul și mintea (dvs. 1 ).

Poses pregătitoare

 • Phalakasana
 • Uttanasana

Follow-up Poses

 • Sirsasana
 • Uttanasana

Acesta este un alt asana importantă. Este o parte din salutarea soarelui sau Surya Namaskar. Se întinde acele părți ale corpului care nu poate fi întins în alt mod, prin urmare, oferindu-vă o serie de beneficii pentru sănătate.