Cum de a face Compass Pose (Parivrtta Surya Yantrasana) în Yoga

Home » Review » Yoga Basic » Cum de a face Compass Pose (Parivrtta Surya Yantrasana) în Yoga

 Cum de a face Compass Pose (Parivrtta Surya Yantrasana) în Yoga
Cunoscut si ca : Sundial învârtea prezintă
Ținte : hamstrings, șolduri și umeri
Nivel: Avansat

Yoga sunt considerate atitudini de obicei avansate atunci când au nevoie de o combinație de „abilități“ -flexibility, puterea și echilibru, de exemplu, că este nevoie de timp și experiență pentru a construi. Compass pozeze poate fi considerată un pose avansat în virtutea deschiderea extremă a femurali și a umerilor, care sunt necesare pentru exprimarea deplină a mișcării. Dacă nu sunteți încă acolo, nu vă faceți griji. Puteți practica acest lucru pune cu un picior îndoit, atâta timp cât aveți grijă, pentru a evita rulare greutatea spre partea din spate a fund, care provoacă coloanei vertebrale înainte rotund.

Ca și în cele mai multe yoga, busolă încorporată Pose este în mod tipic într-o serie de ipostaze, sau un flux. Deși nu este un flux specific unic să ocolească pozeze, este important ca selectarea busolei ajută ipostaze precedente cald vă și pregăti corpul pentru întindere hamstring extremă. Este întotdeauna o idee bună pentru a obține cald, cu o serie de saluturi soare, apoi se incorporeaza hamstring, șold și umăr deschizătoare, inclusiv ipostaze, cum ar fi în picioare semiluna, fanda șopârlă, lat picioare în picioare înainte falduri, jurnal de foc prezintă, și poarta pozeze.

Beneficii

Compass este un excelent pentru poză mai mulți practicanți yoga avansate pentru a continua să aprofundeze șold, hamstring, și flexibilitate umăr. Menținerea și creșterea flexibilității prin șolduri și ischiogambieri ajută la creșterea agilității în ansamblu, ceea ce face activitatile de zi cu zi, cum ar fi ghemuite în jos, mai ușor de efectuat.

De asemenea, pentru că necesită o acoperire poza deasupra capului și se întind prin obliques (denumit în mod obișnuit ca „corpul secundar“ în yoga), poza ajută la consolidarea și prelungi mușchii stabilizatoare ale coloanei vertebrale, menținând mobilitatea coloanei vertebrale. Efectuat cu regularitate, lungirea, consolidarea și se întinde de la care are loc tendoanele poplitee la umeri poate duce la o mai bună postură de ansamblu și de aliniere. În cele din urmă, o bună postură și alinierea bine echilibrat poate ajuta la prevenirea leziunilor și a durerii, în special a spatelui.

Pas-cu-pas

Altele decât o rogojină de yoga, nu aveți nevoie de nici un echipament specific pentru a efectua busola pozeze.

  1. Stați într-o poziție confortabilă, cu picioarele încrucișate.
  2. Inspiră și îndoiți genunchiul drept, îmbrățișându-l în piept. Puteți lăsa piciorul stâng îndoit sau îndreptați-l în fața ta.
  3. Ridica piciorul drept cu mâna stângă. Treceți brațul drept sub genunchiul drept, aducând vârfurile degetelor dreapta la sol, in afara de șold drept. Respira încet și constant în timp ce se concentreze pe stând înalt, lungirea coloanei vertebrale și stau în poziție verticală pe măsură ce mutați în această poziție.
  4. Folosiți mâna stângă pentru a poziționa genunchiul drept la fel de mare în sus pe brațul drept posibil. Scopul este de a obtine dreptul de genunchi pentru a alinia în spatele umărului drept cu chinta piciorul drept.
  5. Adu mâna stângă la marginea exterioară a piciorului drept. Începe să îndreptați piciorul drept în timp ce întinde brațul stâng în spatele capului.
  6. Uită-te în sus spre brațul stâng, păstrarea coloanei vertebrale în poziție verticală. Ia trei până la cinci respirații adânci aici, în timp ce țineți poza.
  7. Eliberați cu atenție poza, expirand cum vă ghida piciorul drept înapoi încet în jos cu mâna stângă înainte de a repeta de cealaltă parte.

Greșeli comune

Rulare Greutate dvs. înapoi pentru a atinge Pose

Este o greșeală comună pentru a încerca să „face loc“ să se strecoare genunchiul în spatele umărului de rulare greutatea înapoi pe fund, cauzand coloanei vertebrale pentru a rotunji înainte. Acest lucru aruncă corpul dumneavoastră de aliniere și contracarează impactul pozitiv postura este proiectat pentru a avea asupra postura si alinierea. Greșeala apare atunci când nu s-au dezvoltat suficient de flexibilitate prin hamstring, soldurilor si a umerilor. Înapoi off de postura și să încerce ceva similar conceput pentru a îmbunătăți șold și hamstring flexibilitate, cum ar fi Heron pozeze.

Forțarea Pose

Este bine să vă provocare în timpul practicii yoga, dar nu este o idee bună pentru a împinge corpul tau singur cu nivelul actual capacitatea. Forțarea poza de împingere a trecut sentimentul de o intindere la un sentiment de durere sau disconfort, este o modalitate buna de a ajunge vătămate. Când se încearcă poza, împinge-te la punctul de o întindere de lumină, dar dacă nu se poate tine incordat confortabil, mergi prea departe. Indoaie genunchiul sau apuca o curea de yoga pentru a modifica în mod eficient poza.

Modificări și Variațiuni

Aveți nevoie de o modificare?

femurali Tight poate fi motivul principal pentru care nu se poate muta în busolă reprezintă. Încercați Heron prezintă ca o modalitate de a dezvolta flexibilitatea hamstring care este similar cu ceea ce este necesar pentru busolă reprezintă. Stai înalt într-o poziție confortabilă cu picioarele încrucișate. Adu genunchiul stang la piept și apucați piciorul stâng cu ambele mâini. Menținerea bună postură, macră înapoi ușor să stea înalt ca începe simultan extinderea genunchiul stâng, arătând piciorul spre tavan. Scopul este de a extinde complet genunchiul, dar numai du-te cât poți până când simțiți o intindere prin hamstring ta. Menține poziția timp de 20 la 30 de secunde și se repetă.

Pentru o provocare?

Încercați în picioare busola pozeze ca și mai avansate hamstring și șold deschizător. Începe în picioare de munte reprezintă. Desenează genunchiul drept la piept. Prinde exteriorul piciorului drept cu mâna dreaptă pentru a ajuta la ghidarea genunchiul drept sub și în spatele umărului drept. Menținerea postura buna, apuca piciorul drept cu mâna stângă și eliberați mâna dreaptă. extinde încet genunchiul drept, înclinat ușor spre dreapta pentru a deschide corpul dumneavoastră din partea stângă și să mențină echilibrul. Țineți pentru cinci respiră, apoi eliberați și se repetă în partea opusă.

Siguranță și precauții

Principalul lucru de reținut despre yoga avansat prezintă ca busolă pune este că este nevoie de timp si practica pentru a găsi succes. Progresul lent și a da timp organismului pentru a dezvolta flexibilitatea necesară pentru a realiza exprimarea deplină a poza. Forțarea corpul din trecut de nivelul actual de capacitate este o modalitate sigura de a ajunge vătămate. Dacă nu se poate ține o întindere de mai mult de o secundă sau așa fără ea provoca durere, te împinge prea departe. Înapoi și de a folosi modificările necesare pentru a lucra drumul până la poza cu atentie.