Cum se face Astavakrasana și Care sunt beneficiile ei

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face Astavakrasana și Care sunt beneficiile ei

Astavakrasana sau Opt unghi Pose este o asana. Ashta – Opt, Vakra – Curve / Bend, Asana – Pose; Pronunțate Ca – ahsh-TAH-Vah-krahs-anna

Aceasta asana este dedicarea cu salvie Ashtavakra. Legenda spune că Ashtavakra a înfuriat pe tatăl său în timp ce el era încă în uter, așa că a fost blestemat și a fost născut strâmb în opt locuri.

Aceasta asana este un echilibru avansat de braț, dar are o poftă de mâncare. Când te uiți la ea, ar putea părea că Eight unghi Pose este un mod destul de imposibil și strâmbă pentru a plasa corpul, și tot în timp ce echilibrul vă pe brațe.

Ashtavakra spune cu înțelepciune, „Dacă cineva se gândește la sine ca liber, unul este gratuit, iar dacă cineva se gândește la sine ca legat, unul este legat.“ Așa că, atunci când încercați această asana, trebuie să vă amintiți să eliberați de puncte slabe sau limitări tale, atât fizice, cât și mentale. Acest lucru va permite să găsiți spațiul și libertatea de a crește și de echilibru în timp ce vă aflați în această postură.

Ce trebuie să știți înainte de a face asanei

Ca și celelalte asane yoga, este esențial ca stomacul și intestinele sunt goale, atunci când practica aceasta asana. Asigurați-vă că există o diferență de cel puțin patru până la șase ore între masă și practica. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a digera mancarea si a genera energie pentru practica.

De asemenea, diminețile sunt ideale pentru a practica yoga. Dar, în cazul în care nu se poate practica yoga dimineața, seara sunt un moment prea bun.

Nivel: Avansat
Stil: Ashtanga Yoga
Durata: 60 secunde
repetiția: O dată pe fiecare parte
Întinde: picioare, brațe
Intareste: brațelor, încheieturilor

Cum de a face Astavakrasana

  1. Începe cu Dandasana. Apoi, îmbrățișare genunchiul drept, făcându-l sigur că este aproape de piept. Respirați și permite respirația pentru a ajuta la deschiderea șoldurile. piciorul stâng trebuie să rămână dreaptă și extins, cu piciorul flexat.
  2. Cu genunchiul drept încă tras în trunchi, apăsați palmele ferm pe sol. În acest moment, piciorul drept trebuie să fie plasat în spatele umărului drept, astfel încât partea din spate a coapsei drepte se sprijină pe tricepsul dreapta. Desenați umerii la partea din spate, astfel încât partea din spate a corpului este angajat.
  3. Inspirați și împinge mâinile pentru a ridica picioarele și șoldurile de la sol. Încuiați glezna stanga peste cea dreapta. Expirați și aduceți-vă umerii înainte de a crea un unghi de 90 de grade în coatele ca picioarele peste balansa pe partea dreapta. Lăsați-vă coapsele interioare strângeți brațele drepte, astfel încât picioarele sunt ferme.
  4. În acest moment, dumneavoastră de bază trebuie să fie angajată. Ai putea bloca privirea în orice punct de pe podea, în fața dumneavoastră pentru a vă ajuta să păstrați echilibrul. Țineți pozeze pentru aproximativ 30 până la 60 de secunde și eliberați încet. Restul de câteva secunde ca să păstrați constant respirația. Se repetă asanei cu piciorul drept întins și piciorul stâng îndoit.

Precauții și contraindicații

Acest pose trebuie evitat dacă aveți leziuni în umerii, încheieturile sau coate.

Sfat pentru începători

Ca incepator, s-ar putea găsi greu pentru a echilibra în această postură. În astfel de cazuri, puteți utiliza un suport pentru a se odihni în partea de jos a șold și picioarele exterioare.

Avansat Pose Alterarea

Aceasta asana într-un stadiu avansat prezintă, și, prin urmare, nu are nici o avansare.

Beneficiile Opt Angle Pose

Acestea sunt câteva avantaje ale Astavakrasana.

  • Face brațele și încheieturile puternice.
  • Tonifica si intareste muschii abdominali, îmbunătățind astfel digestia.
  • Acesta contribuie la construirea de concentrare și de echilibru.
  • Acesta ameliorează corpul de stres și de anxietate.
  • Tulburări menstruale si simptomele menopauzei sunt potolit.
  • Provocarea a ajuta corpul poza si mintea pentru a construi o mare de conectare.

Știința din spatele Astavakrasana

Acest lucru poate parea destul de o postură dificilă atunci când îl vezi mai întâi. Brațele ridicați șoldurile, trunchiul este coborât într-un fel de poziție push-up, iar picioarele sunt înfășurat în jurul brațelor. Echilibrare întregul corp în timp ce menține pacea, calm, și har poate fi destul de intimidant. În cazul în care pare imposibil de a poza atinge, nu renunța încă. Tu trebuie să lucreze pe braț și puterea de bază în primul rând, și cu timpul si experienta, va fi capabil de a atinge perfecțiunea în acest asana, care oferă un sentiment de bucurie, precum și responsabilizarea.

Acum, că știi cum să faci Astavakrasana pozeze, ce mai aștepți? Este doar atunci când provocare-te în fiecare zi, pe care le va crește. Acest asana vă oferă posibilitatea de a te împinge și să învețe ceva nou despre mintea si corpul tau ca te iau pe sarcina de a stăpâni ea.