Cum să Start Yoga Când ești mai mare Bodied

Home » Review » Yoga Basic » Cum să Start Yoga Când ești mai mare Bodied

 Cum să Start Yoga Când ești mai mare Bodied
Pornirea unei practica yoga poate fi intimidant pentru oricine: sunteți gata să se bucure de beneficiile de yoga, dar cum a face saltul de fapt, să-l faci? studiouri de yoga pot parea cluburi private, în cazul în care trebuie să le știi strângere de mână secretă și parola înainte de a vi se va permite să se alăture. Adăugați la acest scenariu imaginea populară a yoghinului: tânăr, suplu, și răsucite în sus ca un covrig în spandex-piele strans. Ce se întâmplă dacă acea imagine are puține asemănări cu tine? Dacă sunt mai mari de muncă, depășind obstacolele mentale și fizice încercarea de yoga pentru prima dată, poate fi chiar mai dificil.

De ce yoga?

Orice activitate fizică va îmbunătăți mobilitatea și starea generală de sănătate. Fac yoga scade stresul, imbunatateste flexibilitatea, si creste tonusul muscular si rezistenta. Persoanele cu organisme mai mari au adesea probleme cu dureri articulare; Yoga poate ajuta prin îmbunătățirea alinierii organismului de a reduce presiunea asupra articulațiilor, permițând cadrului să suporte mai mult din greutatea corpului. Yoga se dezvoltă, de asemenea, echilibrul, care vă ajută să simți la pământ și crește longevitatea. Yoga ajută pentru a aduce conexiunea minte-corp în prim-plan, care pot îmbunătăți imaginea de sine și acceptarea corpului tau. Cel mai important, yoga vă poate ajuta să te simți mai bine atât îmbunătățirea dvs. de fitness fizice și de ridicare starea ta de spirit.

Cum să înceapă

Cel mai bun mod de a învăța yoga este de la un profesor calificat într-o clasă de yoga. cursuri de specialitate pentru elevii mai mari de muncă sunt din ce în ce mai populare, dar nu poate fi găsit peste tot. Deoarece crearea de yoga recunoaște o nevoie, mai mulți profesori sunt formați în adaptări pentru elevii mai mari. Dacă aceste opțiuni nu sunt disponibile pentru tine, vei avea, probabil, cea mai bună experiență de la primele cursuri de yoga la nivel de practica hatha blând de începător. Kripalu, Viniyoga și Integral sunt, de asemenea, alegeri bune, dacă sunt disponibile pentru că profesorii sunt instruiți să lucreze cu abilități diferite și tipuri de corpuri. Scaun de yoga este, de asemenea, o posibilitate pentru cei cu mobilitate limitată.

Abby Lentz, fondatorul Heavyweight Yoga din Austin, Texas, sugerează vorbind cu profesorul înainte de prima clasă de yoga pentru a vă asigura că sunt confortabile, iar profesorul va fi pregătită să ofere modificări și recuzită după cum este necesar. Dacă nu vă simțiți pregătit pentru o clasă de grup, sesiuni private de yoga pot fi mod de a merge. Acest lucru poate fi o modalitate foarte bună de a învăța atitudini de bază și pentru a obține încrederea de a utiliza elemente de recuzită într-un mod eficient înainte de a se alătura unui grup de practica. Devenind informat despre yoga este cel mai bun mod de a se asigura că vă veți simți în largul lor.

Cei care nu au acces la cursuri de yoga pot obține în continuare a început prin utilizarea de DVD – uri la domiciliu. Lentz lui Yoga Heavyweight DVD (vezi mai jos) este o alegere excelentă, deoarece vă conduce prin exerciții de bază și oferă modificări pentru oameni de diferite mărimi și mobilităților.

Comunități online

Yoga și Corpul de imagine Coaliția  a fost în fruntea promovării diversității și diversității în modul de yoga este descris în mass – media și practicat în lumea reală. O nouă generație de yoginis tineri, inclusiv Jessamyn Stanley și Dana Falsetti folosește Instagram pentru a promova pozitivitatea corpului și arată urmașii lor o practică avansată cu un corp mai mare arată. Dacă sunteți doar la început, ține cont de faptul că mai acrobatice prezintă acestea demonstrează nu sunt norma pentru yoghinii de orice dimensiune.

Yoga și Pierdere în Greutate

În scopul de a pierde în greutate, trebuie să limitați aportul caloric în timp ce, de asemenea, angajarea in exercitii fizice regulate care crește ritmul cardiac. În cazul în care pierderea in greutate este obiectivul principal, există metode mai eficiente decât cele de yoga. Acestea fiind spuse, yoga este un mod minunat de a stimula pacea interioară și stima de sine așa cum se lanseze într-o călătorie spre sine cea mai bună (la orice dimensiune te simți mai sănătos).

Un cuvânt despre Recuzita

Recuzita vor fi cel mai bun prieten de yoga. Utilizarea recuzită nu înseamnă că ești inferior: înseamnă că sunt inteligente. Dacă încercați un tip de yoga, care nu este prop-friendly, găsi o altă clasă. Același lucru este valabil pentru orice profesor care descurajează că utilizarea de recuzită.